Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Το Schaff Scalping Trading System For MT4 είναι ένα από τα πιο προηγμένα συστήματα scalping στην αγορά Forex. Οι συναλλαγές εκτελούνται με εκπληκτική αναλογία κινδύνου προς ανταμοιβή 1: 4 και αυτό είναι που κάνει το σύστημα τόσο δημοφιλές στον κλάδο των συναλλαγών. Επιπλέον, το σύστημα χρησιμοποιεί απλούς δείκτες Schaff Trend, Schaff MACD και HMA rnp για να αναλύσει το μοτίβο τιμών. Σε γενικές γραμμές, οι έμποροι αναμένουν να αξιολογήσουν τα εμπορικά σήματα σε γράφημα 1 λεπτού ή 5 λεπτών για να ξεπεράσουν την αγορά. Έχουμε όμως μια εξαίρεση για αυτήν τη στρατηγική. Πρέπει να αναζητήσουμε τα εμπορικά σήματα μόνο στο γράφημα των 15 λεπτών ή των 30 λεπτών. Πολλοί επαγγελματίες έμποροι ενσωματώνουν σήματα δράσης τιμών (PA) σε αυτήν τη μέθοδο, καθώς βελτιώνει σημαντικά το ποσοστό νίκης.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Αφού δείτε τη ρύθμιση του προτύπου, ίσως αναρωτιέστε ότι το σύστημα είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αλλά μην ξεγελιέστε γιατί όλοι αυτοί οι δείκτες έχουν κάποια προηγμένη χρήση. Η αποτυχία λήψης της ακριβούς ανάγνωσης από την ένδειξη θα έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες. Όσοι έχουν βασικές δεξιότητες πρέπει να σχεδιάσουν το επίπεδο SR χειροκίνητα και να δουν αν αυτό το επίπεδο ταιριάζει με τα αυτοματοποιημένα επίπεδα περιστροφής. Τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένα για τους αρχάριους, αλλά μπορούν πάντα να πάρουν τα πράγματα στο περιβάλλον επίδειξης. Στην πραγματικότητα, όλοι πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν ένα νέο σύστημα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό επίδειξης καθώς εξαλείφει τον κίνδυνο απώλειας χρημάτων στο στάδιο της μάθησης.


Επιλογή του μέσου διαπραγμάτευσης


Η επιλογή του μέσου διαπραγμάτευσης για το Σύστημα Συναλλαγών Schaff Scalping είναι ένα πολύ δύσκολο έργο για τους αρχάριους. Δεν μπορείτε να μπείτε στην εμπορική επιχείρηση αναπτύσσοντας αυτήν την ισχυρή στρατηγική. Οι επαγγελματίες έμποροι συνήθως αναζητούν τις συναλλαγές σε μεγάλα ζεύγη νομισμάτων. Η μεταβολή των τιμών των κυριότερων ζευγαριών νομισμάτων είναι πολύ πιο σταθερή και προσφέρει λιγότερη άνοδο. Επιπλέον, η διαφορά στα κύρια ζεύγη νομισμάτων είναι σχετικά χαμηλή, γεγονός που τελικά μειώνει το κόστος διαπραγμάτευσης. Δεδομένου ότι το Schaff Scalping Trading System έχει σχεδιαστεί για να κάνει τις συναλλαγές για ένα γρήγορο κέρδος, πρέπει να είστε πολύ ακριβείς με τις ενέργειές σας.

