Keltner Scalping Trading System For MT4

Keltner Scalping Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Scalping Trading System For MT4
  2. Odabir instrumenta za trgovanje
  3. Keltner Scalping Trading System For MT4 - dugo postavljanje trgovine
  4. Keltner Scalping Trading System For MT4 - postavka kratke trgovine
  5. Keltner Scalping Trading System For MT4 - upravljanje trgovinom
  6. Zaključak


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Scalping Trading System For MT4 uglavnom je dizajniran za skalpere srednje i početnike. No, učinkovitost ove strategije skaliranja toliko je visoka da se mnogi stručnjaci koriste tom strategijom kako bi svoj trgovinski sustav učinili mnogo lakšim. OHLC tračna karta ili svijećnjačka karta, SMA 89 razdoblja, Keltner kanali, MACD histogram, EMA 445 razdoblja i Stohastički indikator koriste se za razvoj ove strategije.

FREE Keltner Scalping Trading System

Download the FREE Keltner Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Neki od vas mogu se zbuniti vidjevši dugački popis ovog pokazatelja, ali možete iskoristiti predlošku. Korištenjem Keltner predloška za skaliranje vidjet ćete cjelovit popis indikatora lijepo raspoređenih u grafikonu.

Većina trgovaca ima osnovno znanje o stohastičkom i MACD pokazatelju. Postaju pomalo zbunjeni dok prvi put koriste Kelnerov kanal. Keltnerov kanal može se koristiti baš kao i indikator Bollinger opsega. Ali ovaj je kanal jedinstveno dizajniran tako da očitanje možete uzeti od 5 minuta ili čak u vremenskom okviru od 1 minute.

Poznato je da crvena signalna linija djeluje kao 445 EMA, a plava signalna linija je naša 89 razdoblja SMA. Obje ove signalne linije djeluju kao izvrsna zona za potporu i otpor. Dok koristite Keltner Scalping Trading System, plavi i crveni pomični prosjek djelovat će kao slatka točka za trgovanje.


Odabir instrumenta za trgovanje


Uspjeh sustava trgovanja uglavnom je povezan s odabirom imovine. Početnici nikada ne ističu postupak odabira i na kraju biraju imovinu koja je u najtežem stanju. Ali ako učinite isto dok koristite Keltner Scalping Trading System, nećete zaraditi. Početnicima preporučujemo da nauče koristiti ovaj sustav trgujući glavnom imovinom. Jednom kad postanu vješti u tome, mogu tražiti mogućnosti trgovanja u paru GBPJPY, EURJPY, CHFJPY i AUDJPY. Međutim, treba biti posebno oprezan jer širenje ove egzotike često premašuje 4 koštice.

Ponekad glavni valutni parovi pokazuju tendenciju kretanja u rasponu. U nedostatku određenog trenda na tržištu, ne bismo trebali uzimati zanate. Međutim, neki od stručnih trgovaca često skalpiraju na tržištu, ali odabrali su vremenski okvir od 15 minuta. Pokušajte trgovati u korist posljednjeg prevladavajućeg trenda jer većina probijanja favorizira postojeći trend. Sada ćemo vidjeti ključne korake koje moramo slijediti kako bismo ostvarili dobit pomoću pokazatelja Keltner Scalping Trading System.


Keltner Scalping Trading System For MT4 - dugo postavljanje trgovine


Razgovarat ćemo o dugim trgovinskim postavkama na vrlo jednostavan način. Analizirajte nagib obojenog pomičnog prosjeka. Pomični prosjek s razdobljima 445 i 89 mora imati pozitivan nagib i cijena bi se trebala mijenjati iznad 445 MA. Imajte na umu da će plavi i crveni pomični prosjek djelovati kao izvrsna podrška. Kako cijena dodiruje pokretni prosjek, bikovi bi trebali povećati cijenu i oblikovati lijepe bikove cjenovne akcijske signale.

Položaj stohastičke signalne linije mora biti ispod 40 linija. To znači da je tržište već u zoni preprodavanja. Imajte na umu da se bikovsko odbijanje mora dogoditi na razini potpore Keltnerovog kanala. Napokon provjerite očitanje MACD-a. Da bismo dobili konačnu potvrdu, trebaju nam sive trake s pozitivne strane.Nakon analize kritičnog kontrolnog popisa za upotrebu pokazatelja Keltner Scalping Trading System moramo odrediti veličinu partije, SL i Tp. Općenito, veličinu lota treba odrediti na takav način da faktor rizika ne prelazi 2% stanja na vašem računu. Za SL i TP možete se odlučiti za fiksne 8 pips SL i 20 pips TP. Ali oni koji imaju snažno znanje o signalima trgovanja cijenama, mogu upotrijebiti donji dio svijeće za određivanje cijene SL. To bi im obično trebalo pružiti jedinstvenu priliku da trguju vijestima s velikim utjecajem.


