Isakas Sekelper Trading System For MT4

Isakas Sekelper Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Isakas Sekelper Trading System For MT4
  2. Velge handelsinstrumentet
  3. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Lang handelsoppsett
  4. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Oppsett av kort handel
  5. Handelsledelse
  6. Konklusjon


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 er en veldig gammel handelsstrategi som fremdeles utelukkende brukes av erfarne handelsmenn. Denne strategien krever en rask forståelse av høyder og nedturer i markedet. Mennesker som har en sterk basis og som vet om retracement og trendfase i markedet, kan handle enormt ved hjelp av denne unike strategien. Strategien består av 3 unike nøkkelindikatorer. Disse er - HMA, ikke-lag dot MA og FX Fischer mod. Etter at malen er lastet, kan indikatoren opprette et popup-varsel som gir detaljhandlerne et klart signal om den potensielle lange og korte handelsmuligheten. Det kan ta litt tid å bli vant til det forskjellige prikkediagrammet, men når du først er klar over mekanismen til denne indikatoren, kan du enkelt sikre jevn fortjeneste.

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Å sikre jevn fortjeneste på kortere tid er en veldig tøff oppgave. Siden den anbefalte tidsrammen for å bruke Isakas Sekelper Trading System bare er et minuttskjema, må handelsmenn være veldig forsiktige med sine handlinger. En liten feil i analysen av ikke-lag dot MA-sekvensen kan føre til at du mister ordrer. Men den gode nyheten er at strategien krever veldig enkle trinn. En nybegynnerhandler som har god kunnskap om trendens forskjellige sykluser, kan dra nytte av dette systemet.


Velge handelsinstrumentet


Isakas Sekelper Trading System er ikke som din vanlige skalperingsstrategi. Så du kan distribuere denne handelsstrategien for å handle med et hvilket som helst instrument. Du må nøye analysere valutaparets bevegelse og velge riktig handelsinstrument. For å lette trinnene vil vi oppmuntre handler til å håndtere bare de viktigste valutaparene. Men å velge det viktigste handelsinstrumentet av 7 store valutapar vil være en tøff jobb for nybegynnere. Imidlertid er det noen bestemte regler som du kan følge for å begrense valutaparlisten.

Det første du bør vurdere er trenden. Prøv å velge et populært aktivum. Den andre faktoren bør være den gjennomsnittlige spredningen og prisbevegelsen til eiendelen. Den daglige gjennomsnittsprisbevegelsen bør være høyere enn 50 pips og spredningen skal være lavere enn 3 pips. Vanligvis vil denne spredningen ikke være et sentralt spørsmål hvis du handler med en high-end megler. Den siste tingen å vurdere nyhetsfaktoren. Unngå å bruke denne strategien før en økonomisk pressemelding. Fundamentale nyhetsdata kan skape massivt kaos i markedet og forårsake en falsk økning og uventede reverseringer i trenden. Så, Isakas Sekelper Trading System bør brukes til å kun handle den stabile tilstanden på markedet.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Lang handelsoppsett


Du lurer kanskje på at handelsprosessen er veldig tøff. I hoveddiagrammet bør du se to strandede linjer dannet av den fargede prikken. Rett før reverseringen finner sted, vil en stiplet linje deles i to. Så hvis du ser tre stiplede linjer, bør du forvente en reversering i markedet. Når du ser tre røde prikkede linjer i diagrammet, gjør deg klar til å ta lang rekkefølge. Når de prikkete linjene endrer fargen til blå, flytt til indikatorpanelet FX Fish mod. Hvis du ser grønne søyler på den positive siden av referanselinjen, må du utføre din lange handel med stor tillit.Ting blir litt vanskelige når handelsmennene ønsker å sette fortjeneste for handlerne. Vanligvis holder handelsmennene sin lange handel åpen til de finner inndelingen i de blåfargede prikkede linjene. Det betyr at du må få øye på tre blå prikkede linjer på toppen før du avslutter handelen. For stopptapet setter du det under den siste røde prikkingen som er oppdaget i diagrammet. Vanligvis er gjennomsnittlig stopptap for å bruke denne strategien 15-20 pips. Imidlertid kan stop loss and take profit-nivået variere betydelig avhengig av arten av markedssvingningen.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Oppsett av kort handel


