Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 er et delikat system, der kan generere anstændigt overskud for ethvert aktiv. Normalt skal de erhvervsdrivende ændre handelsmetoden baseret på det valgte aktiv. Da vi har tusinder af finansielle instrumenter, bliver det svært for os at vælge det rigtige aktiv.

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Brugere af metoden med handel med prisforhandlinger stoler imidlertid på den universelle formel til at handle med enhver form for marked. Du kan handle indekser, råvarer, aktier, ETF'er, Forex og cryptocurrencies med PA-strategien. Men det er svært at lære om PA-signaler, og de fleste handler blander tingene op. De, der lider for at undersøge lysestagen, skal bruge denne pin SAR-strategi. Indlæs skabelonen, så vil du bemærke, at pin-bjælkerne automatisk registreres i diagrammet.

De paraboliske prikker giver dig vejledning i, om den bullish eller den bearish bånd er sælges. Selvom det er et meget let system, er vi nødt til at følge nogle kritiske regler, som giver os mulighed for at åbne handler med tillid. Hvert system, der backtestes af en pro, kan sikre vindende handler. Men når du valgte en enkel kant som denne, bliver implementeringen af mindre regler vigtig.

Ikke kun dette, men du skal også have en stærk kommando over risikostyringsfaktoren, da vi alle ved, at tab er almindelige. Tusinder af mennesker tjener penge med stor selvtillid med denne enkle kant, da de kan vinde mere end 85% af tiden. Lad os se de trin, som vi skal følge for at handle med denne fantastiske metode.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Lang handelsopsætning
Vi har sagt, dette system er let, men du skal have en stærk basis. I det lange løb er vi nødt til at finde støtteniveauet. Support er et sådant område i diagrammet, der har en klynge af lys under niveauet. Klyngen på stearinlys giver os den perfekte indikation, at prisen kan gå op. Support bliver meget stærkere, når vi har nogle nøglemetriks. Den første måling er klyngen af stearinlys.

Den anden måling er de betydelige priser og høje priser. Husk disse punkter, og find dit supportniveau. En lille grøn pil vises, hvor den bullish pin-bjælke er dannet. Men vi kan ikke åbne den lange handel, medmindre den bullish nålestang understøttes af en række prikker eller den paraboliske SAR-læsning. Åbn den friske lang ved det næste stearinlys, og juster stoptabet baseret på halens længde.

Hold et mellemrum på 3 pips fra halen, så markedet ikke let jager efter stopene. For TP skal du finde modstandszonen. I den korte handelsopsætning lærer du, hvordan du finder en modstandszone med høj nøjagtighed.

Når du laver matematik, skal du analysere risikoniveauet sammen med TP. Dette bør placeres i en sådan metode, så minimumsrisikoen for belønningsprocent for handlerne er 1: 3. Medmindre du opretholder dette nummer, vil det være en stor udfordring at overvinde tabene.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Kort handelsopsætning

Du ved, hvordan du finder støtteniveauet. Men disse støtteniveauer er ikke tal, der kan skabe købet pres. Support kan gå i stykker på grund af mange grunde, og det vil derefter blive en modstand. En stærk modstand skal have et stærkt lag med stearinlys over sig. Det bør have historisk værdi.

Dette middelværdier, og høje og laveste niveau skal være til stede i modstandszonen. Når prisen på et aktiv kommer ind i modstandszonen, skal du kigge efter den bearish røde pil. Den bearish røde pil skal vises på halen af den bearish stangbjælke. Før pilen begynder dannelse af sammenhængende blå prikker over diagrammet, og dette vil give os en indikation om skiftet i trenden.

I de fleste tilfælde undlader erhvervsdrivende at tjene penge, da de ikke justerer risikoen til belønningsforholdet korrekt. Den mindste risiko for belønningsprocent for handelen er 1: 3. Men elitehandlere, der har færdigheder omkring trend, kan let få 1: 6+ risiko for at belønne handelsopsætninger. Det er let at finde handelsopsætningen, men erhvervsdrivende mister penge, da de handler med en dårlig risiko for belønningsforhold.

Et system med kun en 60% win rate, men en fremragende pengehåndtering teknik kan give bedre resultater, selvom dette pin bar system har en 85% succesrate. Succes for ethvert system afhænger af den erhvervsdrivendes hånd. Gode investorer vil også analysere nyhedsmetrikerne og optimere handlen, så de ikke behøver at miste for mange penge. En anden vigtig ting at huske er gearing.

At øge gearingen i hver handel bare fordi du har vanvittig tillid til systemet kan koste din kapital. Så sænk risikoen ned, og prøv ikke at pålægge ekstreme trusler mod balance ved at bryde sikkerhedsprotokollen.

Trade management teknik


Dette systems succes afhænger af handelsledelsesteknikken. En erhvervsdrivende, der kan modstå tab, er en dygtig erhvervsdrivende. Begynderhandlere kan ikke modstå tabene, da de ikke ved, hvordan de skal skaleres. Du kan ikke være en grådig erhvervsdrivende efter at have opdaget reverseringen eller pin-barmønsteret. Den første ting, der skal dukke op i dit sind, er det værste tilfælde.

Så hvor meget du er villig til at miste helt afhænger af dig. Folk bliver ofte følelsesladede og siger, at de kan udholde en 5% risiko, som er sindssyg. I tilfælde af at du mister 5% fra en enkelt handel, vil du blive meget frustreret, og der er ingen måde, du kan få tilbage tillid på andet end at tage en uges pause.

Den største risiko pr. Handel for denne kant bør være 1%. Men i nogle tilfælde kan du øge risikoen til 2%, men ingen større nyheder bør planlægges i de næste 3 timer. Årsagen til at vi undgår de vigtigste nyheder er at beskytte handlerne mod den hidtil uset falske pig.

Bliv vant til dette marked i demoplatformen og se, om du kan tjene penge efter at have udført 10 handler. Folk bliver ofte skøre over med systemet, og de begynder at bytte aktiver og tidskort for at finde en god handel. Husk, at det optimale tidskort for denne kant starter fra 1 time. Og du skal holde dig til det aktiv, som du forstår.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!