Volatility Scalp Trading System For MT4

Volatility Scalp Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Volatility Scalp Trading System For MT4
  2. Volatility Scalp Trading System For MT4 persediaan perdagangan Volatility Scalp Trading System For MT4 Long
  3. Volatility Scalp Trading System For MT4 persediaan perdagangan pendek Volatility Scalp Trading System For MT4
  4. Menguruskan perdagangan


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Volatility Scalp Trading System For MT4 adalah dinamik dalam setiap aspek. Ia menggunakan kombinasi penunjuk moden dengan sebaik mungkin agar para pelabur dapat memperoleh persediaan terbaik. Bunyi Damiani, ADX (DMI), Momentum (14), dan T Stop. Sebilangan besar orang mempunyai masalah dengan alat kebisingan Damiani.

FREE Volatility Scalp Trading System

Download the FREE Volatility Scalp Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Apabila penunjuk kebisingan Damiani bergabung dengan ADX versi DMI, sukar untuk mengesan pergerakan harga. Segala-galanya perlu diproses mengikut urutan yang sistematik. Sekiranya langkah pemprosesan berbeza, hasil perdagangan akan berbeza. Mendapatkan sistem yang kuat tidak menjamin anda akan mendapat hasil yang memuaskan dari setiap perdagangan. Tetap, semua orang pasti mengharapkan beberapa kerugian tidak kira sistem mana yang mereka jalani. Dalam perniagaan apa pun, pesanan yang kalah dan menang berjalan berdampingan.

Mengharapkan untuk mendapat hasil positif 100% masa adalah tindakan pelabur amatur. Sistem scalping turun naik memanfaatkan pergerakan harga. Kaji pembentukan lilin, corak harga, dan kedudukan. Ketiga metrik penting ini akan menunjukkan kepada anda maklumat penting di mana anda boleh membeli aset tersebut. Ini mungkin terdengar seperti tugas yang sangat mudah tetapi ia adalah masalah yang sangat rumit. Anda harus menggunakan garis panduan untuk mendapatkan wang.

Catatan ini akan menuju rangka tindakan sistem kulit kepala turun naik. Setiap kali kita membincangkan rancangan itu, kita akan membincangkan kelebihan yang mempunyai tahap kemenangan yang tinggi. Mengetahui sistem mempunyai kadar kemenangan yang tinggi tidak boleh membuat anda tamak. Pelabur tamak akan selalu rugi kerana mereka tidak mempunyai pegangan untuk menguruskan kerugian. Mari kita belajar tentang pesanan jual beli.

Volatility Scalp Trading System For MT4 persediaan perdagangan Volatility Scalp Trading System For MT4 Long
Perdagangan panjang akan dibuka dengan cara lama. Pendekatan kami terhadap penunjuk akan mudah. Corak harga harus diselaraskan dengan empat tetingkap yang berbeza dan anda mesti menggunakan langkah yang tepat. Menggunakan langkah dengan tidak teratur membawa kepada kerugian.

Sekarang mari kita pelajari bagaimana kita dapat menaikkan tren kenaikan baru. Harga mesti menembusi garis tren atau rintangan utama. Atau boleh menguji tahap sokongan utama sebelum bull menguasai aset. Pada petunjuk perdagangan Damiani, garis hijau akan bergerak di atas garis putih. Garis momentum biru di panel kedua harus melintasi di atas garis rujukan. Garis rujukan boleh berbeza-beza bergantung pada kedudukan aset. Pada ADX, garis biru akan melintasi garis merah dan garis biru langit akan naik.

Kenaikan nilai garis nilai langit memberitahu bahawa pasaran sangat tidak menentu dan penembusan dapat memberi kita peluang mengambil untung yang kuat. Akhirnya, kita harus menganalisis data dari penunjuk kelantangan. Sekiranya bar kelantangan berwarna hijau dan besar, kita boleh membuka panjang.

