Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Το Pin Bar with SAR Strategy For MT4 είναι ένα ευαίσθητο σύστημα που μπορεί να αποφέρει αξιοπρεπές κέρδος για οποιοδήποτε στοιχείο. Συνήθως, οι έμποροι πρέπει να αλλάξουν τη μέθοδο διαπραγμάτευσης με βάση το επιλεγμένο στοιχείο. Εφόσον έχουμε χιλιάδες χρηματοοικονομικά μέσα, είναι δύσκολο για εμάς να επιλέξουμε το σωστό περιουσιακό στοιχείο.

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ωστόσο, οι χρήστες της μεθόδου διαπραγμάτευσης τιμολόγησης βασίζονται στον καθολικό τύπο για την ανταλλαγή οποιασδήποτε μορφής αγοράς. Μπορείτε να ανταλλάξετε δείκτες, εμπορεύματα, μετοχές, ETF, Forex και κρυπτονομίσματα με τη στρατηγική PA. Όμως, η εκμάθηση σχετικά με τα σήματα PA είναι δύσκολη και οι περισσότερες συναλλαγές συνδυάζουν τα πράγματα. Όσοι υποφέρουν να εξετάσουν το κηροπήγιο πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη στρατηγική SAR bar pin. Φορτώστε το πρότυπο και θα παρατηρήσετε ότι οι ράβδοι καρφίτσας εντοπίζονται αυτόματα στο γράφημα.

Οι παραβολικές κουκίδες θα σας δώσουν καθοδήγηση σχετικά με το αν η bullish ή η bearish pin bar είναι εμπορεύσιμη. Αν και είναι ένα πολύ εύκολο σύστημα, πρέπει να ακολουθήσουμε ορισμένους κρίσιμους κανόνες που θα μας επιτρέψουν να ανοίξουμε συναλλαγές με αυτοπεποίθηση. Κάθε σύστημα που έχει δοκιμαστεί ξανά από έναν επαγγελματία μπορεί να εξασφαλίσει κερδοφόρες συναλλαγές. Αλλά όταν επιλέξατε ένα απλό πλεονέκτημα σαν αυτό, η εφαρμογή δευτερευόντων κανόνων καθίσταται σημαντική.

Όχι μόνο αυτό, αλλά πρέπει επίσης να έχετε ισχυρή διοίκηση για τον παράγοντα διαχείρισης κινδύνου, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι οι απώλειες είναι κοινές. Χιλιάδες άνθρωποι κερδίζουν χρήματα με μεγάλη εμπιστοσύνη με αυτό το απλό πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να κερδίσουν περισσότερο από το 85% του χρόνου. Ας δούμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να ανταλλάξουμε αυτήν την καταπληκτική μέθοδο.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Long trade setup
Έχουμε πει, αυτό το σύστημα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να έχετε ισχυρό βασικό. Για πολύ καιρό, πρέπει να βρούμε το επίπεδο υποστήριξης. Η υποστήριξη είναι μια τέτοια περιοχή στο γράφημα που έχει ένα σύμπλεγμα κεριών κάτω από το επίπεδο. Το σύμπλεγμα των κεριών μας δίνει την τέλεια ένδειξη τιμής μπορεί να αυξηθεί. Η υποστήριξη γίνεται πολύ ισχυρότερη όταν έχουμε κάποιες βασικές μετρήσεις. Η πρώτη μέτρηση είναι το σύμπλεγμα κεριών.

Η δεύτερη μέτρηση είναι τα σημαντικά χαμηλά και υψηλά της τιμής. Θυμηθείτε αυτά τα σημεία και βρείτε το επίπεδο υποστήριξής σας. Θα εμφανιστεί ένα μικρό πράσινο βέλος όπου σχηματίζεται η ράβδος πτερυγίων. Αλλά δεν μπορούμε να ανοίξουμε το μεγάλο εμπόριο εκτός εάν η ράβδος bullish υποστηρίζεται από μια σειρά κουκκίδων ή από την παραβολική ανάγνωση SAR. Ανοίξτε το φρέσκο μακρύ στο επόμενο κερί και ρυθμίστε την απώλεια στάσης με βάση το μήκος της ουράς.

Διατηρήστε ένα κενό 3 pips από την ουρά, έτσι ώστε η αγορά να μην κυνηγάει εύκολα τις στάσεις. Για το TP, πρέπει να βρείτε τη ζώνη αντίστασης. Στη σύντομη ρύθμιση συναλλαγών, θα μάθετε πώς να βρείτε μια ζώνη αντίστασης με υψηλή ακρίβεια.

Όταν κάνετε τα μαθηματικά, αναλύστε το επίπεδο κινδύνου μαζί με το TP. Αυτό πρέπει να τοποθετηθεί σε μια τέτοια μέθοδο έτσι ώστε ο ελάχιστος λόγος κινδύνου προς ανταμοιβή για τις συναλλαγές να είναι 1: 3. Εάν δεν διατηρήσετε αυτόν τον αριθμό, θα είναι μια μεγάλη πρόκληση να ξεπεραστούν οι απώλειες.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Σύντομη ρύθμιση συναλλαγών

Ξέρετε πώς να βρείτε το επίπεδο υποστήριξης. Αλλά αυτά τα επίπεδα υποστήριξης δεν είναι αριθμοί που μπορούν να δημιουργήσουν την πίεση αγοράς. Η υποστήριξη μπορεί να σπάσει για πολλούς λόγους και στη συνέχεια θα μετατραπεί σε αντίσταση. Μια ισχυρή αντίσταση πρέπει να έχει ένα ισχυρό στρώμα κεριών πάνω από αυτό. Πρέπει να έχει ιστορική αξία.

