Ultra Profit Scalping Strategy For MT4

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
  2. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Lang handelsopsætning
  3. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Kort handelsopsætning
  4. Trade management teknik


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 giver kraftfulde teknikker til handlende, der ønsker at tjene ry som en professionel scalper. Scalping er ikke et let job, og du bør ikke forvente at vinde handler let. Mennesker, der er gode til at analysere handelsopsætningen i en lavere tidsramme og kan booke fortjeneste med stor lethed, er kendt som den professionelle scalper.

FREE Ultra Profit Scalping Strategy

Download the FREE Ultra Profit Scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Der er en misforståelse blandt de erhvervsdrivende, scalping er kun designet til eksperterne. Men dette er ikke alt sandt. Alle kan blive en scalper i denne moderne verden, da vi kan få en robust handelsmetode i skabelonform. Bånd, Superhurtig EMA, Support og modstand som mål, Kanaltrend, EMA 9, Flad puls, afvigelser 2.0, Kelt pro 20, kelt faktor 1.5, mor, STC farve (10, 23, 50) og langsom stokastisk ( 20, 4, 5) bruges som hovedindikatorer.

Du skal aldrig blive partisk med en så lang liste, da indstillingerne vil blive samlet i hoveddiagrammet med en simpel skabelon. Før du dykker ned i skalpningsmetoden, vil vi oplyse dig om vigtigheden af timing. Scalping er en kraftfuld måde at forbedre væksten i din aktiekurve på. Da væksten er noget eksponentiel, skal du være forsigtig nok til at tage de handler med lav risiko.

Medmindre du valgte at handle med lav risiko, kan den hyppige udførelse af handelen resultere i en række tab. Folk, der har mindre dygtighed i investeringsverdenen, kender ikke og vil have magt til at modstå sådanne tab. Så det er vigtigt, at du valgte at handle med 1% risiko. Vi vil drøfte tingene detaljeret i handelsledelsesdelen. For nu, lad os lære om kort og lang rækkefølge.

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Lang handelsopsætning
Formulering af den lange handel med denne kant er en meget enkel opgave. Gruppen af røde og blå linjer vil fungere som en stærk handelszone. Normalt fungerer det som en trendlinje eller et kanalværktøj, der giver kraftfulde point til åben handel. I det lange løb har du brug for mindst 3-4 sorte pile, der peger op.

Den sorte pil dannes ved den blå linje, der giver understøttelse. For at åbne handelen er det nødvendigt med en stærk afvisning ved aqua-farvelinjen. Afvisning i aqua-farvelinjen antyder, at prisen går til en ny højde. Se på den flade pulsindikator, og du skal se en række grønne histogramstænger.

Den grønne histogramlinje fortæller dig at åbne den lange handel med en stram SL under det lave af lyset. I tilfælde af at du valgte at handle med det ustabile aktiv, kan du indstille en købsgrænseordre på aquabandet. Stoptab for købsgrænsen vil være 12-14 pips, og take-profit vil være mere end 30 pips. Men for at være på den sikre side bruger tusinder af forhandlere 28 pips som standard TP-afstand.

Selvom systemet kan hjælpe dig med at vinde de fleste af handlerne, skal du være forsigtig med tabene.

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Kort handelsopsætning
For det korte, lærer vi dig, hvordan man åbner handel på det grønne bånd. Aquabåndet er midtbåndet, og SL'et er ikke stramt, når aquabåndet bruges. Hvis du åbner handelen ved det grønne bånd, kan du indstille SL på 7-8 pips og tage overskuddet vil forblive det samme.

Det grønlige bånd skal smelte sammen med den røde linje, og det vil indebære en stærk barriere for rally i prisen. En pil nedad vises også på det grønlige bånd. Bemærk, at vi ikke kræver tre pil nedad til den handel, der foregår i det øverste bånd. Men det øverste bånd skal matche de røde linjer for at overveje, at reverseringen er gyldig.

Den farveændrende linje i Flat Pulse-indikatoren vil være over de 90 niveauer, og dette skal give dig en klar idé om det perfekte sted at afkorte. Bemærk, at farven på indikatoren for flad puls skifter til rød, når du ser den sorte pil. Søjlerne i indikatoren for flad puls bliver også røde, hvilket indikerer, at salgsopsætningen er autentisk.

Den korte handel bør tages med mindre end 2% risiko. I tilfælde af at du vil handle med højere risiko, vil det være meget farligt, da du aldrig ved, hvordan du styrer risikoprofilen mest effektivt. Elitehandlere handler ofte med stort volumen og øger aktiekurven med en kraftfuld drivkraft.

Men at tage et sådant skub ved at øge partiets størrelse er lidt risikabelt for den begyndende erhvervsdrivende, der har mindre viden og dygtighed om markedet. Lad os lære mere om pengehåndtering, så vi bliver gode til at analysere de væsentlige elementer i handel, der direkte kontrollerer overskudspotentialet.

Trade management teknik


For at styre handlen, mens du bruger en skalpestrategi, skal du være super forsigtig med timingen. Det vil kun være muligt, når du har lært at styre følelserne. At håndtere den følelsesmæssige stress ved handel er en meget risikabel opgave, og folk har ikke den klare viden til at kontrollere det.

Vi brugte for meget tid på at lære de vigtigste målinger for et nyt system, men vi har aldrig tid til at fokusere på vores mentale udvikling. Læs bøger om psykologi og forbered dit sind til at acceptere at miste handler. Uden at have den stærke evne til at miste handlen, vil det være en meget udfordrende opgave at overvinde hindringerne, og du vil miste penge det meste af tiden.

De nybegynderinvestorer bør bruge den skoldende kant bare med en 1% risiko. Når de ved, hvordan det føles at miste et par handler, kan de tage risici i henhold til deres risikobegivenhedsniveau. Men investorer, der handler med stort volumen og har adgang til stor kapital, bør sænke risikoen under 1%.

Jo større kapitalens størrelse er, jo lavere skal du tage som erhvervsdrivende. Få viden om scalping-systemet, og du vil vide, hvorfor større kapital kræver lavere risiko. Til sidst skal du aldrig tænke på at bryde reglerne eller ignorere trinnene, da det vil skabe fejl i systemet.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Ultra Profit Scalping Strategy

Download the FREE Ultra Profit Scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.