Κατά καιρούς, οι έμποροι μπερδεύονται καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσουν την περίοδο χαμηλής μεταβλητότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, το spread γίνεται υψηλό και καθίσταται δύσκολη δουλειά για να εξασφαλιστεί αναλογία κινδύνου: επιβράβευση 1: 4. Η μόνη λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το εμπόριο του κύριου περιουσιακού στοιχείου μόνο κατά τις ενεργές ώρες διαπραγμάτευσης. Η προσπάθεια λήψης των συναλλαγών στην ανενεργή συναλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες. Αλλά δεν πρέπει να κάνετε τις συναλλαγές αμέσως πριν από την οικονομική ανακοίνωση. Ο παράγοντας ειδήσεων μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητη μεταβλητότητα και να σβήσει τις στενές συναλλαγές λόγω της χρήσης στενής απώλειας διακοπής. Επομένως, ορίστε σωστά τη συναλλαγή σας λαμβάνοντας υπόψη τη μέση μεταβλητότητα και το χρονοδιάγραμμα των οικονομικών ειδήσεων.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Μεγάλη ρύθμιση συναλλαγών


Το Σύστημα Συναλλαγών Schaff Scalping παρέχει μια ισχυρή λύση για τη μακροχρόνια συναλλαγή. Αναζητήστε την ανοδική ανάκαμψη στην τιμή στο οριζόντιο επίπεδο στήριξης που αντλείται από την ένδειξη όλων των περιστρεφόμενων V2. Το επίπεδο απόρριψης πρέπει επίσης να ταιριάζει με το επίπεδο HMA. Αυτό σημαίνει ότι η απόσταση μεταξύ της γραμμής στήριξης και της γραμμής HMA θα είναι πολύ μικρότερη. Σημειώστε ότι το χρώμα του HMA πρέπει να είναι πράσινο, καθώς πρόκειται να ανοίξετε μεγάλη παραγγελία. Στην ένδειξη χρώματος STC, θα παρατηρήσετε ότι η γραμμή σήματος έχει περάσει τα 10 επίπεδα και άλλαξε το χρώμα της σε πράσινο. Η γραμμή σήματος αύξησης πράσινου χρώματος υποδηλώνει ότι η τιμή είναι έτοιμη να μετακινηθεί σε νέο υψηλό.

Schaff Scalping Trading System για MT4 - Σύντομη ρύθμιση συναλλαγών
Τώρα θα συζητήσουμε τη διαδικασία με την οποία μπορούμε να κάνουμε το σύντομο εμπόριο. Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιούμε την πτωτική ράβδο και το μοτίβο καταπίεσης. Αναζητήστε αυτό το bearish σήμα δράσης στην γραμμή σήματος HMA. Το χρώμα της γραμμής σήματος HMA πρέπει να είναι κόκκινο και η κλίση να είναι αρνητική. Στην ιδανική περίπτωση, το bearish candlestick θα ελέγξει το επίπεδο αντίστασης που σχεδιάστηκε από τον αυτόματο περιστρεφόμενο δείκτη V2. Καθώς εντοπίζετε με επιτυχία το σήμα δράσης για την πτωτική τιμή, λάβετε επιβεβαίωση από την ένδειξη χρώματος STC. Η γραμμή σήματος θα πέσει κάτω από τα 90 επίπεδα αλλάζοντας το χρώμα της σε κόκκινο. Πριν από την απόρριψη, θα πρέπει να παρατηρήσετε μια bearish σταυρό στις γραμμές σήματος MACD.Στην ένδειξη Schaff MACD, θα πρέπει να δείτε τις μπλε γραμμές να πέφτουν κάτω από την κόκκινη γραμμή. Θα σχηματιστούν φρέσκες ροζ μπάρες στην αρνητική πλευρά της γραμμής 0,0. Εκτελέστε τις σύντομες συναλλαγές με stop loss πάνω από το υψηλό της ράβδου πτωτικής πίεσης. Και το κέρδος λήψης θα καθοριστεί με βάση την αναλογία κινδύνου προς ανταμοιβή 1: 3 ή 1: 4. Εάν η ουρά της ράβδου ακίδων είναι πολύ μεγάλη, τα σημεία απώλειας διακοπής θα είναι σχετικά υψηλότερα. Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να περιμένετε μια μικρή ανοδική διόρθωση στην τιμή, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια στενή απώλεια διακοπής. Και να θυμάστε πάντα, το Schaff Scalping Trading System δεν πρόκειται να δημιουργήσει 100% κερδοφόρες συναλλαγές. Συνεπώς, διατηρήστε τον παράγοντα κινδύνου κάτω από το 2% του υπολοίπου του λογαριασμού σας σε κάθε συναλλαγή.


