Keltner Channels Reversal Binary System For MT4

Keltner Channels Reversal Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Channels Reversal Binary System For MT4
  2. Opsætning af opkaldsmulighed
  3. Sæt option opsætning
  4. Styring af handlerne


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 professionelt kanalbaseret handelssystem. Dette system har vundet enorm popularitet inden for detailhandlere, da det skaber en unik måde at handle reversering på.

FREE Keltner Channels Reversal Binary System

Download the FREE Keltner Channels Reversal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Vi ved alle, at omvendt handel er meget risikabelt. Men hvis tingene udføres i den rigtige rækkefølge, og der udføres handler ved at bruge de effektive værktøjer, er det en let opgave at øge profitpotentialet ved handel. Kortsigtet trendindikator, SHI Trend Signaler. Keltner-kanaler ATR 2.0, prikker og stokastiske Bollinger-bånd bruges som den primære indikator. De, der er overraskede over at se den lange liste over indikatoren, har intet at bekymre sig.

Den foruddefinerede skabelon har den justerede værdi for hver indikator. Bare ved hjælp af nøgletrinene kan der tages opkalds- og putindstillinger. Systemet finder ikke kun anvendelse på handelsvalutaer, du kan handle Forex, aktier, indekser og kryptokurser.

Dog bør den største bekymring være en af nyhedsfaktorerne og trinnene på kanten. Hvis du ikke analyserer et trin i dette system, genererer det ikke et anstændigt afkast. Nybegynderne ved ikke virkningen af forskellige slags nyheder på forskellige markeder. Men det er fint ikke at kende disse faktorer.

Vi vil give dig en genvejsmetode til at beskytte kapitalen mod SL-jagt under nyhederne. Sammen med det vil vi også fortælle dig, hvordan du optimerer risikoen ved at styre udløbsperioden for hver handel. Lad os lære de vigtigste trin for vores call and put option handel.

Opsætning af opkaldsmulighed
Efter installation af skabelonen vil du bemærke et farvet Bollinger-bånd. Dette Bollinger-band vil fungere som dit støtte- og modstandsniveau. Da vi tager handelen med en vending, skal den venstre del af Bollinger-båndet have en nedadgående hældning.
Når båndet når den nederste del af det synlige kort, vil du bemærke, at skråningen ændrer sig lidt. Læg mærke til diagrammet, du får et farvet bevægende gennemsnit, der har den blå og røde egenskab. Bullish momentum er repræsenteret af det blå segment og det bearish momentum er repræsenteret af det røde segment.

Lige ved testen af Bollinger-båndstøtten vil farven på det bevægende gennemsnit ændre sig til blåt. En lille blå prik skal vises under Bollinger-båndet, der angiver prisen klar til at skubbe til en ny højde. Men vi har brug for yderligere bekræftelse for at forbedre din præcision. Ved den stokastiske Bollinger-båndindikator har vi brug for mindst to himmelblå bjælker, der angiver den bullish kraft.

Til den sidste bekræftelse venter vi på, at prisen lukker over det forrige lys høj, og en himmelblå prik males til de blå søjler i diagrammet. Så vi har den perfekte opsætning af opkaldsmuligheder. Når du udfører opkaldsmuligheden med denne unikke strategi, kan du blive aggressiv ved at vinde et par handler. Men husk, denne er en metode til reversering af handel. Du har under ingen omstændigheder tilladelse til at risikere mere end 1%.

Sæt option opsætning
For at afkorte aktivet vil Bollinger-båndets første hældning være positiv. Når prisen går mod en modstandszone, vil du bemærke, at skråningen tager en langsom U-sving. Vent på en gentest af prisen ved Bollinger-bandets modstand.

Hvis gentestet er gyldigt, og bjørnene har tilstrækkelig styrke til at sende dette par mod det lave, ændrer segmentets bevægende gennemsnit sin farve den røde. Det bevægende gennemsnit af rød farve skal mod syd med en negativ hældning. Ved den stokastiske Bollinger-båndindikator vil vi få en bearish rød bjælke, der fortæller os, at bjørnerne har styrke nok til at give en ny lav for handelsaktivet.

Men for put-optionen har vi brug for en rød prik lige på lyset. Avancerede forhandlere bruger altid visuel udsmykning til at validere støtte- og modstandsniveauet. Ligesom det har du undersøgt søjlepositionen og lagt mærke til, om signalet dannes i den modstandszone.

Hvis ikke, kan du ignorere handelsopsætningen. Indstillingerne for Bollinger er dog så perfekte til at handle med de store par, at du ikke behøver at bekymre dig om SR-niveauet. Men i betragtning af tilføjelsespindelniveauer i enhver form for handelsmetode er det en god måde at forbedre succesraten for Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 . Så vær forsigtig med din handelsmetode, og prøv ikke at være en grådig erhvervsdrivende, mens du bruger denne handelsmetode. Lad os nu se, hvordan vi kan håndtere nyheder, udløbsperiode og risikofaktor.

Styring af handlerne


Konservative erhvervsdrivende behøver ikke at bekymre sig for meget om handelsledelsesprocessen. De kan tage handler ved enhver form for reversering ved at bruge en 1% risiko. Men når det globale marked er ustabilt, og du forventer store nyheder, skal du være forsigtig med denne handelsmetode.

Det er bedre at tage handlen, når nyheden frigives, da markedet muligvis ikke vender sin retning og får enorm styrke til fordel for trenden. Det er let at analysere de kritiske nyheder, men når vi har pressekonference, er det meget svært at skelne rygterne og fakta. Som et resultat fungerer Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 muligvis ikke korrekt. Så denne metode er ikke egnet til at tage nogen ordre, når vi har en pressekonference.

Den sidste ting, du skal være, er at vælge udløbsperioden. I tilfælde af at handlerne er taget i M15-diagrammet, kan du handle med 120 sekunders udløb. Når der handles over M15-diagrammet, kan udløbsperioden imidlertid forlænges til 240 minutter. Når udløbsperioden ændres med din tidsramme, ændres udbetalingen også. Minimumsudbetalingen for denne handelsmetode er 75% af det anførte beløb.

At handle når staterne er for høje i forhold til udbetalingen er en stor fejltagelse. Dette er en overtrædelse af den grundlæggende regel om forholdet mellem risiko og belønning. Husk, at du mister handler, selvom det er en premium-handelsmetode. Så risikér i henhold til dit risikotoleranceniveau og spring aldrig over noget trin, der er nævnt i denne artikel.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Keltner Channels Reversal Binary System

Download the FREE Keltner Channels Reversal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.