LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. LSMA in color Binary Options Strategy For MT4
  2. Postavljanje opcije poziva
  3. Stavite opciju postava
  4. Fino podesite način trgovanja


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 je malo napredniji način trgovanja koji zahtijeva strukturalno razumijevanje trenda. Binarno upozorenje, LSMA u boji, GSOH2 i GSO upozorenje su naš pokazatelj za ovaj rub.

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ali ne moramo postavljati parametre ovog pojedinačnog pokazatelja, jer znamo da datoteka ex4 može postaviti trgovinsko okruženje. Znanje o ključnim koracima za našu trgovinu dovoljno je da zaradite novac ovim načinom trgovanja.

Kako ćemo uzimati podatke iz različitih vrsta pokazatelja, strategija ne ovisi o određenom vremenskom okviru. Međutim, rok trajanja trgovine trebao bi biti ograničen na 240 minuta.

U slučaju da ovu metodu trgovanja pojačate pomoću signala akcijske cijene, ne morate se baviti opcijama koje istječu nakon 240 minuta. Ali zapamtite, uspjeh ovog sustava uvelike ovisi o vašim vještinama izvršenja trgovine.

Postavljanje opcije poziva
Predviđajući da će cijena biti viša, a stvaranje novog maksimuma sugerira nam da iskoristimo opciju poziva. Primijetite da se dva benda kreću prosjekom koji mijenja boju. Prije nego što promijeni boju u zelenu i dobije pozitivnu padinu, uočit ćemo žutu oznaku ispod pomičnog prosjeka crvenog blizanca.

Žuta oznaka znak je kupovine i govori da se bikovi spremaju. Kako bi se cijena cijene pokretnog prosjeka pretvorila u zelenu. Nakon što postane zeleno, indikatorska krivulja GSOH2 pomaknut će se iznad 0,0. Iskoristite mogućnost vašeg poziva upravo u tom trenutku. Imajte na umu da svijeća mora biti iznad zelene linije ili će inače biti teško zauzeti se s trgovinom disciplinom.

Nikada nemojte biti pristrani gledajući visoku stopu uspjeha ove metode trgovanja opcijama poziva. Budite dobro pripremljeni na trgovinu s niskim rizikom kako vas nekoliko izgubljenih obrta ne bi frustriralo.

Stavite opciju postava
Snažni bikovski skup cijena zaustavit će se nakon postizanja veće razine otpora. Iako će prosjek blizanaca biti zelene boje, morate pričekati da se oznake strelica pojave iznad trake. Nakon što je strelica za prodaju ispisana na grafikonu, pripremite se da vidite promjenu boje u pokretnom prosjeku.

Pretvorit će se u tamno crvenu boju i nagib će biti usmjeren prema jugu. Linija signala GSOH2 pasti će ispod oznake 0,0. Nakon što padne ispod nulte linije, morate pažljivo izvršiti put opciju.

Kad se pokrene nalog za prodaju, važno je da isplata trgovine bude iznad 70%. Ako ne, nema razloga da se trguje. Ljudi često gube novac ovim nevjerojatnim sustavom jer ne smatraju isplatu trgovine ključnim elementom ove strategije.

Fino podesite način trgovanja


LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 može zahtijevati neki uzastopni korak, ali vrlo je teško pratiti tržišnu dinamiku i slijediti pravila. Možete stvoriti jednostavan dnevnik i upisati popis za provjeru koji morate ispuniti prije nego što izvršite trgovinu.

Iako bi moglo povećati radno opterećenje, učinit će vas discipliniranim trgovcem. Najvažnije je da ćete polako naučiti izbjegavati gubitak obrta, a to će vam omogućiti da donesete pravu odluku na najsloženijem tržištu. Što se tiče roka trajanja, optimalni rok trajanja kreće se od 1 sata do 240 minuta.

Međutim, nije teško pravilo koje se morate slijepo pridržavati. Pokušajte se sinkronizirati s načinom trgovanja kako biste se mogli nositi s kompliciranim tržišnim podacima i to će vam polako pomoći da izgradite povjerenje u ovaj sustav.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.