Keltner Scalping Trading System For MT4 - postavka kratke trgovineO dugoj postavci trgovine raspravljalo se koristeći jednostavan princip. Ali sada ćemo razgovarati o kratkim trgovinskim signalima koristeći malo napredniju metodu. Nacrtajte ručni nivo otpora u višem vremenskom okviru, a zatim prijeđite na 5-minutni grafikon. Trebali biste primijetiti da će se crvena ili plava linija podudarati s povučenom linijom otpora. Potražite odbijenicu po cijeni. Dok primijetite odbijanje cijene, pogledajte nagib crveno-plavog MA. Nagib mora biti negativan što predstavlja cjelokupni trend imovine je medvjedast. Imajte na umu da se razina odbijanja mora podudarati s gornjom granicom Keltnerovog kanala, inače morate odbaciti trgovinske signale.Nakon što identificirate početnu medvjeđu trgovinsku postavku, uzmite potvrdu od MACD-a i stohastiku. Stohastička signalna linija mora ostati preko 60 maraka. Napokon prijeđite na indikator MACD i pričekajte sive trake na negativnoj strani. Sive trake na negativnoj strani predstavljaju da je tržište u snažnom padu i imate pristojne šanse za pobjedu uzimajući kratku trgovinu. Postavite SL na 8 pipova, a TP će biti 20 pipova. Ali ako dobro analizirate razinu SR-a na 5-minutnom grafikonu, pomaknite SL na točku rentabilnosti kad zaradite 10 pipa. A novi TP trebao bi biti postavljen na 30 pipova.


Keltner Scalping Trading System For MT4 - upravljanje trgovinom


Tehnika upravljanja trgovinom za korištenje Keltner Scalping Trading System-a malo je drugačija od tradicionalnog sustava skalpiranja. Oni koji imaju manje iskustva u radu s podacima nižeg vremenskog okvira mogu tražiti trgovinske signale pomoću fiksnih SL i TP. Ni pod kojim uvjetima rizik u svakoj trgovini ne smije prelaziti prag od 2%. Jednom kada steknete samopouzdanje pomoću Keltner Skalping sustava za trgovanje, možete početi koristiti prateće zaustavljanje. To može značajno poboljšati vaš faktor dobiti i omogućiti vam da trgujete s omjerom rizika 1: 3+.

Trgovci moraju obratiti posebnu pozornost na svoju veličinu lota dok trguju nestalnim uvjetima na tržištu. Volatilnost tržišta povećava se kada imamo izdanja vijesti s velikim utjecajem. Ako nemate snažne vještine za analizu podataka vijesti, trebali biste izbjegavati trgovanje prije objave vijesti. Međutim, oni koji imaju opsežne vještine u određivanju signala cjenovne akcije mogu trgovati glavnim vijestima koristeći se temeljnom analizom i ključnim koracima Keltner Scalping Trading System.


Zaključak


Dobivanje dosljedne dobiti zahtijeva snažnu kontrolu nad osjećajima. Ako ne slijedite sekvencijalne korake spomenute u ovom članku, dovesti ćete se u vrlo dobro stanje. Neki od vas mogu početi ignorirati jedan ili dva ključna koraka spomenuta u Keltner Scalping Trading System, ali time čine da značajno smanjuju učinkovitost trgovačkog sustava. Kao trgovac početnicima, počnite koristiti strategiju u demo okruženju. Demo okruženje pružit će savršeno okruženje za učenje INS-a i OUT-a ove strategije trgovanja. Jednom kada postanete iskusni trgujući na demo računu, pređite na pravi trgovački račun.

Pretvaranje na stvarni trgovački račun pomalo je teško od trgovanja u demo okruženju. Bit ćete pod velikim pritiskom jer nemate pojma o ishodu bilo koje trgovine. Ali to vas ne bi trebalo smetati jer nitko ne može odrediti smjer tržišta. Budući da su rezultati svake trgovine nepoznati, morate biti mentalno spremni prihvatiti gubitke. Pokušajte trgovati s razmišljanjem da ćete se možda morati suočiti s gubitkom. Čineći to, uvijek ćete biti oprezni dok koristite Keltner Scalping Trading System.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE Keltner Scalping Trading System

Download the FREE Keltner Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.