Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 adalah sistem halus yang dapat menjana keuntungan yang lumayan untuk sebarang aset. Biasanya, peniaga harus menukar kaedah perdagangan berdasarkan aset yang dipilih. Oleh kerana kita mempunyai ribuan instrumen kewangan, menjadi sukar bagi kita untuk memilih aset yang tepat.

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Walau bagaimanapun, pengguna kaedah perdagangan tindakan harga bergantung pada formula universal untuk memperdagangkan sebarang bentuk pasaran. Anda boleh memperdagangkan indeks, komoditi, saham, ETF, Forex, dan cryptocurrency dengan strategi PA. Tetapi belajar mengenai isyarat PA sukar dan kebanyakan perdagangan mencampuradukkan. Mereka yang menderita untuk mengkaji kandil harus menggunakan strategi SAR pin bar ini. Muatkan templat dan anda akan melihat batang pin dikesan secara automatik dalam carta.

Titik-titik parabola akan memberi anda panduan mengenai sama ada bar kenaikkan atau penurunan harga boleh diniagakan. Walaupun ini adalah sistem yang sangat mudah, kita harus mengikuti beberapa peraturan kritis yang memungkinkan kita membuka perdagangan dengan yakin. Setiap sistem yang diuji kembali oleh profesional dapat menjamin kemenangan perdagangan. Tetapi apabila anda memilih kelebihan sederhana seperti ini, pelaksanaan peraturan kecil menjadi penting.

Bukan hanya ini, tetapi anda juga mesti mempunyai arahan yang kuat terhadap faktor pengurusan risiko kerana kita semua tahu kerugian adalah perkara biasa. Beribu-ribu orang memperoleh wang dengan keyakinan yang tinggi dengan kelebihan ini kerana mereka dapat memenangi lebih dari 85% masa. Mari lihat langkah-langkah yang perlu kita ikuti untuk berdagang dengan kaedah yang menakjubkan ini.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 persediaan perdagangan Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Long
Kami telah mengatakan, sistem ini mudah tetapi anda mesti mempunyai asas yang kuat. Untuk sekian lama, kita mesti mencari tahap sokongan. Sokongan adalah kawasan seperti dalam carta yang mempunyai sekumpulan lilin di bawah paras. Sekumpulan lilin memberi kami harga petunjuk yang sempurna mungkin naik. Sokongan menjadi lebih kuat apabila kita mempunyai beberapa metrik utama. Metrik pertama ialah sekumpulan lilin.

Metrik kedua adalah rendah dan tinggi harga yang ketara. Ingat perkara ini dan cari tahap sokongan anda. Anak panah hijau kecil akan muncul di mana bar pin kenaikkan terbentuk. Tetapi kita tidak dapat membuka perdagangan yang panjang kecuali bar pin kenaikkan harga disokong oleh serangkaian titik atau bacaan SAR parabola. Buka panjang segar di lilin seterusnya dan atur stop loss berdasarkan panjang ekor.

Pertahankan jurang 3 pip dari ekor agar pasaran tidak mudah mencari hentian. Untuk TP, anda mesti mencari zon rintangan. Dalam persediaan perdagangan pendek, anda akan belajar bagaimana mencari zon rintangan dengan ketepatan tinggi.

Semasa anda membuat matematik, analisis tahap risiko bersama dengan TP. Ini harus diletakkan dalam kaedah sedemikian sehingga nisbah risiko dan ganjaran minimum untuk perdagangan adalah 1: 3. Kecuali anda mengekalkan nombor ini, akan menjadi cabaran besar untuk mengatasi kerugian.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 persediaan perdagangan pendek Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Anda tahu bagaimana mencari tahap sokongan. Tetapi tahap sokongan ini bukan angka yang dapat menimbulkan tekanan beli. Sokongan boleh pecah kerana banyak sebab dan kemudian akan berubah menjadi perlawanan. Rintangan yang kuat harus mempunyai lapisan lilin yang kuat di atasnya. Ia harus mempunyai nilai bersejarah.

Ini bermaksud, tinggi dan rendah harus berada di zon rintangan. Apabila harga aset memasuki zon rintangan, cari anak panah merah menurun. Anak panah merah bearish akan muncul di ekor bar pin bearish. Sebelum anak panah, titik biru berturut-turut akan mula terbentuk di atas carta dan ini akan memberi kita petunjuk mengenai perubahan arah aliran.

Dalam kebanyakan kes, peniaga gagal mendapatkan wang kerana mereka tidak menyesuaikan risiko dengan nisbah ganjaran dengan betul. Nisbah risiko ganjaran minimum untuk perdagangan adalah 1: 3. Tetapi peniaga elit yang mempunyai kemahiran mengenai trend boleh memperoleh risiko 1: 6+ dengan mudah untuk memberi ganjaran kepada perdagangan. Mencari persediaan perdagangan adalah mudah tetapi peniaga kehilangan wang ketika mereka berdagang dengan nisbah risiko dan ganjaran yang buruk.

Sistem yang hanya mempunyai kadar kemenangan 60% tetapi teknik mengurus wang yang sangat baik dapat memberikan hasil yang lebih baik walaupun sistem pin bar ini mempunyai kadar kejayaan 85%. Kejayaan mana-mana sistem bergantung pada tangan peniaga. Pelabur yang baik juga akan menganalisis metrik berita dan mengoptimumkan perdagangan sehingga mereka tidak perlu kehilangan banyak wang. Perkara penting lain yang perlu diingat ialah memanfaatkan.

Meningkatkan leverage di setiap perdagangan hanya kerana anda mempunyai keyakinan gila terhadap sistem yang dapat mengorbankan modal anda. Oleh itu, turunkan risikonya dan cuba untuk tidak menimbulkan ancaman ekstrem untuk menyeimbangkan dengan melanggar protokol keselamatan.

Teknik pengurusan perdagangan


Kejayaan sistem ini bergantung pada teknik pengurusan perdagangan. Seorang peniaga yang dapat menahan kerugian adalah peniaga yang mahir. Pedagang pemula tidak dapat menahan kerugian kerana mereka tidak tahu bagaimana skala perdagangan. Anda tidak boleh menjadi peniaga yang tamak setelah melihat pembalikan atau corak pin bar. Perkara pertama yang harus muncul dalam fikiran anda adalah senario terburuk.

Jadi, berapa banyak yang anda rela kehilangan sepenuhnya bergantung pada anda. Orang sering menjadi emosional dan mengatakan bahawa mereka boleh menanggung risiko 5% yang tidak siuman. Sekiranya anda kehilangan 5% dari satu perdagangan, anda akan merasa kecewa dan tidak ada cara untuk mendapatkan keyakinan kembali selain berehat 1 minggu.

Risiko tertinggi bagi setiap perdagangan untuk kelebihan ini adalah 1%. Tetapi dalam beberapa kes, anda boleh meningkatkan risiko menjadi 2% tetapi tidak ada berita utama yang dijadualkan untuk 3 jam berikutnya. Sebab kami mengelakkan berita utama adalah melindungi perdagangan dari lonjakan palsu yang belum pernah terjadi sebelumnya.

Biasakan pasar ini dalam platform demo dan lihat apakah anda dapat menjana wang setelah menjalankan 10 perdagangan. Orang sering menjadi gila dengan sistem dan mereka mula menukar aset dan carta masa untuk mencari satu perdagangan yang baik. Ingat, carta masa optimum untuk kelebihan ini bermula dari 1 jam. Dan anda harus berpegang pada aset yang anda fahami.

Muat turun huraian sistem lengkap dan fail di sini:

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!