Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Opsætning af opkaldsmulighed
  3. Sæt option opsætning
  4. Styring af handlerne


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 kan bruges i mange former. Men vi vil holde os til den mest rentable måde af denne strategi. Men til det er vi nødt til at bruge nogle stive regler, og det vil være svært for nogle af de nye forhandlere. Medmindre du er fast besluttet på at følge reglerne nøjagtigt, som vi siger, vil det være svært at foretage ændringer i dit liv.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Systemet er baseret på indlejret kodning og 55 EMA. Men vi behøver ikke længere at bekymre os om opsætningen, da alle tingene vil blive gjort af skabelonfiler. Vi har allerede erklæret, at systemet vil blive brugt på en meget stiv måde. Dette tillader os kun at tage handlerne i det 15-minutters diagram. Men vi har uanstændighed til at vælge markedet. Vi kan handle med aktier, CFD'er, aktier, cryptocurrencies og markedsformer ved hjælp af kernekonceptet.

Konceptet er klart, vent på udbruddet, og tag derefter handlerne på retracement. Udløbsperioden for dette system varierer fra 60'erne til 5 minutter. Dette er den vanskelige del af dette system, da de handlende ofte vælger det forkerte udløb. Men vi vil få det dækket i handelsledelsessektionerne.

Husk, at dette system har forskelligartet brug, men denne guide vil lære dig den bedste metode, der sikrer dig mere end en 80% win rate, hvis tingene gøres i den rigtige rækkefølge. Lad os finde ud af mere om vores call option og kort handelsordre.

Opsætning af opkaldsmulighed
Mellemhandlere ved godt, breakout-handelsmetoden er en smule risikabel tilgang. Men vi er ikke kun afhængige af breakout-systemet. Vi vil bruge retracement-fasen af markedet og drage fordel af den kortsigtede bevægelse i aktivet. Når vi taler om den kortsigtede bevægelse, skal du være forsigtig med dit trin.

Vi har ikke råd til at glide noget trin i denne metode. For opkaldsmuligheden er den første ting, du bemærker, bruddet på det bevægende gennemsnit i hvid og gylden farve. Begge af dem har periode 55, men de adskiller sig i værdi, da parametrene ændres. Efter pausen kan du forvente et fald i prisen, når aktivprisen rammer den største modstand.

Prisen vil falde og røre ved det hvide bevægende gennemsnit og begynde at gå højere. Så snart det hvide bånd testes, skal du kigge på de hurtige 2 indikatorer. Den grønne linje skal krydse den røde linje og begynde at afvige fra hinanden. Åbn din opkaldshandel og med et udløb på 5 minutter.

Du kan vælge 60'ernes udløb, men det afhænger af markedsforholdene. Det er lidt vanskeligt at justere udløbet for handelen, da vi ikke kan pålægge en bestemt regel. Og hvis du ikke lukker handelen inden for et bestemt tidspunkt, kan det hindre dit handelsresultat.

For den erhvervsdrivende er det vigtigt at lære mere om kritisk markedsdynamik, så de ved, hvornår de skal lukke eller tage handelen. Vi vil drøfte dette spørgsmål inden for handelsledelsessegmentet.

Sæt option opsætning
Til vores salgsindstilling har vi brug for en bearish af det bevægende gennemsnit i hvid og guldfarve. Den bearish afbrydelse fortæller os, at bjørnerne er begyndt at skabe presset på tyre, og de vil give en ny lav. Før de kan lave en ny lavpris, går prisen normalt højere og tester båndet.

For den korte handel tester prisen det gyldne glidende gennemsnit. Ved den første test af det gyldne bevægende gennemsnit skal signallinjer i fast2-indikatoren vise et bearish kryds. Det betyder, at den røde linje falder til under den grønne linje, hvilket indikerer, at prisen er klar til at gå videre til den nærmeste support.

Så åbning af vores korte handel med et udløb, der spænder fra 60'erne til 5 minutter, er en klog beslutning. Men de erhvervsdrivende skal være forsigtige, hvis korrektionen af prisen i prisen finder sted med et stærkt bullish momentum. Stabil gevinst efter pausen kan også være resultatet af det falske udbrud.

Dette betyder, at prisen igen vil falde over det glidende gennemsnit, hvilket får os til at miste penge fra handelen. Intet system i denne verden er perfekt. Selvom retracement-baserede post er meget nøjagtig, kan det skabe falsk tillid. Uanset hvor god du er til at bruge dette system, skal du begrænse risikoprofilen og stoppe med at tage aggressive skridt eller øge lydstyrken.

Det maksimale beløb på dine penge kan satse på denne metode er 1%. Årsagen til at vælge 1% er intet andet end hyppigheden af handelen. Som erhvervsdrivende får du mere end 1 handler, selvom du muligvis tager handlerne i Forex-majors. Men hvis du valgte CFD'er for handel, er det bedre at stoppe handel for den dag, hvor du mister to handler i træk.

Styring af handlerne


Dette system giver os en kraftfuld metode til handel. Men vi skal vide, hvordan vi håndterer handlerne mest effektivt. Den første ting er tidskortet. 15 minutter er vores basisdiagram, og vi kan ikke se på forskellige diagrammer, selvom det muligvis giver anstændige handelsopsætninger. Den anden ting er udbetalingen for handlerne. Hvis udbetalingen er mindre end 75%, tager du de handler, der kan forårsage problemer, når det kommer til bedring.

Udbetaling ligner mere risikoen for at belønne forholdet for optionerne. Jo højere udbetaling, desto lavere stress vil du føle, mens du inddriver tabet. Til tider vil den falske spike jage din handel, men det er meget normalt, især i nyhedstiden. Så kend til de planlagte nyheder, så du kan opskalere handlen på en meget dygtig måde.

Stop med at forfølge handlerne, når du føler, at markedet er for stabilt til handel. Vent et par sessioner eller et par dage for at få en god handel betyder ikke, at systemet ikke genererer overskud. Få gode handler på en måned kan være nok til at forsørge din familie og ændre dit liv. Husk, at systemet lærer os kvalitet udførelse af handelen, og af den grund må vi overholde reglerne nøje.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.