Keltner Channels and EMA Strategy For MT4

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
  2. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
  3. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 Kort handelsoppsett
  4. Administrere handler


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 er utarbeidet Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 . Det eksponentielle glidende gjennomsnittet har en tendens til å reagere på den siste prisbevegelsen. Folk som bruker EMA for første gang, bruker sannsynligvis den på feil måte.

FREE Keltner Channels and EMA Strategy

Download the FREE Keltner Channels and EMA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Som EMA legger vekt på den nylige prisbevegelsen, glemmer investorer ofte at den kortsiktige svingningen i pris kan endre helningen på EMA. Men når Keltner-kanalprinsippet har lagt seg sammen med EMA-strategien, får du et godt balansert og kraftig system som kan fungere for ethvert instrument. Vi snakker om en godt forberedt strategi som kan brukes i enhver tidsramme når som helst.

Hvis ting gjøres i riktig rekkefølge, er det ikke en vanskelig oppgave å klage på handel. For bedre forståelse vil hvert trinn bli diskutert strategisk slik at investorene ikke føler seg fortapt. Når reglene i denne guiden følges nøyaktig som den er, vil 90% av tiden vinne handlene. Men dette systemet har en stor ulempe. I stedet for å stole på minuttsdiagrammet, får investorer involvere dem i timekartet. Timekartet inneholder stablede data som er dechiffrert for å finne de beste oppsettene. Det er veldig tøft å analysere stablede data da folk ikke vet hvordan proff håndterer viktige data.

Men dette er en veldig enkel prosess, og alt kan gjøres på en ryddig måte. Mennesker som glemmer å ta viktige skritt til rett tid, bør ikke være avhengige av denne kanten. Selv om du kan velge hvilken som helst tidsramme da SL og TP er plassert manuelt, er det likevel veldig viktig å ta skritt i henhold til denne guiden.

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
Det er to grunnleggende teknikker for å åpne handler. De fleste vet ikke hvordan de skal bruke kanten. Men for kjøpsordren skal vi lære hvordan det falske utbruddet kan gi oss en sterk ide om handelsoppsettet. For dette må den generelle trenden være oppover. I mangel av en bullish trend, må du ikke vente på det lange handelsoppsettet. Den hvite kanalen eller Keltner-bandet gir oss viktig poengvarsel.

Det første poenget å legge merke til er en falsk pause. Støttelinjen til Keltner-kanalen vil bli brutt med den bearish baren og konsolideringsmønsteret vil danne. Konsolideringsmønsteret vil bli brutt med det bullish lyset. Stearinlyset vil gå over det hvite båndet, og dette vil vise at prisen har tilhørighet til å gå opp. Neste ting er å vente på den bearish korreksjonen.

Fallet i prisen vil føre til testen av støttebåndet, og dette bør gi deg signalet om å åpne den lange. Den lengre ordren vil bli tatt med 1% risikoeksponering, og investorene bør ikke prøve å øke den.

Hvis risikoen økes med over 1%, vil det være en veldig stor utfordring. Folk har vanligvis ikke evnen til å takle slike tap. Hold risikoeksponeringen enkel, slik at du ikke blir stresset som bruker av kanten.

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 Kort handelsoppsett
Den vanlige metoden vil bli brukt på en kort handel. Men vi vil lære prosessen der den nye trend reverseringen kan hjelpe oss med å tjene penger. Prosessen med reversering er en veldig tøff teknikk, og den innebærer et stort trusselnivå. Ikke hvis du leser denne guiden. EMA som har periode 8 vil falle kraftig, og det bearish stearinlyset vil være større enn det bullish.

Det hvite støttenivået til Keltner-kanalen vil bli brutt. Legg merke til at mellombandet i Keltner-kanalen ikke vil gi noen sterk støtte til eiendelen. Skråningen ved den røde EMA og Keltner-kanalen vil endre seg kraftig. Når høydevinkelen blir negativ, må utførelsen gjøres omgående. Finn den siste nylige laven som viste tegn på sterk støtte.

Tegn en utvidet linje fra den siste laven, og det skal gi deg ideen om å selge nivå. Dette utvidede nivået vil mesh opp med EMA. Mesh opp et nivå er sonen der du kan angi en grenseordre. Men grenseordre er en avansert handelsteknikk. Folk må utdanne seg om det rette stedet. Grenseordren skal plasseres med et minimum RR-forhold på 1: 3. Hvis det er mindre enn det, er det ingen sjanse for at du kommer til å tjene penger. Å tjene penger er ikke annet enn å håndtere penger.

Folk som ikke klarer å holde ting i orden, anklager markedet for ikke å fungere ordentlig. Risikostyring eller pengestyring er den mest kritiske delen av handelen. Hvis du ikke klarer å gjøre det ordentlig, skal du ikke lykkes. Så forbered tankegangen som en ekspert slik at du kan takle tapene.

Administrere handler


Å styre nye handler er ikke annet enn å kjenne til nye taktikker for å tjene penger. Folk som ikke bruker den nye taktikken, vet aldri hvorfor handel er så populær. I begynnelsen bør dette systemet brukes med 2% risiko, slik at du kan tjene et betydelig beløp. Personer som øker risikoen over 2% -grensen, bør vite om PA-mønsteret.

PA-mønsteret kan forbedre vinnersjansen din og gi deg et bedre grep om denne bransjen. For plassering av stopptap er det mange metoder du kan stole på. Uansett teknikk, bør den ikke overstige 50 pips. Hvis det gjør det, har du noen problemer med inngangspunktet. Ved å sikre presis inntreden, kan du stramme SL for hver handel, og dette vil gi deg en fordel for å forbedre partiets størrelse. Skala partiets størrelse i henhold til markedsforhold.

Å vurdere markedsforholdene og synkronisere den med Keltner-kanalstrategien gir investorer lett. Men det er en avansert teknikk som krever handlekraft i demonstrasjonsplattformen. Med mindre du kan gjøre det, bør du holde deg til guiden. De som er interessert i å endre strategien, må backtest den nye modulen i simuleringsprogramvare. Resultatet skal vise minst 80% gevinstfrekvens, ellers ignorere de nye endringene du ønsker å implementere i dette systemet.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Keltner Channels and EMA Strategy

Download the FREE Keltner Channels and EMA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.