Zee Zee Scalper Trading system For MT4

Zee Zee Scalper Trading system For MT4

Table Of Contents:

  1. Zee Zee Scalper Trading system For MT4
  2. Valg af handelsinstrument
  3. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Lang handel opsætning
  4. Zee Zee Scalper-handelssystem til MT4 - Opsætning af kort handel
  5. Handelsledelse
  6. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Konklusion


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 er en sofistikeret handelsstrategi. Folk, der ikke har den grundlæggende viden om støtte, modstand, overkøbt, oversolgt og forskellige faser af tendensen, vil ikke være i stand til at bruge denne indikator på en professionel måde. Selvom kerneprincippet i dette system er baseret på megatrend, zee zee og Swing zz indikator, er det vigtigt, at du holder fast ved den samme gamle handelsmetode. Prøv for eksempel at finde de potentielle trendlinjer og SR-niveauer ved hjælp af MT4-linjeværktøjerne. De absolutte begyndere kan finde det svært, men hvis du kan lære ting på en demo-konto. Faktisk skal alle begynde at bruge demo-kontoen til at mestre brugen af en ny handelsmetode.

FREE Zee Zee Scalper Trading system

Download the FREE Zee Zee Scalper Trading system for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Efter installation af skabelonen i hoveddiagrammet, skal du se det dominerende skrogs glidende gennemsnit (HMA). Perioden i HMA er indstillet til 144, og den har farveændrende egenskab. Når trenden er op, farves HMA i grønt. Og hvis trenden er nede, vil HMA blive farvet i rødt. Zee-indikatoren bruges til at identificere nøglesvingpunktet i hoveddiagrammet. Bemærk, at nøglesvingpunktet skal matche støtte- og modstandsniveauet. For handelsbekræftelsen skal du bruge ZZI-indikatoren, da den viser aktivets overkøbte og oversolgte tilstand.


Valg af handelsinstrument


Som en ny bruger af Zee Zee Scalper Trading-systemet skal du vide, at Zee Zee Scalper Trading-systemet kun bruges til at udføre handlerne i 5, 15 og 30-minut-diagrammet. Da du skal håndtere den kortsigtede prisdynamik, skal du vælge dit handelsinstrument klogt. Dygtige handlende beder normalt detailhandlere om at skalpe i EURUSD- og GBPUSD-parret. Du kan dog også handle i andre større valutaer med et ekstremt velafbalanceret skalperingssystem. I så fald skal du overveje den dynamiske spredning. Da skalpering giver detailhandlerne mulighed for hurtig fortjeneste, bør du tage handlerne, når spredningen er mindre end 2 kerner.

Hvis du handler med en god mægler, vil de fleste af de største valutapar have mindre end 2 pips spredt undtagen i nyhedstimerne. Så det er meget indlysende, at du ikke kan bruge Zee Zee Scalper Trading-systemet til at skalpe markedet under pressemeddelelse med stor effekt. En anden vigtig ting at overveje er den fremherskende tendens. Du skal se efter at vælge et trendaktivt aktiv, da det vil gøre tingene lettere, når det kommer til teknisk analyse. Og ignorér at tage handlerne selv i EURUSD og GBPUSD-parret under den urolige tilstand på markedet.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Lang handel opsætning


Vi har allerede sagt, at Zee Zee Scalper Trading-systemet er afhængig af den gamle handelsmetode. Tegn dit supportniveau ved hjælp af de linjeværktøjer, der er tilgængelige på handelsplatformen. Supportniveauet skal matche nøglesvingpunkterne på zigzag-linjerne. Når prisen falder til supportniveauet, skal du tage læsningen fra HMA. Farven på HMA skal være grøn og hældningen skal være positiv. Undertiden vil supportniveauet matche med HMA-niveauerne. Handelssignaler dannet i HMA-niveauerne har tendens til at give handlerne hurtige resultater.