Διαχείριση εμπορίου


Οι επαγγελματίες έμποροι γνωρίζουν τη σημασία της χρήσης κατάλληλων πολιτικών διαχείρισης κινδύνου. Δεν παραβιάζουν ποτέ τον κανόνα διαχείρισης του χρήματος 2% καθώς διατηρεί τη δύναμη να προστατεύει το κεφάλαιό τους. Καθώς κάνετε περισσότερες συναλλαγές, θα γίνετε πιο σίγουροι για τη χρήση του συστήματος συναλλαγών Schaff Scalping. Σύντομα θα έχετε πολλές ανοιχτές συναλλαγές. Ένα πράγμα που οι συναλλαγές ξεχνάνε ότι αν διακινδυνεύσουν 2% σε κάθε συναλλαγή και ανοίξουν τρεις 3 συναλλαγές, διακινδυνεύουν πραγματικά το 6% του υπολοίπου λογαριασμού τους. Επομένως, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη οι σωρευτικοί παράγοντες κινδύνου κατά τη χρήση του Schaff Scalping Trading System για την αντιμετώπιση πολλαπλών συναλλαγών.

Εκείνοι που θα χρησιμοποιούν το σήμα δράσης τιμών για να κάνουν τις συναλλαγές στη μεγάλη αντίσταση πρέπει να αξιολογήσουν τις ρυθμίσεις συναλλαγών στις πιο σταθερές ώρες. Μερικοί από εσάς ίσως να μην περιμένετε μέχρι το κλείσιμο του κεριού. Αντί να σπεύσετε στις συναλλαγές, περιμένετε τον πλήρη σχηματισμό της πτωτικής ράβδου ή του μοτίβου. Αυτό θα σας προστατεύσει από πολλά ψεύτικα σήματα. Και πάντα περιμένετε να χάσετε χρήματα από τα καλύτερα σήματα. Μόλις αναπτύξετε τη συνήθεια συναλλαγών με προφίλ χαμηλού κινδύνου και διατηρήσετε μια τυπική αναλογία κινδύνου προς ανταμοιβή, θα είναι εύκολο να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Συμπέρασμα


Μπορεί να έχετε το καλύτερο σύστημα συναλλαγών στον κόσμο, αλλά χωρίς να έχετε ισχυρή επιμονή, δεν θα μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας. Πολλοί αρχάριοι έμποροι έχουν αγοράσει τις κορυφαίες στρατηγικές συναλλαγών και απέτυχαν άθλια. Ως νέος χρήστης του Schaff Scalping Trading System, πρέπει να αφιερώσετε τον εαυτό σας και να μάθετε τις βασικές λεπτομέρειες της αγοράς αναλύοντας τις σημαντικές λεπτομέρειες της αγοράς. Εάν το δυσκολεύεστε, μάθετε πράγματα στο περιβάλλον επίδειξης. Και μην περιμένετε να κερδίσετε χρήματα από όλες τις συναλλαγές. Πρέπει να ακολουθήσετε τα αναφερόμενα βήματα σε αυτό το άρθρο και μόνο τότε μπορείτε να περιμένετε να πετύχετε.

Κατά καιρούς, το σύστημα θα δημιουργήσει σειρά από απώλειες παραγγελιών. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και πρέπει να ακολουθήσετε την κανονική στρατηγική σας. Ωστόσο, ορισμένοι ειδικοί προτείνουν μείωση του παράγοντα κινδύνου κατά 1% όταν έχουν συχνά απώλειες παραγγελιών. Καθώς η μεταβολή των τιμών στο σημαντικότερο ζεύγος νομισμάτων σταθεροποιείται, θα έχετε και πάλι διαδοχικούς νικητές.

Κατεβάστε την πλήρη περιγραφή του συστήματος και τα αρχεία εδώ:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.