Levels Binary Strategy For MT4

Levels Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Levels Binary Strategy For MT4
  2. Levels Binary Strategy For MT4 opsætning af Levels Binary Strategy For MT4
  3. Levels Binary Strategy For MT4 opsætning af Levels Binary Strategy For MT4 Put option
  4. Trade management teknik


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Levels Binary Strategy For MT4 er en stærk impulsbaseret kant. Vi ved alle, at forudsigelse af impulsen er en meget hård opgave, da markedet viser en dynamisk prisbevægelse. Men når de korrekte værktøjer bruges i en strategisk tilstand, bliver henrettelser af handel meget let.

FREE Levels Binary Strategy

Download the FREE Levels Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Zone V1 understøttelses- og modstandslinjer, Bollinger Bands, Markedsanalytisk pro-pil, retningsindikator for start, I-ur, der ligner FX MTN og RD Combo-indikator bruges i skabelonen. Mennesker, der har mindre dygtighed eller nye, har ikke den grundlæggende idé om disse indikatorer. Disse værktøjer er meget lette at bruge, og du kan stole på disse autoritative værktøjer til at åbne kvalitetshandler på optionsmarkedet. Valgshandel er ikke så let hverken hård end Forex-handel.

Det er en anden branche, hvor timingen for handelen er meget vigtig. En god handel kan ende med tab, bare fordi du har valgt det forkerte udløb. Vi beskæftiger os med udvælgelsesperioden for udløb i den sidste del, men indtil videre vil vi være fokuseret på udførelser af ordrene. Skabelonen er formaterer diagrammet med de avancerede tegninger.

De verificerede linier vil være til stede som SR-niveau, og du kan drage fordel af disse linjer. Men vi vil ikke stole på SR-niveau, da indstillingsbranchen belønner de nøjagtige risikotagere. Vi må regne med prishandlingsmønsteret i den vigtige zone.

Du måske sige, at det at vide om prishandlingsmønsteret er en anden historie, men det er det ikke. Det er en meget nem metode til at åbne nye handler med nogle af hæftestakene lysestage.

Levels Binary Strategy For MT4 opsætning af Levels Binary Strategy For MT4
Normalt tegner skabelonen parallelle linjer, der fungerer som kanalen. De parallelle linjer understøttes godt af de vandrette linjer. Konjunktioner af trendlinjen eller kanallinjen med den vandrette linje er det søde sted, da de kan give dig et meget nøjagtigt indgangspunkt. Men på optionsmarkedet er det meget svært at finde en sådan opsætning, især når det foretrukne diagram er 5 minutter.

Det 5-minutters diagram er det ideelle vindue til denne kant, da vi kan få hyppige handelsopsætninger uden at gå på kompromis med kvaliteten. Men der er en lille regel, der begrænser din handelsindgang. Det vil blive drøftet i handelsledelsesdelen. Se efter den bullish harami eller den bullish nålestang på den sorte farvestøttelinje. Disse linjer skal undersøges med det blotte øje, så du ved, at prisen tester nøgleniveauet og respekterer det.

Når det bullish mønster identificeres, skal en sort pil opad være til stede. Selv hvis du undlader at se det bullish mønster korrekt, er den sorte pil opad indikationen for tilstedeværelsen af et købsignal.

Søjlerne svarer til FX MTN-indikatoren skal være nedadrettet. Til tider markeres søjlerne med fed sort farve med den mørke cirkel på. Dette antyder, at prisen vil skubbe op og have det perfekte signal til at åbne opkaldsmuligheden.

Levels Binary Strategy For MT4 opsætning af Levels Binary Strategy For MT4 Put option
Set option opsætningen illustreres forskelligt. Vi viser, hvordan man åbner den korte handel ved kanalen uden at få den sorte bjælkebekræftelse fra lignende til FX MTN-indikatoren. I dette tilfælde vil vores foretrukne lysestage være doji eller den bearish pin-bar. Gentest skal udføres ved den hvide linje, der er lige under kanalmodstanden.

Der skal vises en sort pil over den bearish lysestage. Før den sorte pil skal en lille sort prik være til stede. Den sorte prik har betydelig betydning i puthandelen. Den sorte prik fortæller os, at prisen vil vende, så snart den møder modstanden. Linjen svarer til FX MTN-indikator er muligvis ikke sort, men den skal være øverst på referencelinjen.

Åbn din salgshandel, når sådanne betingelser er opfyldt. Folk kæmper med disse enkle trin, da de forsømmer betydningen af den sorte prik og placeringen af bjælken i FX MTN. Ikke al modstand eller støtte eller trendlinjerne vil give dig salgsmuligheder. Til tider kan køberne bryde denne barriere og starte en ny tendens. Medmindre du er godt forberedt, kan ændring i tendensen gøre dig frustreret.

Desuden er analysen udført i det 5-minutters diagram, så du ikke har nogen muligheder for at pålægge et stort risikoniveau. De intellektuelle investorer indeholdt risikoen, så de kunne satse flere penge med komfort.

Men hvis indsatsen bliver for høj i hver handel, er det bare et spørgsmål om tid, før du rammer jorden. Investering har intet at gøre med store vindere. Det er alt sammenhængende konsistens, og hvordan risikoen håndteres af de handlende.

Trade management teknik


For at styre handelen er de handlende normalt afhængige af 2% -reglen. 2% -reglen kan være en livredder, men den kan ikke være spiludveksler i indstillingsbranchen. Evaluer opsætningen fra forskellige vinkler og se, om du gør en bedre chance for at vinde handelen. I stedet for at risikere 2%, kan du øge risikoen til 4%.

Det betyder, at du tager penge, der er afsat til to handler. Men dette er en klog beslutning, når kvalitet bliver prioriteret. Folk bliver ofte involveret i overtræning, da de ikke har de grundlæggende færdigheder til at kontrollere følelserne. De finder sig kvalt, når markedet begynder at vise, er magisk bevægelse. At være klar til at forvente den uventede begivenhed er den mest essentielle ting, du skal lære som investor.

Når du ved mere om de væsentligste elementer i branchen, vil du langsomt vide, hvordan du opskalerer ordrene. Det kan være en enkel teknik at handle, men hvis trinene udføres korrekt, kan du vinde mere end 80% af tiden. Det er en drømstrategi for mange mellemhandlende at have en metode til opsætning med en gevinst på 80%.

Men vær ikke naiv at begynde at handle med rigtige penge. Du skal teste skuddet i den virtuelle platform og lære dig at kende denne kant. Når du får mere at vide om denne kant, lærer du at opskalere risikoen og partistørrelsen på en meget professionel måde. Til sidst skal du være opmærksom på den kritiske nyhed, der kan forårsage massive pigge, der let kan udslette handelen.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Levels Binary Strategy

Download the FREE Levels Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.