Zee Zee Scalper-handelssystem til MT4 - Opsætning af kort handel
I dette segment lærer vi dig at bruge Zee Zee Scalper Trading-systemet på den mest avancerede måde. Da HMA fungerer som et stærkt støtte- og modstandsniveau, har de fleste mennesker tendens til at tage handlerne på det niveau. Men de glemmer simpelthen det faktum, at HMA-niveauerne kan brydes af det ekstreme salgs- eller købstryk. For den korte handel skal du finde en klar bearish pause i HMA-linjen. HMA-linjen skal også matche det kritiske supportniveau. Da prisen bryder støtten, vil du bemærke, at zigzag-linjerne udvider deres ben, der viser det stærke momentum hos sælgerne.For at få bekræftelsessignalet skal du kigge på ZZI-indikatorsignallinjen. Over de 100 mærker skal du bemærke et rødt linjesegment, der angiver aktivets overkøbte tilstand. Tag straks den korte handel med 8 pips stop loss. Take profit for denne korte handel er 24 pips. Da du vil handle til fordel for en stærk breakout, har du en anstændig chance for at køre et stærkt bearish rally. Så når du handler med en breakout, skal du øge risikoen for at belønne forholdet til 1: 3. Og sørg for at du ikke tager vanvittige risici, bare fordi Zee Zee Scalper Trading-systemet har en høj succesrate.


Handelsledelse


Professionelle forhandlere evaluerer altid handelssignalerne ud fra risikofaktorerne. Hvis du tager høje risici, kan du ikke klare den intense stress. De fleste mennesker handler med 2-3%, mens de bruger Zee Zee Scalper Trading-systemet. Men dem, der er helt nye i handelsbranchen, bør kun risikere 1% af deres kontosaldo. Og de bør ikke have mere end 1 åbne handler, når de bruger dette unikke handelssystem. Når du er sikker på at bruge denne handelsmetode, kan du begynde at have flere åbne positioner baseret på denne unikke strategi.

At have flere åbne handler resulterer i ekstra ansvar. De kumulative risikofaktorer for handlerne bør aldrig overstige 2% af din kontosaldo. Så hvis risikoen er 1% i hver handel, kan du have 2 kørende handler. Og prøv at tage handler ved at analysere handelssessionerne. Åbning af en ny handel i EURUSD- eller GBPUSD-parret under den asiatiske handelssession er ikke en klog idé. Brug kun Zee Zee Scalper Trading-systemet til kun at åbne handler i den aktive handelssession. Ved at følge denne enkle teknik vil du være i stand til at bogføre overskuddet meget hurtigere.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Konklusion


Indstillingerne i Zee Zee Scalper Trading-systemet er meget let at forstå. Men du skal ikke narre af at se sådanne enkle indstillinger. Tusindvis af handlende lever deres liv baseret på dette unikke system på en strategisk måde. Intet system i verden er perfekt. Du skal være klar til at acceptere få tabte handler en gang imellem, og dette bør ikke gøre dig frustreret. Accepter tabene og se efter de næste handelsopsætninger med logik. Hvis du føler dig frustreret, skal du forlade din handelsstation, indtil du har et klart sind til at analysere markedsvariablerne. Og prøv ikke at bruge dette fantastiske skalperingssystem i 1-minuts diagrammet. Kortet på 1 minut er ekstremt urolig, og det reducerer dette systems succesrate.

Handlende bliver normalt afhængige af Zee Zee Scalper Trading-systemet efter at have brugt det i nogle måneder. De vindende striber gør dem for selvtillid og til sidst begynder at overtradere markedet. For at undgå et så kritisk problem, skal du altid handle ved hjælp af en standardhandelsjournal. Uanset hvilken handelsstrategi du bruger, hvis du bryder reglerne, skal du snart være klar til at sprænge din handelskonto.

Download den komplette systembeskrivelse og filerne her:

FREE Zee Zee Scalper Trading system

Download the FREE Zee Zee Scalper Trading system for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.