Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Postavljanje opcije poziva
  3. Stavite opciju postava
  4. Upravljanje trgovinama


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 može se koristiti u mnogim oblicima. Ali mi ćemo se držati najprofitabilnijeg načina ove strategije. Ali za to moramo koristiti neka kruta pravila i to će biti teško nekim novim trgovcima. Ako niste odlučni slijediti pravila točno onako kako smo naveli, bit će teško napraviti promjene u svom životu.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Sustav se temelji na ugrađenom kodiranju i 55 EMA. Ali više se ne trebamo brinuti oko postavljanja jer će sve stvari biti napravljene pomoću datoteka predložaka. Već smo izjavili da će se sustav koristiti na vrlo krut način. To nam omogućava da trgujemo samo u 15-minutnom grafikonu. Ali imamo nepristojnost da odaberemo tržište. Dionicama, CFD-om, dionicama, kripto valutama i oblicima tržišta možemo trgovati pomoću temeljnog koncepta.

Koncept je jasan, pričekajte iskorak i onda krenite s trgovanjem kod korekcije. Rok trajanja ovog sustava kreće se od 60-ih do 5 minuta. Ovo je škakljiv dio ovog sustava jer trgovci često biraju pogrešan rok važenja. Ali mi ćemo to objasniti u odjeljcima upravljanja trgovinom.

Zapamtite, ovaj sustav je imao raznoliku uporabu, ali ovaj će vas vodič naučiti najboljoj metodi koja će vam osigurati više od 80% stope dobitka ako stvari napravite ispravnim redoslijedom. Doznajmo više o našoj opciji poziva i kratkom trgovačkom nalogu.

Postavljanje opcije poziva
Posredni trgovci dobro znaju, metoda trgovanja prekidima malo je rizičan pristup. Ali ne ovisimo samo o sustavu prekida. Koristit ćemo fazu usklađivanja tržišta i iskoristiti kratkoročno kretanje imovine. Dok govorimo o kratkoročnom pokretu, trebali biste biti oprezni u svom koraku.

Ne možemo si priuštiti ni jedan korak u ovoj metodi. Za opciju poziva, prvo što ćete primijetiti je prijelaz bijele i zlatne boje koji se kreće prosjekom. Oboje imaju razdoblje 55, ali se razlikuju po vrijednosti budući da se parametri mijenjaju. Nakon prekida, očekujte pad cijene kada cijena imovine nađe glavni otpor.

Cijena će pasti i dodirnuti bijeli dirljivi prosjek i početi viši. Čim se ispita bijela traka, pogledajte brzinu 2 indikatora. Zelena linija trebala bi prijeći crvenu liniju i početi odstupiti jedna od druge. Otvorite svoju trgovinu poziva i istječu 5 minuta.

Možete odabrati rok isteka 60-ih, ali to ovisi o stanju na tržištu. Prilagodba roka trajanja trgovine malo je škakljiva jer ne možemo nametnuti određeno pravilo. A ako ne zatvorite trgovinu u određenom roku, možete ometati vaše trgovinske rezultate.

Za trgovca je važno naučiti više o kritičnoj tržišnoj dinamici kako bi znali kada zatvoriti ili preuzeti trgovinu. O ovom pitanju raspravljat ćemo u segmentu upravljanja trgovinom.

Stavite opciju postava
Za našu opciju put nam je potreban medvjed bijele i zlatne boje koji se kreće prosjekom. Medvjeđi prekid govori nam da su medvjedi počeli stvarati pritisak na bikove i oni će napraviti novi pad. Prije nego što postignu novi popust, cijena obično postaje veća i testiraju bend.

U kratkoj trgovini cijena će testirati zlatni pokretni prosjek. Pri prvom ispitivanju zlatnog pomičnog prosjeka signalne linije na brzini 2 moraju pokazati medvjedični križ. To znači da će crvena linija pasti ispod zelene linije što označava da je cijena spremna za prelazak na najbližu podršku.

Dakle, mudra je odluka otvoriti našu kratku trgovinu s rokom važenja od 60-ih do 5 minuta. Ali trgovci bi trebali biti oprezni ako se prekid cijene popravi snažnim bikovskim zamahom. Stalni dobitak nakon prekida može biti i rezultat lažne provale.

To znači da će cijena opet naletjeti na dirljivi prosjek zbog čega gubimo novac od trgovine. Nijedan sustav na ovom svijetu nije savršen. Iako je unos temeljen na korekcijama vrlo točan, može stvoriti lažno samopouzdanje. Bez obzira koliko dobro koristite ovaj sustav, morate ograničiti profil rizika i prestati poduzimati agresivne korake ili povećati volumen.

Maksimalni iznos vašeg novca koji možete uložiti s ovom metodom je 1%. Razlog odabira 1% nije samo učestalost trgovanja. Kao trgovac dobit ćete više od jedne trgovine, iako ste možda preuzeli trgovine u Forex fajlovima. Ali ako odaberete CFD-ove za trgovanje, bolje je prestati trgovati za dan kada izgubite dva posla zaredom.

Upravljanje trgovinama


Ovaj sustav daje nam moćnu metodu za preuzimanje trgovine. Ali moramo znati kako najučinkovitije upravljati trgovinom. Prva stvar je vremenska karta. 15 minuta je naša osnovna karta i ne možemo gledati različite karte, iako bi to moglo pružiti pristojne trgovinske postavke. Druga stvar je isplata za trgovine. Ako je isplata manja od 75%, preuzimate se trgovina koje mogu stvoriti probleme kada je riječ o oporavku.

Isplata je više poput omjera rizika i nagrade za trgovca opcijama. Što je veća isplata, to ćete osjećati niži stres tokom povrata gubitka. Ponekad će lažni šiljak loviti vašu trgovinu, ali vrlo je normalno, posebno u vrijeme vijesti. Dakle, znajte za zakazane vijesti tako da možete vrlo stručno povećati trgovinu.

Prestanite juriti zanatima kad smatrate da je tržište previše stabilno za trgovanje. Čekati nekoliko sjednica ili nekoliko dana da biste ostvarili dobru trgovinu ne znači da sustav ne uspijeva ostvariti profit. Nekoliko dobrih obrta u mjesecu može biti dovoljno za podršku obitelji i promjenu vašeg života. Zapamtite, sustav nas uči kvalitetnom izvršavanju trgovine i zbog toga se moramo strogo pridržavati pravila.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.