Å gjennomføre korte handler ved hjelp av Isakas Sekelper Trading System er også veldig enkelt. Du må følge det motsatte trinnet som brukes til å ta langtransaksjoner. Se etter delingen i en av de blå prikkede linjene nær toppen. Når du ser tre blå prikkete linjer i diagrammet, flytter du tilbake til FX Fish mod indikatorpanelet. Røde søyler på den negative siden av indikatorpanelet gir oss et klart signal om at prisen er klar til å falle. Utfør korte handler med dannelsen av de første røde punktene i diagrammet. Merk at det bare skal være to røde prikkede linjer når du handler. Plasser stopp under de siste blå prikkene i diagrammet.For å sette inn fortjeneste, må du bruke den manuelle metoden. Hold handelen åpen til du ser divisjon i den blå prikkede linjen nær et kritisk støttenivå. Men noen av detaljhandlerne overvåker kanskje ikke handelen mens de bruker denne strategien. De kan bruke faste 20 pips stop loss og 40 pips ta fortjeneste. Men i så fall bør risikoeksponeringen være mindre enn 1% av kontosaldoen din. Merk at du det alltid er tre prikkede linjer. Men den ene smelter alltid sammen med den andre, det er derfor du ser to stiplede linjer. Når sammenslåingsfaktorene blir forstyrret, opplever vi en ny sving i markedet.


Handelsledelse


Å åpne handler ved hjelp av Isakas Sekelper Trading System kan virke som en enkel prosess, men ting vil bli vanskelig når du skal håndtere flere handler. Siden systemet krever konstant overvåking av handler for å få det beste resultatet, kan handelsmennene ha to åpne handler samtidig. Hvis du har mer enn to handler åpne samtidig, vil det være vanskelig å finne det perfekte utgangspunktet for begge handler. Du tar kanskje handler med mindre enn 1% risiko, men hvis du ikke klarer å avslutte handler til rett tid, kan du gjøre en lønnsom handel til en tapende.

Siden prosessen krever forståelse av det viktigste svingepunktet i markedet, ber vi handelsmennene om å lære om de forskjellige fasene i trenden. Før du begynner å bruke Isakas Sekelper Trading System, må du få en demo-konto og studere retracement-fasen, svinge høyt og lavt. Å ha god kunnskap om disse tre begrepene kan forbedre handelsferdighetene dine betydelig. Du vil forstå den virkelige mekanismen til dette systemet. Noen ganger vil du se at prisen viser utvidet bevegelse. Dette er ingenting annet enn det faktum at markedet er i en sterk trend. Så vurder den grunnleggende faktoren for å finne ut om eiendelen er sterk eller bearish. I tilfelle tilfeller av å håndtere en sterk trend, prøv å handle bare til fordel for trenden.


Konklusjon


Suksess krever hardt arbeid og tålmodighet. Du vet kanskje mye om markedet, men du må fortsatt synkronisere deg med Isakas Sekelper Trading System. Dette kan gjøres ved å bruke demo-kontoen. Det er ingen grunn til å lære funksjonene til denne strategien ved å bruke ekte penger. Hold deg til demohandelskontoen og øv deg hardt til du føler deg trygg på dette systemet. De som følger de grunnleggende protokollene og har god kunnskap om markedet, kan forvente å mestre dette systemet innen en måned.

Noen nybegynnere kan finne det vanskelig å tjene konsekvent, de kan handle i 30-minutters diagrammet. Ved å skifte til den høyere tidsrammen, tillater du deg selv å handle i stabil markedstilstand. Når du blir trygg på handlingene dine, kan du sakte gå til M15- eller M5-diagrammet. Men likevel har du frihet til å velge ønsket tidsramme mens du bruker Isakas Sekelper Trading System. Til slutt, ikke glem det faktum at hvert system har en tendens til å generere tapende striper. Så møt denne situasjonen med tillit og ikke bryt reglene.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.