Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4

Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4
  2. Dugo postavljanje trgovine
  3. Kratko postavljanje trgovine
  4. Tehnika upravljanja trgovinom


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4 dizajnirani su za srednje i napredne trgovce. Ali oni koji imaju sklonost učiti nove stvari mogu se poslužiti ovom metodom i ozbiljno iskoristiti iako imaju manje iskustva.

FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy

Download the FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Iskustvo ima vrijednost, ali ljudsko biće ima nevjerojatnu moć školovanja na pravilan način što im može pomoći da se u kratkom vremenu istaknu na određenom segmentu. Kim signali i Bobokus fibo glavni su alati koji se koriste u stvaranju ove strategije. Prije nego što skočite, trebali biste saznati više o tržišnoj dinamici i trgovati ovim sustavom u demo okruženju. Razlog odabira računa za trgovanje na papiru nije ništa drugo nego ublažavanje stresa u razdoblju učenja.

Fibonacijeva metoda trgovanja više je poput tehnike jahanja na trendu koja se usredotočuje na krajnju točku trenda. Oni koji odaberu krajnju točku korekcije lako mogu zaraditi ogromne profite jer će trgovina postati dio trenda. No, znati o načinu trgovanja trendom je jednostavno, ali zadržavanje na poziciji danima ili tjednima je teško. Dakle, ovaj će sustav testirati vašu razinu strpljenja.

Oni koji prođu više neće trebati drugu strategiju jer sustav može pružiti dovoljno da podrži vaš život. To bi mogla biti isplativa strategija, ali bi ulozi trebali biti niži, tako da možete upravljati rizikom. Naučimo nekoliko ključnih metoda pomoću kojih možemo započeti s našom trgovinom i postavljati kvalitetne trgovine.

Dugo postavljanje trgovine
Kad očekujemo da će cijena financijskog instrumenta porasti, dugo ćemo ići. Kupnja sredstva u tehničkom smislu naziva se duga trgovina. Iako je njegov rubni okvir temeljen na omjeru Fibonaccija, vremenski okvir nije važan sve dok slijedite naše korake. Potražite očigledni uzlazni trend i naglasite nedavni potez i podatke analitičkih grafikona kako biste pronašli trend.

Nakon prepoznavanja trenda, vrijeme je da pričekate zelenu oznaku strelice. Obično se zelena strelica pojavljuje kada cijena ima poteškoća pri probijanju ispod kritične razine podrške. Kad cijena dosegne razinu podrške, nemojte se brinuti dugotrajno trgovati, nego strpljivo sačekajte i vidite možete li uočiti bilo kakav bikoviti PA. Ako ne, trebali biste pričekati dok se na grafikonu ne generira zelena strelica.

Kad se primijeti zelena strelica, trebali biste otvoriti dugu trgovinu sa SL ispod svijeće koja ima zelenu strelicu. TP bi trebao biti dvostruko veći od rizika. Ali pro investitori radije kreću u trend koristeći prednosti testiranja zaustavljanja. Korištenje zaustavnih zaustavljača užurban je zadatak za koji nećete znati mnoge značajke.

Međutim, račun za trgovanje papirima može pomoći u tom kontekstu. Svojim papirnatim novcem možete testirati različite tehnike trgovanja i vidjeti kako maksimizirati profit na tržištu. Iako bi to trebao biti jednostavan zadatak, trgovci se često izgube jer nemaju razinu strpljenja da čekaju strelicu.

Kratko postavljanje trgovine
Trend bi trebao biti smanjen za kratku trgovinu. Predložak će crtati važne razine vlakana i možete trgovati na bilo kojoj od tih razina, ovisno o oznaci strelice. Zapamtite, kada se razbije razina podrške, postaje snažan otpor, a kraćenje na toj razini nije ništa drugo nego mudra odluka.

Da biste se uspostavili kao profesionalni trgovac, trebali biste naučiti trgovati disciplinom. Prestanite da trgujete u višim vremenskim okvirima i pokušajte koristiti svoj intelekt kako biste mogli povećati potencijal zarade i zaraditi ogroman novac bez previše gubitka. Crvena strelica trebala bi biti prikazana kada kratko aktivirate.

Ulagači koji ignoriraju crvenu strelicu ne znaju njezin značaj. Trgovci koji trguju cijenama obično traže obrazac PA na fibo razini kako bi trgovali imovinom. No, učenje tehnike cjenovnog djelovanja za pojedine pojedince može biti izazovno. Oznaka strelice više je poput filtra za signal cijene cijene. Uoči medvjediću strelicu iznad bilo koje svijeće sugerira, imamo medvjeđi PA signal na važnoj razini.

Formacije uzoraka možete procijeniti na crvenoj i zelenoj strelici. Neće biti teško vidjeti istaknuti uzorak cijena koji se otkriva na važnoj razini. Kada koristite ovu metodu, budite svjesni da ne biste trebali previše riskirati kako biste svoje trgovanje prebacili na sljedeću fazu.

Slijedite konzervativni stil i pokušajte trgovati na ovom tržištu na vrlo rezervan način kako ne biste izgubili previše novca. Ostanite niski u pogledu čimbenika rizika i pokušajte se naviknuti na ovu metodu. A za upravljanje obrtima pročitajte posljednji segment ovog vodiča.

Tehnika upravljanja trgovinom


Upravljanje trgovinama ovim sustavom vrlo je lak zadatak. Ako možete stvari raditi na pravi način, možete riskirati 2% ili čak tri savršene ravnoteže. Ali stanje na tržištu igra važnu ulogu. Recimo, želite trgovati indeksima. Dakle, ne možete trgovati tržištem s vrlo uskim stopama.

Na željenu stopu treba dodati najmanje 20 pipsa kako bi tržište dobilo dovoljno prostora za disanje. Ista pravila vrijede za trgovanje dionicama. Kao novi korisnik trebali biste trgovati na Forex majstorima samo jer će vam to dati dodatnu prednost da osigurate profit od ovog tržišta. Ali oni koji nemaju vještine analiziranja kritičnih tržišnih podataka, ne bi trebali trgovati dionicama i indeksima.

Također bi trebali izbjegavati trgovanje sintetičkim parovima. Izbor financijskog tržišta najvažniji je čimbenik osiguranja dobiti. Nakon što se odlučite za tržište, vrijeme je za odabir imovine. Na temelju volatilnosti imovine, morate odrediti koliko novca može priuštiti rizik u ovom sustavu.

Dakle, budite oprezni s modelom trgovanja. Sustav je dobro uravnotežen, ali zbog manjih pogrešaka trgovaca, to postaje težak posao kako bi stekli profit na ovom tržištu. Da biste osigurali sigurnost glavnog grada, morate se pridržavati ovih pravila, a tek tada možete zaraditi pristojnu svotu novca.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy

Download the FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.