Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4 jedan je od najnaprednijih sustava za skalpiranje na Forex tržištu. Trgovine se izvršavaju uz zapanjujući omjer rizika i nagrade 1: 4, a to je ono što sustav čini toliko popularnim u trgovačkoj industriji. Štoviše, sustav koristi jednostavne Schaff Trend, Schaff MACD i HMA rnp indikatore za analizu cjenovnog uzorka. Općenito, trgovci očekuju procjenu trgovinskih signala u 1-minutnom ili 5-minutnom grafikonu kako bi skalpirali tržište. Ali mi imamo iznimku za ovu strategiju. Moramo tražiti trgovinske signale samo u grafikonu od 15 minuta ili 30 minuta. Mnogi profesionalni trgovci integriraju signale akcije cijena (PA) na ovu metodu jer ona značajno poboljšava stopu dobitka.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Nakon što vidite postavku predloška, možda se pitate kako je sustav vrlo jednostavan za upotrebu. Ali nemojte se zavaravati jer se svi ti pokazatelji napreduju. Ako ne uzmete precizno očitanje iz indikatora, rezultirat će velikim gubicima. Oni koji imaju osnovne vještine trebali bi ručno crtati razinu SR i provjeriti podudara li se ova razina s automatiziranim pivot razinama. Stvari mogu biti pomalo zbunjujuće za novake, ali uvijek mogu uzeti stvari u demo okruženju. U stvari, svi bi trebali naučiti koristiti novi sustav pomoću demo računa jer on eliminira rizik od gubitka novca u fazi učenja.


Odabir instrumenta za trgovanje


Odabir instrumenta trgovanja za Schaff Scalping Trading System vrlo je težak zadatak za novake. Primjenom ove moćne strategije ne možete uskočiti u trgovinsko poslovanje. Profesionalni trgovci obično žele trgovati glavnim valutnim parovima. Kretanje cijena glavnih valutnih parova puno je stabilnije i nudi manje skokova. Štoviše, širenje u glavnim valutnim parovima relativno je malo što na kraju smanjuje troškove trgovanja. Budući da je Schaffov sustav za skaliranje dizajniran za trgovanje radi brze zarade, morate biti vrlo precizni u svojim postupcima.

Ponekad se trgovci zbune jer su se morali nositi s razdobljem male volatilnosti. U tom slučaju, širenje postaje veliko i postaje težak posao osigurati omjer rizika i nagrade 1: 4. Jedino rješenje ovog problema je trgovanje glavnom imovinom samo tijekom aktivnih sati trgovanja. Pokušaj trgovanja u neaktivnom trgovanju može dovesti do velikih gubitaka. Ali ne biste trebali uzimati zanate neposredno prije objave vijesti o ekonomiji. Čimbenik vijesti može uzrokovati neočekivanu volatilnost i izbrisati uske transakcije zbog upotrebe čvrstog zaustavnog gubitka. Stoga vremenom pravilno trgujte uzimajući u obzir prosječnu volatilnost i raspored ekonomskih vijesti.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - dugo postavljanje trgovine


Trgovinski sustav Schaff Scalping nudi moćno rješenje za dugotrajno trgovanje. Potražite bikovski skok cijene na vodoravnoj razini potpore koju vuku svi pivoti V2 indikatora. Razina odbijanja također bi se trebala podudarati s razinom HMA. To znači da će udaljenost između linije za podršku i linije HMA biti vrlo mala. Imajte na umu da boja HMA-a mora biti zelena jer ćete otvoriti dugački nalog. Na STC indikatoru boje primijetit ćete da je signalna linija prešla 10 razina i promijenila boju u zelenu. Signalna crta u porastu zelene boje sugerira da je cijena spremna za novi maksimum.

