MA 2 signal Binary System For MT4

MA 2 signal Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. MA 2 signal Binary System For MT4
  2. Opsætning af opkaldsmulighed
  3. Put opsætning opsætning
  4. Styring af dine handler


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


MA 2 signal Binary System For MT4 bruger det klassiske koncept med glidende gennemsnit. De, der har mange års handelserfaring, skal have prøvet med flere bevægende gennemsnitlige bånd med forskellige periodeindstillinger.

FREE MA 2 signal Binary System

Download the FREE MA 2 signal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


På grund af den hængende egenskab ved det enkle glidende gennemsnit vælger de handlende ofte det EMA-baserede handelssystem. Men EMA'er er for meget reaktive over for prisændringen, og dette resulterer i en aggressiv metode. I betragtning af fordele og ulemper ved EMA'er og SMA'er er MA 2 Signalsystemet udviklet efter en velafbalanceret formel. MA 2 Signal-, MaisMA- og trendlinjeværktøj bruges som indikatorer.

Når du installerer begge skabeloner, får du et kendt diagram, der består af farvede gennemsnitlige bånd. Nogle gange kan du også få en trendlinje er opførelsen af prisbevægelser skaber højder eller lavt på den trendende måde.

Så hvordan tager vi handler ved hjælp af det bevægende gennemsnit og trendlinjen? Vi vil implementere nogle grundlæggende handelsregler og distribuere MA, når du handler med triggeringsværktøjer. Lad os udforske de vigtigste trin for sæt og opkaldsmuligheden.

Opsætning af opkaldsmulighed
Hvis du er heldig, får du en grøn trendlinje eller den røde trendlinje i diagrammet. Hvis ikke, skal du bruge det glidende gennemsnit som dit handelsudløsende værktøj. Ved opkaldsopsætningen vil vi beskrive, hvordan man kan tage handelen ved at drage fordel af trendlinien.

Den bullish trendlinje for denne skabelon er grøn i farve, og prisen respekterer dette niveau, der danner et bullish lysmønster. Det bullish mønster kan være et enkelt lys eller en kombination af en lysestage. Efter afslaget vil safir MA, som er den tykeste, vise en skarp drejning i den nordlige retning.

Det gennemsnitlige glidende gennemsnit i det lilla, aqua og rød farve følger også den dristige safirlinelinie. Udfør opkaldsindstillingen, når stangen eller lyset har en ideel lukning over safirelinjen.

Hvis den bullish bar er meget stor, kan du tage en opkaldsmulighed til den bearish bearish pris. Prisen falder ofte tilbage og får den bullish damp ved at teste safirfarveens gennemsnit i bevægelse efter en stærk bullish pause.

Put opsætning opsætning
Vi har allerede sagt, opsætningen af put option vil blive beskrevet uden brug af trendlinjen. Når markedet når loftet eller har ramt den største modstand, vil safirets farver i gennemsnit tage en skarp sving mod syd.

Aqua, lilla og den røde farve bevægende gennemsnit følger den samme bly. Inden for de næste 5 søjler finder den bearish uddeling sted. Vi skulle tage en salgsindstilling i det bearish break, men vi er nødt til at følge en undtagelse i dette tilfælde, da vi ikke har trendlinjen. Pris konsolideres normalt i mangel af en trendlinje på en sådan bearish pause.

Konsolideringen i prisen kan strække sig fra 5 - 20 stearinlys. Hvis det er mere end 20 stearinlys, og vi ikke har et kraftigt fald i prisen, er opsætningen ugyldig. Men et brud på konsolideringsmønsteret inden for 5-20 stearinlys tyder på at tage put-handel.

MA 2 signal Binary System For MT4 er virkelig let og konservativt. Fordelen ved at bruge en konservativ handelsmetode er enorm. Du vil aldrig være bekymret for resultatet af handelen, da du får tid nok til at skalere partiets størrelse korrekt.

Styring af dine handler


Vi har diskuteret gennemførelsen af handlen indtil videre. Men succesen med denne metode afhænger meget af dit valg af tidsramme, bestemmelse af udløbsperiode og valg af den rigtige session.

Normalt bruger forhandlere af optioner denne metode til at tage indbytte M30 og en højere tidsramme. I nogle sjældne tilfælde er de afhængige af M15-diagrammet for at handle optioner, der har en 60 sekunders udløbsperiode. Men denne tilgang gøres for at drage fordel af nyhederne, som kræver specielle analytiske evner.

Du kan bruge den samme regel til opkalds- og salgsindstillingen og åbne ordrer til fordel for nyheden med 60 sekunders udløbsperiode. Men hvis det ser for meget ud, skal du bruge den traditionelle metode og bruge udløbsperioden 120 minutter. Risikoniveauet varierer lidt, da det afhænger af den erhvervsdrivendes risikotoleranceniveau.

I betragtning af den sikreste metode bør risikoen kun indeholde mellem 1-2%. Og valgte det aktiv, der har et anstændigt volatilitetsniveau. Den bedste måde at sikre dette er ved at tage handlerne under den overlappende handelssession.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE MA 2 signal Binary System

Download the FREE MA 2 signal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.