Volatility Scalp Trading System For MT4

Volatility Scalp Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Volatility Scalp Trading System For MT4
  2. Volatility Scalp Trading System For MT4 Lang handelsopsætning
  3. Volatility Scalp Trading System For MT4 Kort opsætning af handel
  4. Styring af handlerne


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Volatility Scalp Trading System For MT4 er dynamisk i alle aspekter. Den bruger den bedst mulige kombination af moderne indikatorer, så investorer kan få fat i de bedste opsætninger. Damiani-støj, ADX (DMI), Momentum (14) og T Stop. De fleste mennesker har et problem med Damiani-støjværktøjet.

FREE Volatility Scalp Trading System

Download the FREE Volatility Scalp Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Når Damiani-støjindikatoren smelter sammen med DMI-versionen af ADX, bliver det svært at spore prisbevægelser. Alt skal behandles i en systematisk rækkefølge. Hvis behandlingstrinnene varierer, vil handelsresultatet variere. At få et stærkt system garanterer ikke, at du får tilfredsstillende resultater fra hver handel. Intakt bør alle forvente nogle tab uanset hvilket system de går til. I enhver forretning køres og vinder ordrer side om side.

At forvente at have et positivt resultat på 100% af tiden er amatørinvestorers handling. Volatilitetsskalpningssystemet drager fordel af prisbevægelsen. Undersøg dannelsen af stearinlys, prismønster og position. Disse tre vigtige målinger viser dig vigtige oplysninger, hvor du kan købe aktivet. Det kan lyde som en meget nem opgave, men det er et meget kompliceret problem. Du skal bruge en retningslinje for at tjene penge.

Dette indlæg går til planen for flygtighedens hovedbundssystem. Hver gang vi taler om planen, diskuterer vi en godt kurateret kant, der har en høj gevinstfrekvens. At vide, at systemet har en høj gevinstfrekvens, skal aldrig gøre dig grådig. Grådige investorer vil altid tabe, da de ikke har grebet om at styre tabene. Lad os lære at købe og sælge ordrer.

Volatility Scalp Trading System For MT4 Lang handelsopsætning
Den lange handel åbnes på gammeldags måde. Vores tilgang til indikatoren vil være enkel. Prismønsteret skal synkroniseres med fire forskellige vinduer, og du skal bruge de nøjagtige trin. Brug af trinene på en uordentlig måde fører til tab.

Lad os nu lære, hvordan vi kan ride på en ny bullish trend. Prisen skal bryde trendlinjen eller større modstand. Eller det kan teste et større støtteniveau, før tyre får kontrol over aktivet. Ved Damiani-handelsindikatoren skubber den grønne linje over den hvide linje. Den blå momentumlinje i den anden rude skal krydse over referencelinjen. Referencelinjen kan variere afhængigt af aktivets placering. Ved ADX vil den blå linje krydse den røde linje, og den himmelblå linje vil gå op.

Stigningen i værdien af himmelens værdi-linje fortæller os, at markedet er ekstremt ustabilt, og udbruddet kan give os en stærk gevinstudnyttelse. Endelig skal vi analysere data fra lydstyrkeindikatoren. Hvis lydstyrken er grøn og stor, kan vi åbne den lange.

SL'et er placeret T stop dot. T-stopprikken er blå. Denne indikator er meget berømt, da den giver stramme SL-muligheder. For take profit indstilles det i henhold til analysedata i diagrammet. Find den lukkede modstand, og indstil TP til den zone.

Volatility Scalp Trading System For MT4 Kort opsætning af handel
Denne strategi kan udvikles for at handle med tendensen. Trendhandelsmetoden kan give dig en kraftfuld løsning til at løse problemet med overtrading. Overtrading får et stort problem, når investorer ignorerer den langsigtede fart. Prisen vil danne en konsolideret struktur eller en trekant som et mønster, før den igen rykker ned.

Før den sidste nedadgående bevægelse bemærkes bruddet med det stærke bearish stearinlys. T stopindikatoren skal placere den røde prik på et højere sted, hvor afvisningen er plettet. Ved Damiani-indikatoren vil vi se et kraftigt fald i den grønne linje. Den grønne linje skubber under den hvide linje, hvilket indikerer, at prisen er klar til en stærk undergang. Den blå farvesignallinje i momentumindikatoren skal også vise tendensen til at bevæge sig sydpå.

Hældningen skal være negativ, og dette giver os den idé, at prisen ser ud til at favorisere downtrend. På ADX-indikatoren skubber den crimson stiplede linje under den blå stiplede linje. Volatiliteten vil være høj, og det kan bestemmes ved at tage dataene fra den himmelblå linje. Den himmelblå linje skulle stige, hvilket antyder stigningen i volatilitet. Endelig er det tid til at hente data fra lydstyrkeindikatoren.

Ved lydstyrkeindikatoren skal den røde bjælke være til stede. Den røde bjælke fortæller os, at alt er i den rigtige rækkefølge for at åbne den korte. SL indstilles i henhold til T Stop dot. For take profit kan der anvendes slæbende Sl. I tilfælde af at du ønsker at implementere en enkel teknik, skal du finde SL ved at evaluere den nærmeste markant lav. Den lave pris er den zone, hvor køberne kan forsøge at få kontrol tilbage.

Styring af handlerne


Systemet kan bruges i to unikke formater. I det første format er risikoen 1%, og du har tilladelse til at åbne handel i modtrenden. Risikoen er meget lav, da du satser mod oddsene. Når du elsker ideen om trendhandel, kan du risikere 2-3%. Men forvent ikke at vinde enhver handel med trendhandelsmetoden.

Nu og da mister du handel, og dette bør ikke gøre dig frustreret. De tab, du vil stå over for i hver handel, er indlæringskurven. Du er nødt til at forblive fokuseret og forblive i overensstemmelse med de komplicerede handelsopsætninger. Omvendt teknik til handel kan forbedres til et stort niveau bare ved at studere nyhederne. Nyhedsanalyse kaldes grundlæggende analyse. Folk ignorerer denne del, da de betragter det som en meget risikabel og langvarig proces.

Vi beder eller beder dig ikke om at lære grundlæggende analyse. Det er helt op til dig. De, der er villige til at betragte denne volatilitetskant som deres primære system, skal imidlertid synkronisere den med nyhederne. De, der ikke har evner til at analysere nyheder, skal ikke åbne nogen ordre på større nyheder. Åbning af nye ordrer i de store nyheder kan være skræmmende, men du skal holde sig til kernemetoden. Forsøg at være en disciplineret person, mens du bruger volatilitetsskalpningssystemet.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Volatility Scalp Trading System

Download the FREE Volatility Scalp Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.