Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4 adalah salah satu sistem scalping termaju di pasaran Forex. Perdagangan dilaksanakan dengan nisbah risiko ke ganjaran 1: 4 yang menakjubkan dan inilah yang menjadikan sistem ini begitu popular di industri perdagangan. Lebih-lebih lagi, sistem ini menggunakan petunjuk Schaff Trend, Schaff MACD, dan HMA rnp sederhana untuk menganalisis corak harga. Secara amnya, peniaga mengharapkan untuk menilai isyarat perdagangan dalam carta 1 minit atau 5 minit untuk melancarkan pasaran. Tetapi kami mempunyai pengecualian untuk strategi ini. Kita perlu mencari isyarat perdagangan hanya dalam carta 15 minit atau 30 minit. Banyak peniaga profesional mengintegrasikan isyarat tindakan harga (PA) ke kaedah ini kerana ia meningkatkan kadar kemenangan dengan ketara.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Setelah melihat penyediaan templat, anda mungkin tertanya-tanya sistem ini sangat mudah digunakan. Tetapi jangan tertipu kerana semua petunjuk ini mempunyai penggunaan lanjutan. Gagal mengambil bacaan yang tepat dari penunjuk akan mengakibatkan kerugian besar. Mereka yang mempunyai kemahiran asas harus melukis tahap SR secara manual dan melihat apakah tahap ini sesuai dengan tahap pangsi automatik. Perkara mungkin agak membingungkan para pemula tetapi mereka selalu dapat mengambil barang di persekitaran demo. Sebenarnya, setiap orang harus belajar menggunakan sistem baru dengan menggunakan akaun demo kerana dapat menghilangkan risiko kehilangan wang di peringkat pembelajaran.


Memilih instrumen perdagangan


Memilih instrumen perdagangan untuk Sistem Perdagangan Schaff Scalping adalah tugas yang sangat sukar bagi pemula. Anda tidak boleh masuk ke dalam perniagaan perdagangan dengan menggunakan strategi yang hebat ini. Pedagang profesional biasanya ingin melakukan perdagangan dalam pasangan mata wang utama. Pergerakan harga pasangan mata wang utama jauh lebih stabil dan menawarkan lonjakan yang lebih sedikit. Lebih-lebih lagi, spread pada pasangan mata wang utama agak rendah yang akhirnya mengurangkan kos perdagangan. Oleh kerana Sistem Perdagangan Schaff Scalping dirancang untuk mengambil perdagangan untuk mendapatkan keuntungan yang cepat, anda harus tepat dengan tindakan anda.

Kadang kala, peniaga keliru kerana mereka terpaksa menghadapi tempoh turun naik yang rendah. Dalam kes itu, spread menjadi tinggi dan menjadi tugas yang sukar untuk mendapatkan nisbah risiko ke ganjaran 1: 4. Satu-satunya penyelesaian untuk masalah ini adalah dengan memperdagangkan aset utama hanya pada waktu dagangan aktif. Mencuba melakukan perdagangan dalam sesi perdagangan yang tidak aktif boleh menyebabkan kerugian besar. Tetapi anda tidak seharusnya mengambil perdagangan sebelum siaran berita ekonomi. Faktor berita boleh menyebabkan turun naik yang tidak dijangka dan menghapuskan perdagangan yang ketat kerana penggunaan stop loss yang ketat. Oleh itu, buat masa perdagangan anda dengan betul dengan mempertimbangkan turun naik dan jadual berita ekonomi.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Persediaan perdagangan yang panjang


Sistem Perdagangan Schaff Scalping memberikan penyelesaian yang kuat untuk mengambil masa yang lama. Cari kenaikan harga dalam harga pada tahap sokongan mendatar yang ditarik oleh penunjuk semua pivots V2. Tahap penolakan juga harus sesuai dengan tahap HMA. Ini bermaksud jarak antara garis sokongan dan garis HMA akan sangat kurang. Perhatikan bahawa warna HMA mesti berwarna hijau kerana anda akan membuka pesanan panjang. Pada penunjuk warna STC, anda akan melihat garis isyarat telah melintasi 10 tahap dan menukar warnanya menjadi hijau. Garis isyarat kenaikan warna hijau menunjukkan harganya sudah siap untuk beralih ke tahap tinggi baru.

