Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Persediaan pilihan panggilan
  3. Letakkan persediaan pilihan
  4. Menguruskan perdagangan


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 boleh digunakan dalam pelbagai bentuk. Tetapi kita akan berpegang pada cara strategi yang paling menguntungkan ini. Tetapi untuk itu, kita harus menggunakan beberapa peraturan yang ketat dan sukar bagi sebilangan peniaga baru. Kecuali anda bertekad untuk mengikuti peraturan persis seperti yang kami nyatakan, sukar untuk membuat perubahan dalam hidup anda.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Sistem ini berdasarkan pengkodan tertanam dan 55 EMA. Tetapi kita tidak perlu lagi risau tentang penyediaannya kerana semua perkara akan dilakukan oleh fail templat. Kami telah menyatakan bahawa sistem akan digunakan dengan cara yang sangat kaku. Ini membolehkan kita mengambil perdagangan hanya dalam carta 15 minit. Tetapi kita mempunyai sikap tidak senonoh untuk memilih pasaran. Kita boleh memperdagangkan saham, CFD, ekuiti, cryptocurrency, dan bentuk pasaran dengan menggunakan konsep teras.

Konsepnya jelas, tunggu penembusan dan kemudian lakukan perdagangan di retracement. Tempoh luput untuk sistem ini antara 60 hingga 5 minit. Ini adalah bahagian yang sukar dari sistem ini kerana peniaga sering memilih tarikh luput yang salah. Tetapi kita akan membahasnya di bahagian pengurusan perdagangan.

Ingat, sistem ini mempunyai kepelbagaian penggunaan tetapi panduan ini akan mengajar anda kaedah terbaik yang akan menjamin anda lebih daripada kadar kemenangan 80% jika semuanya dilakukan mengikut urutan yang betul. Mari mengetahui lebih lanjut mengenai pilihan panggilan kami dan pesanan perdagangan pendek.

Persediaan pilihan panggilan
Pedagang perantaraan tahu dengan baik, kaedah perdagangan breakout adalah pendekatan yang agak berisiko. Tetapi kami tidak bergantung pada sistem breakout sahaja. Kami akan menggunakan fasa retracement pasaran dan memanfaatkan pergerakan jangka pendek dalam aset. Semasa kita bercakap mengenai pergerakan jangka pendek, anda harus berhati-hati dengan langkah anda.

Kami tidak mampu melangkah dalam kaedah ini. Untuk pilihan panggilan, perkara pertama yang perlu diperhatikan adalah penembusan purata bergerak warna putih dan keemasan. Kedua-duanya mempunyai tempoh 55 tetapi nilainya berbeza kerana parameternya diubah. Selepas penembusan, jangkakan penurunan harga apabila harga aset mencecah rintangan utama.

Harga akan jatuh dan menyentuh purata bergerak putih dan mula naik lebih tinggi. Sebaik sahaja jalur putih diuji, perhatikan 2 petunjuk cepat. Garis hijau harus melintasi garis merah dan mula menyimpang antara satu sama lain. Buka perdagangan panggilan anda dan dengan tamat masa 5 minit.

Anda mungkin memilih tarikh luput tahun 60-an tetapi bergantung kepada keadaan pasaran. Menyelaraskan tamat tempoh perdagangan agak sukar kerana kita tidak dapat memaksakan peraturan tertentu. Dan jika gagal menutup perdagangan dalam waktu tertentu dapat menghambat hasil perdagangan anda.

Bagi peniaga, penting untuk mempelajari lebih lanjut mengenai dinamika pasaran yang kritikal sehingga mereka tahu kapan harus menutup atau melakukan perdagangan. Kami akan membincangkan perkara ini dalam segmen pengurusan perdagangan.

Letakkan persediaan pilihan
Untuk pilihan kami, kami memerlukan penurunan purata pergerakan warna putih dan emas. Penembusan bearish memberitahu kita bahawa beruang sudah mulai memberi tekanan pada bulls dan mereka akan membuat rendah baru. Sebelum mereka dapat membuat rendah baru, harganya biasanya naik dan menguji bandnya.

Untuk perdagangan pendek, harga akan menguji purata bergerak emas. Pada ujian pertama purata bergerak emas, garis isyarat dalam penunjuk fast2 mesti menunjukkan salib menurun. Ini bermaksud garis merah akan jatuh di bawah garis hijau yang menunjukkan harganya sudah siap untuk beralih ke sokongan terdekat.

Oleh itu, membuka perdagangan pendek kami dengan jangka masa antara 60 hingga 5 minit adalah keputusan yang bijak. Tetapi peniaga harus berhati-hati jika penembusan harga berlaku dengan momentum kenaikan yang kuat. Keuntungan stabil selepas rehat juga boleh menjadi hasil daripada penembusan yang salah.

Ini bererti harga akan kembali naik dari rata-rata bergerak menyebabkan kita kehilangan wang dari perdagangan. Tidak ada sistem di dunia ini yang sempurna. Walaupun entri berdasarkan retracement sangat tepat, ia dapat menimbulkan keyakinan yang salah. Tidak kira seberapa baik anda menggunakan sistem ini, anda mesti menghadkan profil risiko dan berhenti mengambil langkah agresif atau meningkatkan jumlahnya.

Jumlah maksimum wang anda yang dapat dipertaruhkan dengan kaedah ini adalah 1%. Sebab untuk memilih 1% tidak lain adalah kekerapan perdagangan. Sebagai peniaga, anda akan mendapat lebih dari 1 perdagangan walaupun anda mungkin mengambil perdagangan dalam jurusan Forex. Tetapi jika anda memilih perdagangan CFD, lebih baik berhenti berdagang pada hari anda kehilangan dua perdagangan berturut-turut.

Menguruskan perdagangan


Sistem ini memberi kita kaedah yang kuat untuk mengambil perdagangan. Tetapi kita mesti tahu bagaimana menguruskan perdagangan dengan paling berkesan. Perkara pertama ialah carta masa. 15 minit adalah carta asas kami dan kami tidak dapat melihat carta yang berbeza walaupun mungkin menyediakan persediaan perdagangan yang baik. Perkara kedua adalah pembayaran untuk perdagangan. Sekiranya pembayaran kurang dari 75%, anda melakukan perdagangan yang boleh menimbulkan masalah ketika pemulihan.

Bayaran lebih seperti nisbah risiko untuk ganjaran bagi peniaga pilihan. Semakin tinggi pembayaran, semakin rendah tekanan yang akan anda rasakan semasa memulihkan kerugian. Kadang-kadang, lonjakan palsu akan memburuk-burukkan perdagangan anda tetapi sangat biasa terutama pada waktu berita. Oleh itu, ketahui mengenai berita yang dijadualkan sehingga anda dapat meningkatkan perdagangan dengan cara yang sangat mahir.

Berhenti mengejar perdagangan apabila anda merasakan pasaran terlalu stabil untuk diperdagangkan. Tunggu beberapa sesi atau selama beberapa hari untuk mendapatkan satu perdagangan yang baik tidak bermaksud sistem gagal menjana keuntungan. Beberapa perdagangan yang baik dalam sebulan cukup untuk menyokong keluarga anda dan mengubah hidup anda. Ingat, sistem mengajar kita pelaksanaan perdagangan yang berkualiti dan untuk itu, kita mesti mematuhi peraturan dengan ketat.

Muat turun huraian sistem lengkap dan fail di sini:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.