Kenox Binary System For MT4

Kenox Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Kenox Binary System For MT4
  2. Opsætning af opkaldsmulighed
  3. Sæt option opsætning
  4. Trade management teknikker


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Kenox Binary System For MT4 er baseret på en tendens, der følger efter handelssystem. Normalt foretrækker de handlende Kenox-systemet, da det giver eller genererer signalet sammen med trenden. De handlende bruger enorm tid på kun at finde tendensen. Men dette system ex4-filer har den unikke egenskab, der automatisk giver dig mulighed for at udføre de nye ordrer med trenden.

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Du behøver ikke at give den ekstra indsats for at finde den ønskede tendens fra markedet. Eksponentielle glidende gennemsnit 20, Eksponentielle bevægelige gennemsnit 11 og Parabol og EMA 3 med lukkede indstillinger bruges til konstruktionen af skabelonen.

Sekvensen arrangeret således, at de erhvervsdrivende kan foretrække de signaler, der er i overensstemmelse med tendensens standardtræk. Selv hvis du prøver at finde handlen imod tendensen, tillader systemprocessen dig ikke. Du undrer dig måske over, at det er en meget kompleks proces, der afhænger af for mange variabler, men du foretager et forkert træk. Når du har kendt sekvensen, kan du muligvis betragte Kenox-systemet som den mest forenklede handelsmetode med optioner.

At have stærke handelsledelsesfærdigheder er imidlertid afgørende for korrekt anvendelse af dette system. Hvis du ikke overholder systemet korrekt, vil det være en hektisk proces at dække tabet. Men vi vil dække disse trin i afsnittet om handelsledelse, så du får en komplet guide til at bruge Kenox Binære kant. Lad os nu se, hvordan proffen tager opkalds- og put-optionen med denne fantastiske strategi.

Opsætning af opkaldsmulighed
Til vores opsætning af opkaldsmulighed vil vi lære dig at udføre ordrer med den første skabelon. Den første skabelon har ikke de paraboliske SAR-prikker, men giver stadig effektive midler til at udføre vores handel. Vi har brug for et populært Bollinger-band, der vil have en positiv hældning. Vi har allerede sagt, at systemet er baseret på trendmoment.

Så at kigge efter opkaldsmuligheden, når skråningen er negativ, vil være en umoden handling. Prisen skal teste Bollinger-båndstøtten mindst to gange. I løbet af denne periode skal den 3 EMA krydse den 11 EMA, som bekræfter understøttelsen eller tilbagevenden er bunden for prisen. Før det skal du se flere røde pile, der peger mod syd for at bjørne giver deres bedste for at bryde under understøttelsen.

Faktum at vi har bullish kryds sammen med flere gentestinger antyder, at tyre har overtaget kontrollen. Nu er det tid til at vente på et grønt pilemarkering. Normalt vises den grønne pil efter 10-15 stearinlys i nærheden af det glidende gennemsnit på 11 EMA eller vandblå. Åbn opkaldsmuligheden lige på niveauet. Udløbet for handelen vil være den samme som den tidsramme, du analyserer dataene på.

Men det vil være den maksimale udløbsgrænse, og du skal muligvis handle med lavere udløb afhængigt af volatilitet og fremtidige økonomiske nyheder. Vi lærer mere om det i afsnittet om handelsledelse. Bemærk, at systemet kan give et meget nøjagtigt resultat, men det bør ikke tvinge dig til at handle med høj risiko.

Sæt option opsætning
Den anden skabelon bruges til at tage salgsindstillingen. Men dette er ikke en kompleks proces, det vil skabe aggressive handelsmuligheder. I længe- eller opkaldsopsætningen måtte du vente på 10-15 stearinlys. Men for denne metode behøver du ikke at vente, når du har fået den fulde bekræftelse. Afvisning af Bollinger-bandet er vores prioritet.

Prisen skal teste modstandsniveauet mere end tre gange. At ikke bryde over flere gange viser tydeligt os udmattelsen af køberne. Før afslaget skal du se mindst tre røde pile, der angiver, at bjørnerne prøver at få en ny lav. Under afslaget skal du bemærke glødende små parabolske prikker over lysene.

Prikken er indikationen på, at køberne ikke længere er villige til at skabe en ny højde. Efter 4-5 parabolsk prik skal du se det bearish kryds i 3 og 11 EMA. Det bearish kryds bekræfter salgstærsklen. Du skal vente på yderligere tre stearinlys og se, om EMA'erne overholdes af prisen. Fi prisen afviser EMA, kort aktiveret med en stor grad af tillid.

Men bliv ikke for meget partisk, når du bliver vant til at vinde handler. At miste handler er en del af dette spil, og du vil ikke længere se, hvor hårdt du prøver at undgå. Af denne grund er du nødt til at lære at styre handlerne ved hjælp af risikostyringspolitikken. Generisk risikostyringspolitik kan give dig en 70% win rate, men ved hjælp af nogle avancerede taktikker kan du forbedre win rate over 80%, og dette vil skubbe dit handelsresultat over dine forventninger. Lad os lære at styre handler som en dygtig erhvervsdrivende.

Trade management teknikker


Systemet kan bruges på det traditionelle marked, hvilket betyder handler uden udløb. I et sådant tilfælde placeres stop 11-14 pips over eller under SR-punktet. Take profit vil være 3 gange det risikerede beløb. De dygtige erhvervsdrivende, der bruger timekortet, kan flytte SL til break-even, når markedet bevæger sig 80% mod TP-niveauet.

Juster det nye overskud til at basere sig på det nærmeste SR-niveau, og fortsæt med at gøre dette, indtil du bliver stoppet af markedet. Dette bageste stop kan forbedre din præstation væsentligt og øge dine handelsteknikker og gøre dig til en bedre erhvervsdrivende. Udløbet bør ikke være mere end 240 minutter, når handlerne udføres i timeplanen eller det daglige diagram.

I tilfælde af at du foretrækker at handle minutkortet, skal udløbet være mindre end 15 minutter. I nogle specielle tilfælde kan du dog tage handler med 60'ers udløb, men udbetalingen skal være større end 80% af det risikerede beløb. Hvis du udfører ordrer med lav udbetaling, vil det være kompliceret, når du håndterer en række tab. Af hensyn til investeringen skal du altid sænke gearingen. Medmindre du er overbevist om, at du kan drage fordel af gearingen på en dygtig måde, bør du ikke prøve at tage høj risiko.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.