LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. LSMA in color Binary Options Strategy For MT4
  2. Opsætning af opkaldsmulighed
  3. Put opsætning opsætning
  4. Finjuster handelsmetoden


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 er en lidt mere avanceret handelsmetode, der kræver en strukturel forståelse af tendensen. Binær alarm, LSMA i farve, GSOH2 og GSO alarm er vores indikator for denne kant.

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Men vi behøver ikke at konfigurere parametrene for denne individuelle indikator, da vi ved, at ex4-filen kan opsætte handelsmiljøet. At vide om de vigtigste trin for at tage vores handel er nok til at tjene penge med denne metode til handel.

Da vi tager data fra forskellige typer indikatorer, er strategien ikke afhængig af nogen specifik tidsramme. Udløbsperioden for handelen bør dog begrænses til 240 minutter.

I tilfælde af at du forstærker denne handelsmetode ved hjælp af prishandlingssignalet, behøver du ikke at håndtere de indstillinger, der udløber efter 240 minutter. Men husk, at dette systems succes afhænger meget af dine eksekveringsevner i handel.

Opsætning af opkaldsmulighed
At foregribe, at prisen vil gå højere, og oprette en ny højde foreslår os at tage en opkaldsmulighed. Læg mærke til de to bands bevægende gennemsnit, der ændrer farve. Før det ændrer farve til grønt og får en positiv hældning, vil vi se et gult mark under det røde tvillingbevægende gennemsnit.

Det gule mærke er et købsignal, og det fortæller, at tyrene gør sig klar. For at prisen på det bevægende gennemsnit bliver grønt. Når det bliver grønt, vil GSOH2-indikatorkurven skubbe over 0,0-mærket. Tag din opkaldsmulighed lige på det øjeblik. Bemærk, at lyset skal være over den grønne linje, ellers vil det være svært at tage faget med disciplin.

Bliv aldrig partisk ved at se den høje succesrate for denne metode til handel med opkaldsmuligheder. Vær godt forberedt på at handle med lav risiko, så få, der mister handler, ikke gør dig frustreret.

Put opsætning opsætning
Den stærke bullish rally i prisen vil stoppe efter at have ramt et stort modstandsniveau. Selvom det gennemsnitlige dobbelt bevægende middel har grøn farve, er du nødt til at vente med at sælge pilemærker, der vises over linjen. Når sælgerpilen er udskrevet på diagrammet, skal du være klar til at se farveændringen i det bevægende gennemsnit.

Det bliver mørkerødt, og skråningen peger mod syd. GSOH2-indikatorsignallinjen falder under 0,0-mærket. Når det er faldet under nullinierne, skal du nøje udføre putindstillingen.

Når salgsordren udløses, er det vigtigt, at udbetalingen for handelen er over 70%. Hvis ikke, er der ingen grund til at handle. Folk mister ofte penge med dette fantastiske system, da de ikke betragter udbetalingen af handelen som det centrale element i denne strategi.

Finjuster handelsmetoden


LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 kræver muligvis et sekventielt trin, men det er meget svært at overholde markedsdynamikken og følge reglerne. Du kan oprette en enkel dagbog og nedskrive den tjekliste, du skal udfylde, før du udfører handlen.

Selvom det muligvis øger arbejdsbyrden, vil det gøre dig til en disciplineret erhvervsdrivende. Det vigtigste er, at du langsomt lærer at undgå at miste handler, og det giver dig mulighed for at tage den rigtige beslutning på det mest komplicerede marked. Med hensyn til udløbsperioden ligger den optimale udløbsperiode fra 1 time til 240 minutter.

Det er dog ikke en hård regel, som du blindt skal følge. Prøv at synkronisere med handelsmetoden, så du kan klare de komplicerede markedsdata, og dette vil langsomt hjælpe dig med at opbygge tillid til dette system.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.