Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4 er et af de mest avancerede scalping-systemer på Forex-markedet. Handlerne udføres med et forbløffende 1: 4-forhold mellem risiko og belønning, og det er det, der gør systemet så populært i handelsbranchen. Desuden bruger systemet enkle Schaff Trend-, Schaff MACD- og HMA rnp-indikatorer til at analysere prismønsteret. Generelt forventer handlende at evaluere handelssignalerne i et minut eller et 5-minuts diagram for at skalpe markedet. Men vi har en undtagelse for denne strategi. Vi er nødt til kun at kigge efter handelssignalerne i diagrammet på 15 minutter eller 30 minutter. Mange professionelle handlende integrerer PA-signaler til denne metode, da det forbedrer gevinstprocenten betydeligt.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Efter at have set skabelonopsætningen kan du undre dig over, at systemet er meget nemt at bruge. Men lad dig ikke narre, da alle disse indikatorer har avanceret brug. Manglende nøjagtig aflæsning fra indikatoren vil resultere i store tab. De, der har grundlæggende færdigheder, skal tegne SR-niveauet manuelt og se, om dette niveau stemmer overens med de automatiske drejningsniveauer. Ting kan være lidt forvirrende for rookies, men de kan altid tage ting i demo-miljøet. Faktisk skal alle lære at bruge et nyt system ved hjælp af demo-kontoen, da det eliminerer risikoen for at miste penge i læringsfasen.


Valg af handelsinstrument


Valg af handelsinstrument til Schaff Scalping Trading System er en meget hård opgave for rookies. Du kan ikke hoppe ind i handelsvirksomheden ved at implementere denne kraftfulde strategi. Professionelle forhandlere ser normalt ud til at handle i større valutapar. Prisbevægelsen for de store valutapar er meget mere stabil og giver mindre stigning. Desuden er spændet i de store valutapar relativt lavt, hvilket til sidst reducerer omkostningerne ved handel. Da Schaff Scalping Trading System er designet til at tage handlerne til en hurtig fortjeneste, skal du være meget præcis med dine handlinger.

Til tider bliver forhandlere forvirrede, da de var nødt til at håndtere den lave volatilitetsperiode. I så fald bliver spredningen høj, og det bliver et hårdt job at sikre et forhold på 1: 4 risiko til belønning. Den eneste løsning på dette problem er at kun handle med det største aktiv i den aktive handelstid. Forsøg på at udføre handlerne i den inaktive handelssession kan føre til store tab. Men du bør ikke tage handlerne lige før den økonomiske pressemeddelelse. Nyhedsfaktor kan forårsage uventet volatilitet og udslette de stramme handler på grund af brugen af tight stop loss. Så tid din handel ordentligt ved at overveje den gennemsnitlige volatilitet og tidsplan for de økonomiske nyheder.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Lang opsætning af handel


Schaff Scalping Trading System giver en stærk løsning til at tage den lange handel. Se efter den bullish bounce i prisen på det vandrette supportniveau trukket af V2-indikatoren for alle drejninger. Afvisningsniveauet skal også matche med HMA-niveauet. Dette betyder, at afstanden mellem supportlinjen og HMA-linjen vil være meget mindre. Bemærk, at farven på HMA skal være grøn, da du skal åbne lang rækkefølge. Ved STC-farveindikatoren vil du bemærke, at signallinjen har krydset de 10 niveauer og ændret farven til grøn. Den grønne stigende signallinje antyder, at prisen er klar til at flytte til en ny højde.

Schaff Scalping Trading System For MT4 - Opsætning af kort handel
Nu vil vi diskutere den proces, hvormed vi kan tage short trade. I denne metode bruger vi den bearish pin-bjælke og det opslugende mønster. Se efter dette baisse prishandlingssignal ved HMA-signallinjen. Farven på HMA-signallinjen skal være rød, og hældningen vil være negativ. I det ideelle tilfælde vil den bearish lysestage teste modstandsniveauet trukket af V2-indikatoren for automatisk drejning. Når du med succes finder det bearish prishandlingssignal, skal du bekræfte det fra STC-farveindikatoren. Signallinjen falder under 90 niveauer ved at ændre farven til rød. Før afvisningen finder sted, skal du bemærke et bearish kryds i MACD-signallinjerne.Ved Schaff MACD-indikatoren skal du se de blå linjer falde under den røde linje. Friske lyserøde søjler dannes på den negative side af 0,0-linjen. Udfør de korte handler med et stoptab over toppen af den bearish pin-bar. Og overskuddet sættes på baggrund af et forhold mellem risiko og belønning 1: 3 eller 1: 4. Hvis hale på stiftstangen er meget stor, vil stop loss point være relativt højere. I et sådant tilfælde kan du vente på en mindre bullish korrektion i prisen, så du kan bruge et stramt stoptab. Og husk altid, Schaff Scalping Trading System vil ikke generere 100 procent rentable handler. Så hold risikofaktoren under 2% af din kontosaldo i hver handel.


Handelsledelse


Professionelle forhandlere kender vigtigheden af at bruge ordentlig risikostyringspolitik. De bryder aldrig 2% -reglen om pengestyring, da den har beføjelsen til at beskytte deres kapital. Når du handler mere, bliver du mere sikker på at bruge Schaff Scalping Trading System. Snart vil du have flere åbne handler. En ting handler glemmer, at hvis de risikerer 2% i hver handel og åbner tre 3 handler, risikerer de faktisk 6% af deres kontosaldo. Så kumulative risikofaktorer bør overvejes, når du bruger Schaff Scalping Trading System til at håndtere flere handler.

De, der bruger prishandlingssignalet til at udføre handlerne ved den største modstand, skal evaluere handelsopsætningerne i de mest stabile timer. Nogle af jer venter muligvis ikke, indtil lyset lukkes. I stedet for at skynde dig med handlerne, skal du vente på den fulde dannelse af den bearish pin-bar eller det opslugende mønster. Dette vil beskytte dig mod mange falske signaler. Og forvent altid at miste penge fra de bedste signaler. Når du har udviklet en vane med at handle med en lavrisikoprofil og opretholde et standardrisiko-belønningsforhold, vil det være en nem opgave at øge dine færdigheder.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Konklusion


Du har muligvis det bedste handelssystem i verden, men uden stærk udholdenhed kan du ikke ændre dit liv. Mange uerfarne handlende har købt de bedste handelsstrategier og mislykkedes hårdt. Som en ny bruger af Schaff Scalping Trading System er du nødt til at afsætte dig selv og lære de grundlæggende detaljer på markedet ved at analysere de vigtige markedsdetaljer. Hvis du har svært ved det, skal du lære ting i demo-miljøet. Og forvent ikke at tjene penge på alle handler. Du skal følge de nævnte trin i denne artikel, og kun da kan du forvente at få succes.

Til tider genererer systemet en række mister ordrer. Dette er helt normalt, og du skal holde dig til din normale strategi. Imidlertid foreslår nogle eksperter at sænke risikofaktoren med 1%, når de ofte har mistet ordrer. Efterhånden som prisbevægelsen i det store valutapar stabiliseres, får du igen fortløbende vindere.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.