Lagurre Scalping Trading System For MT4

Lagurre Scalping Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Lagurre Scalping Trading System For MT4
  2. Επιλογή του μέσου διαπραγμάτευσης
  3. Lagurre Scalping Trading System For MT4 - Μακροχρόνια εγκατάσταση
  4. Lagurre Scalping Trading System For MT4 - Σύντομη ρύθμιση συναλλαγών
  5. Διαχείριση εμπορίου
  6. Lagurre Scalping Trading System For MT4 - Συμπέρασμα


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Το Lagurre Scalping Trading System For MT4 χρησιμοποιείται ευρέως από τους ειδικούς λόγω του ακραίου δυναμικού κέρδους. Αν και η λειτουργία αυτού του συστήματος βασίζεται στη στρατηγική κλιμάκωσης, οι έμποροι λιανικής το χρησιμοποιούν σαν μια μέθοδο συναλλαγών εντός της ημέρας. Τα EMA 5, EMA21, EMA 80, 16EMA, 48EMA και Laguerre έχουν χρησιμοποιηθεί ως βασικοί δείκτες για αυτό το σύστημα. Το σύστημα διαθέτει δύο προκαθορισμένα πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση συναλλαγών στο υψηλότερο και στο χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο. Για να ανταλλάξετε υψηλότερο χρονικό πλαίσιο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο ομορφιάς EMA. Τα H1 και H4 τείνουν να δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα για αυτό το πρότυπο. Για την ανταλλαγή χαμηλότερου χρονικού πλαισίου, πρέπει να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο συστήματος Lema. Το σύστημα Lema λειτουργεί καλύτερα στο χρονικό πλαίσιο M5 και M15.

FREE Lagurre Scalping Trading System

Download the FREE Lagurre Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Η διαπραγμάτευση με δύο διαφορετικά πρότυπα μπορεί να φαίνεται δύσκολο έργο. Αλλά αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα αναπτύξετε τη μοναδική ικανότητα να κάνετε συναλλαγές τόσο σε χαμηλότερα όσο και σε υψηλότερα χρονικά διαστήματα, όπως οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες. Για το πρώτο πρότυπο, θα χρησιμοποιούμε το RSI και τον εκθετικό κινούμενο μέσο όρο με διαφορετικές περιόδους. Για το δεύτερο πρότυπο, με βάση το δείκτη EMA και Laguerre. Και στις δύο στρατηγικές, θα προτιμούμε να κάνουμε συναλλαγές με την τάση. Ωστόσο, οι ειδικευμένοι έμποροι μπορούν να ανταλλάξουν τη βραχυπρόθεσμη αντιστροφή χρησιμοποιώντας το σύστημα Lema. Ας δούμε πώς πρέπει να επιλέξουμε τα ζεύγη νομισμάτων μας για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα από το Σύστημα Συναλλαγών Laguerre Scalping.


Επιλογή του μέσου διαπραγμάτευσης


Οι προχωρημένοι έμποροι μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε οποιοδήποτε ζεύγος νομισμάτων με το Σύστημα Συναλλαγών Laguerre Scalping, δεδομένου ότι έχουν ισχυρές γνώσεις σχετικά με τον αντίκτυπο των ειδήσεων και τον παράγοντα συσχέτισης νομισμάτων. Αλλά οι απόλυτοι αρχάριοι πρέπει να ξεκινήσουν με το ζεύγος EURUSD και GBPUSD. Η ανάλυση θα πρέπει να γίνει μόνο στην εμπορική συνεδρία του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Μετά την επιτυχή διαπραγμάτευση αυτών των δύο ζευγών για δύο μήνες, οι επενδυτές μπορούν να αρχίσουν να εστιάζουν στα άλλα μεγάλα και δευτερεύοντα ζεύγη νομισμάτων. Αυτό είναι όπου τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα και οι έμποροι πρέπει να επικεντρωθούν σε μερικές σημαντικές λεπτομέρειες.

Εάν το σύστημα Lema χρησιμοποιείται, το spread γίνεται βασικό ζήτημα, καθώς οι συναλλαγές θα γίνουν με βραχυπρόθεσμο στόχο κέρδους. Αντίθετα, όταν χρησιμοποιείται το σύστημα Beauty EMA, η τάση πρέπει να μας απασχολεί, διότι πρόκειται να διατηρήσουμε τις συναλλαγές μας για ώρες. Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να παρακολουθήσετε είναι οι σημαντικότερες ώρες έκδοσης οικονομικών ειδήσεων. Ειδήσεις όπως το NFP, το ΑΕΠ, οι συνεντεύξεις τύπου FOMC κ.λπ. κατέχουν το κλειδί για να αλλάξει η τάση. Προτείνουμε λοιπόν τη χρήση αυτού του συστήματος για να ανοίξετε οποιαδήποτε ανταλλαγή σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.