Schaffov sustav za skaliranje za MT4 - postavljanje kratke trgovine
Sada ćemo razgovarati o procesu kojim možemo uzeti kratku trgovinu. U ovoj metodi koristit ćemo medvjedastu šipku i uzorak zahvaćanja. Potražite ovaj medvjeđi signal cijene akcije na HMA signalnoj liniji. Boja signalne linije HMA mora biti crvena, a nagib će biti negativan. U idealnom slučaju, medvjeđi svijećnjak testirat će razinu otpora povučenu indikatorom auto pivot V2. Dok uspješno locirate medvjeđi signal za akciju cijene, uzmite potvrdu od indikatora boje STC. Signalna linija će pasti ispod 90 razina promjenom svoje boje u crvenu. Prije nego što se dogodi odbijanje, trebali biste primijetiti medvjeđi križ u MACD signalnim linijama.



Na indikatoru Schaff MACD trebali biste vidjeti plave crte koje padaju ispod crvene linije. Svježe ružičaste trake stvorit će se na negativnoj strani linije 0,0. Sprovodite kratke transakcije sa stop-gubicima iznad vrha medvjeđeg pin bara. A dobit od preuzimanja bit će postavljena na temelju omjera rizika i nagrade 1: 3 ili 1: 4. Ako je rep šipke vrlo velik, bodovi zaustavljanja bit će relativno veći. U takvom slučaju možete pričekati manju bikovsku korekciju cijene kako biste mogli koristiti čvrsti stop gubitak. I uvijek zapamtite, Schaffov sustav za skaliranje neće generirati 100 posto profitabilne trgovine. Dakle, u svakom poslu držite faktor rizika ispod 2% stanja na računu.


Upravljanje trgovinom


Profesionalni trgovci znaju koliko je važno koristiti pravilne politike upravljanja rizikom. Nikada ne krše pravilo upravljanja novcem od 2% jer ono ima moć da zaštiti njihov kapital. Kako budete više trgovali, postajat ćete sigurniji u upotrebu Schaff Scalping sustava trgovanja. Uskoro ćete imati više otvorenih trgovina. Jedna stvar zaboravlja da ako riskiraju 2% u svakoj trgovini i otvore tri 3 trgovine, oni zapravo riskiraju 6% svog stanja na računu. Dakle, kumulativni faktori rizika trebaju se uzeti u obzir tijekom korištenja Schaff Scalping Trading System-a za bavljenje višestrukim poslovima.

Oni koji će upotrijebiti signal akcije cijena da bi uzeli trgovanje na najveći otpor moraju procijeniti postavke trgovine u najstabilnijim satima. Neki od vas možda neće pričekati zatvaranje svijeće. Umjesto da srljate u trgovanje, pričekajte potpuno formiranje medvjeđeg šipka ili obrasca koji zahvata. To će vas zaštititi od mnogih lažnih signala. I uvijek očekujte da ćete izgubiti novac od najboljih signala. Jednom kada razvijete naviku trgovanja s profilom s niskim rizikom i zadržite standardni omjer rizika i nagrade, bit će jednostavan zadatak poboljšati svoje vještine.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - zaključak


Možda imate najbolji sustav trgovanja na svijetu, ali bez velike ustrajnosti nećete moći promijeniti svoj život. Mnogi trgovci početnici kupili su vrhunske strategije trgovanja i nisu uspjeli. Kao novi korisnik Schaff Scalping Trading System, morate se posvetiti i naučiti osnovne detalje tržišta analizirajući važne tržišne detalje. Ako vam je teško, naučite stvari u demo okruženju. I ne očekujte da ćete zaraditi novac od svih trgovina. Morate slijediti spomenute korake u ovom članku i tek tada možete očekivati uspjeh.

Povremeno će sustav generirati niz narudžbi koje gube. To je apsolutno normalno i trebali biste se držati svoje uobičajene strategije. Međutim, neki stručnjaci predlažu smanjenje faktora rizika za 1% kada često gube narudžbe. Kako se kretanje cijena u glavnom valutnom paru stabilizira, opet ćete imati uzastopne dobitnike.

Kompletan opis sustava i datoteke preuzmite ovdje:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.