SL diletakkan titik berhenti T. Titik berhenti T berwarna biru. Penunjuk ini sangat terkenal kerana memberikan peluang SL yang ketat. Untuk mengambil untung, ia ditetapkan mengikut data analisis carta. Cari rintangan tertutup dan tetapkan TP ke zon itu.

Volatility Scalp Trading System For MT4 persediaan perdagangan pendek Volatility Scalp Trading System For MT4
Strategi ini dapat dikembangkan untuk berdagang dengan tren. Kaedah perdagangan trend dapat memberi anda penyelesaian yang kuat untuk menyelesaikan masalah overtrading. Overtrading mendapat masalah besar apabila pelabur mengabaikan momentum jangka panjang. Harga akan membentuk struktur gabungan atau segitiga seperti corak sebelum kembali bergerak ke bawah.

Sebelum pergerakan ke bawah terakhir, penembusan akan diperhatikan dengan lilin penurunan harga yang kuat. Petunjuk berhenti T harus meletakkan titik merah ke tempat yang lebih tinggi di mana penolakan dilihat. Pada penunjuk Damiani, kita akan melihat kejatuhan garis hijau yang tajam. Garis hijau akan menolak di bawah garis putih yang menunjukkan harga siap untuk kejatuhan yang kuat. Garis isyarat warna biru pada penunjuk momentum juga harus menunjukkan kecenderungan untuk bergerak ke selatan.

Kemerosotan mestilah negatif dan ini memberi kita idea bahawa harganya ingin menyokong aliran menurun. Pada penunjuk ADX, garis putus-putus merah akan menolak di bawah garis putus-putus biru. Turun naik akan tinggi dan dapat ditentukan dengan mengambil data dari garis biru langit. Garis biru langit harus meningkat menunjukkan peningkatan turun naik. Akhirnya, sudah tiba masanya untuk mendapatkan data dari penunjuk kelantangan.

Pada penunjuk kelantangan, bar merah mesti ada. Bar merah memberitahu kami bahawa semuanya berada dalam urutan yang betul untuk membuka pintasan. SL akan diatur mengikut titik T Stop. Untuk mengambil untung, Sl boleh digunakan. Sekiranya anda mahu menggunakan teknik mudah, cari SL dengan menilai yang paling rendah yang paling rendah. Harga yang rendah adalah zon di mana pembeli boleh berusaha mendapatkan kembali kawalan.

Menguruskan perdagangan


Sistem ini dapat digunakan dalam dua format yang unik. Dalam format pertama, risikonya adalah 1% dan anda dibenarkan membuka perdagangan dalam arah aliran. Risiko sangat rendah kerana anda bertaruh dengan kemungkinan. Apabila anda menyukai idea perdagangan trend, anda boleh mengambil risiko 2-3%. Tetapi jangan berharap untuk memenangi setiap perdagangan dengan kaedah perdagangan trend.

Sesekali, anda akan kehilangan perdagangan dan ini tidak akan membuat anda kecewa. Kerugian yang akan anda hadapi dalam setiap perdagangan, adalah kurva pembelajaran. Anda harus tetap fokus dan terus mengikuti perkembangan perdagangan yang rumit. Teknik perdagangan pembalikan dapat ditingkatkan ke tahap yang hebat hanya dengan mempelajari berita. Analisis berita disebut analisis fundamental. Orang mengabaikan bahagian ini kerana menganggapnya adalah proses yang sangat berisiko dan panjang.

Kami tidak meminta atau meminta anda mempelajari analisis asas. Semua bergantung kepada anda. Namun, mereka yang bersedia menganggap kelebihan turun naik ini sebagai sistem utama mereka mesti menyegerakkannya dengan berita. Mereka yang tidak mempunyai kemahiran menganalisis berita tidak boleh membuka pesanan berita utama. Membuka pesanan baru dalam berita utama boleh menjadi menakutkan tetapi anda harus berpegang pada kaedah inti. Cubalah menjadi orang yang berdisiplin semasa menggunakan sistem scalping turun naik.

Muat turun huraian sistem lengkap dan fail di sini:

FREE Volatility Scalp Trading System

Download the FREE Volatility Scalp Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.