Keltner Scalping Trading System For MT4

Keltner Scalping Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Scalping Trading System For MT4
  2. Valg af handelsinstrument
  3. Keltner Scalping Trading System For MT4 - Lang handelsopsætning
  4. Keltner Scalping Trading System For MT4 - Opsætning af kort handel
  5. Keltner Scalping Trading System For MT4 - Trade Management
  6. Konklusion


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Scalping Trading System For MT4 er for det meste designet til mellemliggende og uerfarne skalper. Men effektiviteten af denne skalperingsstrategi er så høj, at mange eksperter bruger denne strategi for at gøre deres handelssystem meget lettere. OHLC-søjlediagram eller lysestage, 89 periode SMA, Keltner-kanaler, MACD-histogram, 445 periode EMA og stokastisk indikator bruges til at udvikle denne strategi.

FREE Keltner Scalping Trading System

Download the FREE Keltner Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Nogle af jer bliver måske forvirrede ved at se den lange liste over denne indikator, men du kan drage fordel af skabelonen. Ved at bruge Keltner Scalping-skabelonen vil du se den komplette liste over indikatorer, der er pænt arrangeret i diagrammet.

De fleste af de handlende har grundlæggende viden om stokastisk og MACD-indikator. De bliver lidt forvirrede, mens de bruger Kelner-kanalen for første gang. Keltner-kanalen kan bruges ligesom Bollinger-båndindikatoren. Men denne kanal er unikt designet, så du kan tage læsningen fra de 5 minutter eller endda inden for 1 minuts tidsramme.

Den røde signallinje er kendt for at fungere som 445 EMA, og den blå signallinje er vores 89 perioder SMA. Begge disse signallinjer fungerer som en fremragende støtte- og modstandszone. Mens du bruger Keltner Scalping Trading System, vil det blå og det røde glidende gennemsnit fungere som det søde sted for handel.


Valg af handelsinstrument


Handelssystemets succes er for det meste relateret til valget af aktivet. Begyndende forhandlere understreger aldrig udvælgelsesprocessen og vælger til sidst det aktiv, der er i den sværeste tilstand. Men hvis du gør det samme, mens du bruger Keltner Scalping Trading System, vil du ikke tjene noget overskud. Vi anbefaler rookies at lære at bruge dette system ved at handle med det største aktiv. Når de først er dygtige til det, kan de se efter handelsmuligheder i GBPJPY, EURJPY, CHFJPY og AUDJPY-par. Der skal dog udvises særlig forsigtighed, da spredningen af dette eksotiske ofte overstiger 4 kerner.

Til tider har de største valutapar tendens til at udvise varierende bevægelse. I mangel af en bestemt tendens på markedet skal vi ikke handle. Imidlertid skalper nogle af de eksperthandlere ofte på det varierende marked, men de valgte tidsrammen på 15 minutter. Prøv at tage handlerne til fordel for den sidste fremherskende tendens, da det meste af breakout favoriserer den eksisterende trend. Lad os nu se de vigtigste trin, som vi skal følge for at få overskud ved hjælp af Keltner Scalping Trading System-indikatoren.


Keltner Scalping Trading System For MT4 - Lang handelsopsætning


Vi vil diskutere de lange handelsopsætninger på en meget enkel måde. Analyser hældningen af det farvede glidende gennemsnit. Det glidende gennemsnit med perioderne 445 og 89 skal have en positiv hældning, og prisen skal handle over 445 MA. Bemærk, at det blå og rødfarvede glidende gennemsnit fungerer som et fremragende supportniveau. Da prisen rører det glidende gennemsnit, skal tyrerne skubbe prisen op til og danne en dejlig bullish prishandlingssignal.

Positionen for den stokastiske signallinje skal være under de 40 linjer. Dette betyder, at markedet allerede er i den oversolgte zone. Bemærk, at den bullish afvisning skal finde sted på supportniveauet for Keltner-kanalen. Kontroller endelig MACD-læsningen. For at få den endelige bekræftelse har vi brug for de grå søjler på den positive side.Efter at have analyseret den kritiske tjekliste til brug af Keltner Scalping Trading System-indikatoren, skal vi bestemme partistørrelsen, SL og Tp. Generelt skal partistørrelsen bestemmes på en sådan måde, at risikofaktoren ikke overstiger 2% af din kontosaldo. For SL og TP kan du gå til faste 8 pips SL og 20 pips TP. Men dem, der har stærk viden om prishandelssignaler, kan bruge lysets lave til at bestemme SL-prisen. Normalt skal dette give dem den enestående mulighed for at handle med de store nyheder.