Lagurre Scalping Trading System For MT4 - Μακροχρόνια εγκατάσταση


Αγοράζουμε ένα στοιχείο όταν φτάνει στη μεγάλη ζώνη υποστήριξης. Σε αυτό το τμήμα, θα παρουσιάσουμε τη ρύθμιση συναλλαγών χρησιμοποιώντας το πρότυπο Beauty EMA. Το κόκκινο EMA με την περίοδο 80 πρόκειται να λειτουργήσει ως καθοριστικός παράγοντας τάσης. Δεδομένου ότι χρειαζόμαστε μια ανοδική τάση, η τιμή θα πρέπει να διαπραγματεύεται πολύ πάνω από το κόκκινο EMA. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να πάρετε έναν χρυσό σταυρό στα EMA. Αυτό σημαίνει ότι τα 5, 13 και 21 EMA θα διασχίσουν πάνω από τα 80 EMA στο γράφημα H1 ή H4. Περιμένετε έως ότου η τιμή μειωθεί στα 5, 13 ή 21 EMA. Αυτά τα χαμηλότερα επίπεδα EMA θα λειτουργήσουν ως ένα εξαιρετικό επίπεδο υποστήριξης. Προσπαθήστε να εντοπίσετε μια ανοδική αναπήδηση στα επίπεδα του EMA, καθώς θα λειτουργήσει ως το πρώτο σημάδι για μια μακρά συναλλαγή.Καθώς εντοπίζετε την ανοδική ανάκαμψη στο EMA, αναλύστε τα δεδομένα από τη σχετική ένδειξη δείκτη ισχύος. Η μπλε γραμμή σήματος θα πρέπει να διαπραγματεύεται κοντά στις 50 γραμμές. Σημειώστε ότι η κλίση της μπλε γραμμής σήματος πρέπει να είναι θετική (η γραμμή σήματος θα κατευθύνεται προς τα βόρεια). Ανοίξτε το νέο μεγάλο εμπόριο με το SL κάτω από το χαμηλότερο σημείο του bullish candlestick επιβεβαίωσης. Η λήψη κέρδους θα οριστεί για 40 -50 pips. Δεδομένου ότι το επίπεδο αντίστασης ποικίλλει σημαντικά στο περιουσιακό στοιχείο, θα χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά σημεία στο TP. Αλλά εάν το επίπεδο αντίστασης είναι πολύ κοντά, σταματήστε να κάνετε συναλλαγές με βάση το σύστημα EMA ομορφιάς.


Lagurre Scalping Trading System For MT4 - Σύντομη ρύθμιση συναλλαγών


Οι σύντομες συναλλαγές ενεργοποιούνται όταν η τιμή έπληξε τη μεγάλη αντίσταση. Τώρα θα χρησιμοποιούμε το σύστημα LEMA το οποίο είναι λίγο πιο προηγμένο καθώς η ανάλυση θα γίνει σε χρονικό πλαίσιο M5 και M15. Το κίτρινο χρώμα EMA (192) θα είναι ο βασικός παίκτης. Εάν η τιμή διαπραγματευτεί παραπάνω, η αγορά βρίσκεται σε ανοδική τάση. Εάν η τιμή διαπραγματεύεται κάτω από αυτήν, θεωρήστε την τάση ως κάτω. Τώρα ας δούμε πώς μπορούμε να κάνουμε συναλλαγές σε ανοδική αντιστροφή. Πρώτα απ 'όλα, το EMA 16 και το EMA 48 πρέπει να διασχίσουν κάτω από τον κίτρινο κινούμενο μέσο όρο με αποτέλεσμα ένα χρυσό bearish σταυρό. Θα περιμένουμε τώρα για μια ανοδική διόρθωση στην τιμή που πιθανότατα θα λήξει αφού χτυπήσουμε το EMA 16 ή 48.Περιμένετε για την πτωτική απόρριψη στη γραμμή σήματος EMA. Καθώς λαμβάνει χώρα η bearish απόρριψη, η γραμμή σήματος lagure θα ανταλλάσσεται κάτω από το επίπεδο 0,2. Σημειώστε ότι, η γραμμή σήματος στην ένδειξη Laguerre θα πέσει απότομα όταν πραγματοποιηθεί ο χρυσός bearish σταυρός. Πουλήστε το όργανο κατά την απόρριψη του EMA με 8-10 pips stop. Λάβετε υπόψη ότι η τιμή stop-loss πρέπει να τοποθετηθεί πάνω από τη δοκιμαστική γραμμή EMA. Το κέρδος ανάληψης για αυτήν τη μέθοδο είναι 25 pips. Αλλά η δοκιμή πραγματοποιείται στο κίτρινο EMA, μπορείτε να ορίσετε το κέρδος λήψης 40 pips.


