Kill Market Strategy For MT4

Kill Market Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Kill Market Strategy For MT4
  2. Kill Market Strategy For MT4 Lang handelsopsætning
  3. Kill Market Strategy For MT4 Kort handelsopsætning
  4. Handelsstyringsteknikker


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Kill Market Strategy For MT4 giver os mulighed for at åbne handler på et varierende marked. Selvom det primære formål var at bruge det som en reverseringsstrategi, men den strategiske implementering af værktøjerne kan hjælpe med at finde handler i enhver form for prisbevægelse. Markedet kan have tendenser, rækkevidde eller ved reverseringspunktet, men du har en 80% chance for at vinde, når du følger trinnene i henhold til denne vejledning.

FREE Kill Market Strategy

Download the FREE Kill Market Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Kill-markedet og Bollinger-bandet er de eneste indikatorer for denne skabelon. Bliv ikke narre, fordi du kun ser to værktøjer, der vil blive brugt. For at åbne handelen er vi forpligtet til at bruge grundlæggende viden om investering. Det betyder, at have færdigheder inden for understøtningsmodstand, stadier i en trend og falsk breakout er forudsætningerne for at bruge denne teknik. Investorer, der er i denne forretning i mere end to måneder, skal have disse basale færdigheder.

Medmindre du ikke har denne færdighed, skal du tage et skridt tilbage og bruge læringsplatformen for at få færdiggjort det grundlæggende. Når det er gjort, er det tid for os at vide, hvordan killemarkedsstrategien kan hjælpe os med at tjene penge. Strategien er designet til kun at åbne handler i 15M og 30M-diagrammet. Årsagen til at vælge disse to-tidsrammer er at holde døren åben for handel med enhver form for marked.

Det betyder, at vi ikke længere kræver at investere penge i tendenser, da det kan give os mulighed for at forudsige bevægelser på kort sigt. For at få det bedste resultat bør drabstrategien kun bruges til at handle valutaer. Imidlertid kan en god anerkendelse af trinnene hjælpe dig med at åbne handler med alle finansielle instrumenter.

Kill Market Strategy For MT4 Lang handelsopsætning
Folk lærer normalt om reversering eller trendfortsættelsesstrategi. Vi har besluttet at starte med den varierende markedshåndteringsteknik. Et varierende marked har ikke nogen specifik tendens, der betyder, at prisen sidder fast i en rektangelzone. Bollinger til denne skabelon bliver en kanal, der vises parallelt med bunden af diagrammet.

Prisen skal respektere understøttelsen og modstanden, som om aktivet handler inde i et hulrør. Inden vi åbner handlen, har vi brug for en grøn pil ved understøttelsen og en rød pil ved modstanden. Den tredje pil vil være grøn, og den fjerde pil skal være rød. Denne sekvens validerer dannelsen af et varierende marked. Hvis sekvensen ændres, har du ikke et varierende marked.

Forudsat at du har sådan placering af pilen i kromatisk rækkefølge, er det tid til at vente på den femte pil ved understøttelsen. Den femte pil vil være grøn i farve. Der bør ikke være nogen falsk pause i den røde støttelinje for BB (Bollinger-bandet). Åbn den lange handel med stop under Bollinger-bandets røde linje.

Stop er normalt 15-20 pips, og fortjenesten er næsten 40+ pips. Det afhænger af afstanden af den grønne linje i Bollinger-båndet. Men forsigtig med den falske pause. Falsk pause kasserer straks handelsopsætningen, og du skal vente på en ny opsætning.

Kill Market Strategy For MT4 Kort handelsopsætning
Denne opsætning bliver mere som en trendmetode. Men den samme regel gælder for åbne handler, når du forventer at tackle en vending. Tendensen skal være bearish, eller prisen skal handle på et ekstremt højt. Når du overvejer teknikken for høj eller reversering, er det bedst at introducere et dobbelt topmønster.

Det vil give dig mere selvtillid til at sælge på den grønne linje eller modstanden fra Bollinger-bandet. I dette tilfælde er vi nødt til at finde et falskt brud på den grønne linje. Det falske brud på den grønne linje betyder, at markedet dræber de tidlige korte handler. Med andre ord, jagt på stop-loss finder sted. Der skal vises en rød pil, når jagten på stop-loss er udført. Men du skal stadig vente på kørestolen.

Prisen falder under den grønne linje. Et fald under den grønne linje viser, at markedet er stabiliseret og er klar til at teste den røde linje eller understøttelsen. Så alle rationelle investorer bør sælge på dette niveau. Men bliv ikke narret, bare fordi du har et forkert brud på handlingen. Den falske pause er afkortet med den røde pil i dræbeindikatoren.

Bare fordi det er et simpelt varemærke, der kaster tyre, prøv ikke noget smarte ting bare for at øge ændringen ved at vinde handelen. Denne kill-strategi er godt testet, og den er beregnet til at gøre dit handelsliv lettere. At komme ind i det komplekse diagram og huske kritiske trin gør dig sårbar over for at begå flere fejl.

Dette er den førende årsag til at blive en frustreret erhvervsdrivende. Så tro på systemet og følg denne vejledning. Men vær stadig, du behøver at kende processen med at styre handlerne.

Handelsstyringsteknikker


Som du kan se, er systemet ikke svært at bruge. Handelsstyringsdelen er også let. Men folk får den forkerte idé om, at de kan være fleksible med drabstrategien, da det ikke afhænger af for mange indikatorer. Årsagen til at du ikke kan være fleksibel med reglerne, er systemet afhængigt af meget godt kalibrerede sæt indikatorer.

Og ændring af trin eller sekvenser vil hæmme vinderforholdet. Lad os nu grave til trinnene for at finde stoptab. Den grønne linje stopper niveaubestemmeren længe. Men SL skal være 10 pips under den grønne linje. For den korte handel eller handel, der har et falskt udbrud, er vi nødt til at bruge toppen af det lys, der har pileniveauet.

Placer SL 5-pips væk fra det høje af lyset, og du skulle være i orden. TP-overskudsniveauet justeres med kanal SR-niveau, hvilket betyder, at du har et stort RR-forhold. Men lad dig ikke narre, at systemet altid hjælper dig med at vinde. Forvent altid at miste handler og hold risikoen til 1%. Dette kan forbedre chancen for at overleve i markedet markant, og det vil reducere de unødvendige belastninger, mens der tages vigtige beslutninger ved handel.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Kill Market Strategy

Download the FREE Kill Market Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.