Sistem Perdagangan Schaff Scalping Untuk MT4 - Persediaan perdagangan pendek
Sekarang kita akan membincangkan proses di mana kita dapat melakukan perdagangan pendek. Dalam kaedah ini, kita akan menggunakan bar pin bearish dan corak menelan. Cari isyarat tindakan harga menurun ini di garisan isyarat HMA. Warna garis isyarat HMA mestilah merah dan cerunnya negatif. Dalam kes yang ideal, candlestick bearish akan menguji tahap rintangan yang ditarik oleh penunjuk auto pivot V2. Semasa anda berjaya mengesan isyarat tindakan harga menurun, ambil pengesahan dari penunjuk warna STC. Garis isyarat akan jatuh di bawah tahap 90 dengan menukar warnanya menjadi merah. Sebelum penolakan berlaku, anda harus melihat salib penurunan pada garis isyarat MACD.Pada penunjuk Schaff MACD, anda akan melihat garis biru jatuh di bawah garis merah. Batang merah jambu segar akan terbentuk di sisi negatif garis 0.0. Laksanakan perdagangan pendek dengan stop loss di atas tinggi bar penahan penurunan harga. Dan untung ambil akan ditetapkan berdasarkan nisbah risiko kepada ganjaran 1: 3 atau 1: 4. Sekiranya ekor bar pin sangat besar, titik stop loss akan lebih tinggi. Dalam kes sedemikian, anda boleh menunggu pembetulan kenaikkan harga kecil sehingga anda dapat menggunakan stop loss yang ketat. Dan selalu ingat, Schaff Scalping Trading System tidak akan menghasilkan 100 peratus perdagangan yang menguntungkan. Oleh itu, pastikan faktor risiko berada di bawah 2% dari baki akaun anda dalam setiap perdagangan.


Pengurusan Perdagangan


Pedagang profesional mengetahui pentingnya menggunakan polisi pengurusan risiko yang betul. Mereka tidak pernah melanggar peraturan pengurusan wang sebanyak 2% kerana mempunyai kekuatan untuk melindungi modal mereka. Semasa anda berniaga lebih banyak, anda akan menjadi lebih yakin untuk menggunakan Sistem Perdagangan Schaff Scalping. Tidak lama lagi anda akan mempunyai banyak perdagangan terbuka. Satu perkara perdagangan lupa bahawa jika mereka mengambil risiko 2% dalam setiap perdagangan dan membuka tiga 3 perdagangan, mereka sebenarnya mempertaruhkan 6% dari baki akaun mereka. Oleh itu, faktor risiko kumulatif harus dipertimbangkan semasa menggunakan Sistem Perdagangan Schaff Scalping untuk menangani pelbagai perdagangan.

Mereka yang akan menggunakan isyarat tindakan harga untuk melakukan perdagangan pada rintangan utama mesti menilai persediaan perdagangan pada waktu yang paling stabil. Sebilangan daripada anda mungkin tidak menunggu sehingga penutupan lilin. Daripada meluru ke arah perdagangan, tunggu formasi bar penahan menurun atau corak menelan. Ini akan melindungi anda daripada banyak isyarat palsu. Dan sentiasa mengharapkan kehilangan wang dari isyarat terbaik. Setelah anda mengembangkan kebiasaan berniaga dengan profil berisiko rendah dan mengekalkan nisbah risiko dan ganjaran standard, akan menjadi tugas yang mudah untuk meningkatkan kemahiran anda.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Kesimpulannya


Anda mungkin mempunyai sistem perdagangan terbaik di dunia, tetapi tanpa ketekunan yang kuat, anda tidak akan dapat mengubah hidup anda. Ramai peniaga baru telah membeli strategi perdagangan kelas atas dan gagal dengan teruk. Sebagai pengguna baru Sistem Perdagangan Schaff Scalping, anda harus mengabdikan diri dan mempelajari perincian asas pasaran dengan menganalisis perincian pasaran yang penting. Sekiranya anda sukar, pelajari perkara di persekitaran demo. Dan jangan berharap dapat menjana wang dari semua perdagangan. Anda mesti mengikuti langkah-langkah yang disebutkan dalam artikel ini dan hanya dengan itu anda boleh berharap untuk berjaya.

Kadang kala, sistem akan menghasilkan siri pesanan yang hilang. Ini benar-benar normal dan anda harus berpegang pada strategi normal anda. Walau bagaimanapun, sebilangan pakar mencadangkan menurunkan faktor risiko sebanyak 1% apabila mereka sering kehilangan pesanan. Apabila pergerakan harga pasangan mata wang utama stabil, anda akan mempunyai pemenang berturut-turut.

Muat turun huraian sistem lengkap dan fail di sini:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.