Διαχείριση εμπορίου


Το σύστημα διαπραγμάτευσης Laure Scalping μπορεί να επιτευχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως, οι έμποροι αποτυγχάνουν να πετύχουν αφού ανταλλάσσουν συναισθήματα. Για να ελέγξετε το συναίσθημα, πρέπει να ελέγξετε την έκθεση στον κίνδυνο. Ο κίνδυνος πρέπει να μειωθεί στο 2% σε κάθε συναλλαγή και μόνο τότε μπορείτε να κάνετε συναλλαγές με ισχυρή εμπιστοσύνη. Ωστόσο, όσοι σκοπεύουν να κάνουν πολλές συναλλαγές χρησιμοποιώντας και τα δύο συστήματα θα πρέπει να χρησιμοποιούν λίγο πιο διαφορετικές τεχνικές διαχείρισης κινδύνου. Για το σύστημα Lema, μπορούν να διακινδυνεύσουν έως και 1% του υπολοίπου του λογαριασμού τους και για το EMA ομορφιάς, μπορούν να διακινδυνεύσουν το 2% του κεφαλαίου τους. Έτσι, ο συνολικός κίνδυνος είναι 3% όταν χρησιμοποιούνται και τα δύο συστήματα για το άνοιγμα των συναλλαγών.

Οι ενεργοί χρήστες του Laguerre Scalping Trading System μπορούν να κάνουν 2 συναλλαγές την ημέρα με το πρότυπο Beauty EMA και 4 συναλλαγές την ημέρα με το πρότυπο Lema. Αλλά μην προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε 4 συναλλαγές ή 6 συναλλαγές με το σύστημα Beauty EMA σε μία μέρα. Ακολουθήστε αυστηρά τον παράγοντα κατανομής κινδύνων και ορίου συναλλαγών καθώς βελτιώνει σημαντικά την ακρίβεια και την απόδοσή σας. Ποτέ μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να ανταλλάσσονται εκ μέρους σας, καθώς μπορεί να ανατινάξει το λογαριασμό συναλλαγών σε χρόνο μηδέν.


Lagurre Scalping Trading System For MT4 - Συμπέρασμα


Οι ειδικευμένοι επενδυτές γνωρίζουν πολλά για την αγορά. Κάθε φορά που μαθαίνουν τη λειτουργία ενός νέου συστήματος συναλλαγών, προσπαθούν να επικεντρωθούν στον λογαριασμό επίδειξης. Έτσι, για να αποκτήσετε τη χρήση του Laguerre Scalping Trading System, θα πρέπει να εξασκηθείτε στο λογαριασμό επίδειξης. Ο λογαριασμός επίδειξης θα σας προσφέρει ένα ελεύθερο περιβάλλον συναλλαγών και μπορείτε να δοκιμάσετε τις διαφορετικές λειτουργίες αυτής της στρατηγικής. Δεδομένου ότι η στρατηγική έχει δύο μοναδικά πρότυπα τα οποία λύνουν ενεργούν ως δύο διαφορετικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης, συνιστάται στους εμπόρους να καταλάβουν τη χρήση της μία προς μία. Οι αρχάριοι έμποροι δυσκολεύονται συχνά να κερδίσουν κέρδη, καθώς εστιάζουν συνεχώς σε δύο διαφορετικά πρότυπα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο στρατηγικά.

Αρχικά, προσπαθήστε να βρείτε αξιόπιστα εμπορικά σήματα χρησιμοποιώντας το Beauty EMA. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε πιθανές ρυθμίσεις συναλλαγών, μεταβείτε στο πρότυπο Lema. Αλλά μην ψάχνετε για τα εμπορικά σήματα χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα και τα δύο πρότυπα. Να θυμάστε πάντα, θα πρέπει να κάνετε τις συναλλαγές χωρίς να κάνετε τα πράγματα περίπλοκα. Και η χρήση δύο διαφορετικών προτύπων από ένα σύστημα για την ανάλυση της αγοράς είναι λίγο δύσκολη και απαιτεί εμπειρία. Εάν δεν έχετε περισσότερα από τρία χρόνια εμπειρίας, μην χρησιμοποιείτε και τα δύο πρότυπα ταυτόχρονα.

Κατεβάστε την πλήρη περιγραφή του συστήματος και τα αρχεία εδώ:

FREE Lagurre Scalping Trading System

Download the FREE Lagurre Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.