Αυτό σημαίνει ότι τα υψηλά και τα χαμηλά πρέπει να υπάρχουν στη ζώνη αντίστασης. Όταν η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου εισέλθει στη ζώνη αντίστασης, αναζητήστε το bearish κόκκινο βέλος. Το bearish κόκκινο βέλος θα πρέπει να εμφανίζεται στην ουρά της bearish pin bar. Πριν από το βέλος, οι διαδοχικές μπλε κουκκίδες θα αρχίσουν να σχηματίζονται πάνω από το γράφημα και αυτό θα μας δώσει μια ένδειξη για τη μετατόπιση της τάσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι έμποροι αποτυγχάνουν να κερδίσουν χρήματα, καθώς δεν προσαρμόζουν σωστά τον κίνδυνο στην αναλογία ανταμοιβής. Ο ελάχιστος λόγος κινδύνου προς ανταμοιβή για το εμπόριο είναι 1: 3. Αλλά οι έμποροι ελίτ που έχουν δεξιότητες σχετικά με την τάση μπορούν εύκολα να κερδίσουν κίνδυνο 1: 6+ να ανταμείψουν τις συναλλαγές. Η εύρεση της εμπορικής ρύθμισης είναι εύκολη, αλλά οι έμποροι χάνουν χρήματα καθώς διαπραγματεύονται με χαμηλή αναλογία κινδύνου προς ανταμοιβή.

Ένα σύστημα που έχει μόνο ποσοστό νίκης 60%, αλλά μια εξαιρετική τεχνική διαχείρισης χρημάτων μπορεί να αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα, παρόλο που αυτό το σύστημα pin bar έχει ποσοστό επιτυχίας 85%. Η επιτυχία οποιουδήποτε συστήματος εξαρτάται από το χέρι του εμπόρου. Οι καλοί επενδυτές θα αναλύσουν επίσης τις μετρήσεις ειδήσεων και θα βελτιστοποιήσουν το εμπόριο, ώστε να μην χρειάζεται να χάσουν πάρα πολλά χρήματα. Ένα άλλο βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η μόχλευση.

Η αύξηση της μόχλευσης σε κάθε εμπόριο μόνο και μόνο επειδή έχετε παράλογη εμπιστοσύνη στο σύστημα μπορεί να κοστίσει το κεφάλαιό σας. Έτσι, χαμηλώστε τον κίνδυνο και προσπαθήστε να μην επιβάλλετε ακραίες απειλές για ισορροπία, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο ασφαλείας.

Τεχνική διαχείρισης εμπορίου


Η επιτυχία αυτού του συστήματος εξαρτάται από την τεχνική διαχείρισης του εμπορίου. Ένας έμπορος που μπορεί να αντέξει τις απώλειες είναι ένας εξειδικευμένος έμπορος. Οι αρχάριοι έμποροι δεν μπορούν να αντέξουν τις απώλειες αφού δεν ξέρουν πώς να κλιμακώσουν τις συναλλαγές. Δεν μπορείτε να είστε άπληστοι έμποροι αφού εντοπίσετε την αντιστροφή ή το μοτίβο του pin bar. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βγει στο μυαλό σας είναι το χειρότερο σενάριο.

Έτσι, το ποσό που είστε διατεθειμένοι να χάσετε εντελώς εξαρτάται από εσάς. Οι άνθρωποι συχνά γίνονται συναισθηματικοί και λένε ότι μπορούν να υποστούν έναν κίνδυνο 5% που είναι παράλογο. Σε περίπτωση που χάσετε 5% από μία συναλλαγή, θα απογοητευτείτε σοβαρά και δεν υπάρχει τρόπος να κερδίσετε εμπιστοσύνη εκτός από το διάλειμμα 1 εβδομάδας.

Ο υψηλότερος κίνδυνος ανά συναλλαγή για αυτό το άκρο θα πρέπει να είναι 1%. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να αυξήσετε τον κίνδυνο στο 2%, αλλά δεν πρέπει να προγραμματιστούν σημαντικές ειδήσεις για τις επόμενες 3 ώρες. Ο λόγος για τον οποίο αποφεύγουμε τα βασικά νέα είναι να προστατεύσουμε τις συναλλαγές από την πρωτοφανή ψευδή ακίδα.

Εξοικειωθείτε με αυτήν την αγορά στην πλατφόρμα επίδειξης και δείτε αν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μετά την εκτέλεση 10 συναλλαγών. Οι άνθρωποι συχνά τρελαίνονται με το σύστημα και αρχίζουν να ανταλλάσσουν περιουσιακά στοιχεία και χρονοδιαγράμματα για να βρουν ένα καλό εμπόριο. Θυμηθείτε, το βέλτιστο χρονοδιάγραμμα για αυτό το άκρο ξεκινά από 1 ώρα. Και πρέπει να κολλήσετε στο στοιχείο που καταλαβαίνετε.

Κατεβάστε την πλήρη περιγραφή του συστήματος και τα αρχεία εδώ:

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!