Keltner Scalping Trading System For MT4 - Opsætning af kort handelDen lange handelsopsætning blev diskuteret ved hjælp af det enkle princip. Men nu vil vi diskutere de korte handelssignaler ved at bruge en lidt mere avanceret metode. Tegn det manuelle modstandsniveau i den højere tidsramme, og flyt derefter til diagrammet på 5 minutter. Du skal bemærke, at den røde eller den blå linje matcher den trukkede modstandslinje. Se efter afvisning til prisen. Når du ser afvisningen i prisen, skal du kigge på hældningen af den røde og blå MA. Hældningen skal være negativ, hvilket repræsenterer den samlede tendens for aktivet er baisse. Bemærk, at afvisningsniveauet skal matche Keltner-kanalens øvre grænse, ellers skal du kassere handelssignalerne.Når du har identificeret det oprindelige bearish handelsopsætning, skal du tage bekræftelse fra MACD og stokastisk. Den stokastiske signallinje skal forblive over de 60 mærker. Gå endelig til MACD-indikatoren, og vent på de grå bjælker på den negative side. De grå søjler på den negative side repræsenterer markedet i en stærk nedadgående tendens, og du har en anstændig chance for at vinde ved at tage short trade. Indstil SL til 8 pips, og TP vil være 20 pips. Men hvis du er god til at analysere SR-niveau i 5-minut-diagrammet, skal du flytte SL til break-even-punkt, når du først har en fortjeneste på 10 pips. Og den nye TP skal indstilles til 30 kerner.


Keltner Scalping Trading System For MT4 - Trade Management


Handelsstyringsteknikken til brug af Keltner Scalping Trading System er lidt mere anderledes end det traditionelle skalperingssystem. Dem, der har mindre erfaring med at håndtere data med lavere tidsramme, kan se efter handelssignalerne ved hjælp af fast SL og TP. Under ingen omstændigheder bør risikoen i hver handel overstige 2% tærsklen. Når du får tillid ved at bruge Keltner Scalping Trading System, kan du begynde at bruge de efterfølgende stop. Dette kan forbedre din fortjenestefaktor betydeligt og give dig mulighed for at handle med et forhold på 1: 3+ risiko til belønning.

Handlerne skal være særlig opmærksomme på deres partistørrelse, mens de handler med den ustabile tilstand på markedet. Markedets volatilitet øges, når vi har pressede pressemeddelelser. Medmindre du har stærke færdigheder til at analysere nyhedsdataene, bør du undgå at tage handlerne inden pressemeddelelsen. De, der har omfattende færdigheder i at bestemme prishandlingssignalerne, kan dog handle store nyheder ved hjælp af den grundlæggende analyse og de vigtigste trin i Keltner Scalping Trading System.


Konklusion


At skabe ensartet fortjeneste kræver stærk kontrol over følelser. Hvis du ikke følger de sekventielle trin, der er nævnt i denne artikel, vil det skubbe dig i en meget god tilstand. Nogle af jer begynder måske at ignorere et eller to nøgletrin, der er nævnt i Keltner Scalping Trading System, men ved at gøre det reducerer de effektiviteten i handelssystemet betydeligt. Som en rookiehandler skal du begynde at bruge strategien i demo-miljøet. Demomiljøet giver det perfekte miljø til at lære INS og OUT i denne handelsstrategi. Når du bliver erfaren ved at handle på demo-kontoen, skal du flytte til den rigtige handelskonto.

Det er lidt vanskeligt at handle på en rigtig handelskonto end at handle i demo-miljøet. Du vil være under hårdt pres, da du ikke har nogen anelse om resultatet af nogen handel. Men dette bør ikke generer dig, da ingen kan bestemme markedsretningen. Da resultaterne fra hver handel er ukendte, skal du være mentalt parat til at acceptere tabene. Prøv at tage handlerne med den tankegang, at du muligvis bliver udsat for en tabende ordre. Ved at gøre dette vil du altid være forsigtig, når du bruger Keltner Scalping Trading System.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Keltner Scalping Trading System

Download the FREE Keltner Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.