Keltner Channels Reversal Binary System For MT4

Keltner Channels Reversal Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Channels Reversal Binary System For MT4
  2. Oppsett av samtalealternativ
  3. Sett alternativet
  4. Administrere handler


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 profesjonelt kanalbasert handelssystem. Dette systemet har fått stor popularitet hos detaljhandlerne, da det skaper en unik måte å handle reversering på.

FREE Keltner Channels Reversal Binary System

Download the FREE Keltner Channels Reversal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Vi vet alle at reversering av handel er svært risikabelt. Men hvis ting gjøres i riktig rekkefølge og handler blir gjort ved å bruke de effektive verktøyene, er det en enkel oppgave å øke gevinstpotensialet ved handel. Kortsiktig trendindikator, SHI Trend Signaler. Keltner Channels ATR 2.0, Dots og Stochastic Bollinger Bands brukes som den viktigste indikatoren. De som er overrasket over å se den lange listen over indikatoren, har ingenting å bekymre seg.

Den forhåndsdefinerte malen vil ha den justerte verdien for hver indikator. Bare ved å bruke nøkkeltrinnene, kan du ringe og sette alternativet. Systemet gjelder ikke bare for handelsvalutaer, du kan handle Forex, aksjer, indekser og kryptovalutaer.

Imidlertid bør den største bekymringen være en av nyhetsfaktorene og trinnene på kanten. Hvis du ikke klarer å analysere noen trinn i dette systemet, vil det ikke gi en anstendig avkastning. Nybegynnere vet ikke effekten av forskjellige typer nyheter på forskjellige markeder. Men det er greit å ikke kjenne til disse faktorene.

Vi vil gi deg en snarvei-metode for å beskytte kapitalen mot SL-jakten under nyhetene. Sammen med det vil vi også fortelle deg hvordan du kan optimalisere risikoen ved å styre utløpsperioden for hver handel. La oss lære de viktigste trinnene for vår samtale- og salgsopsjon.

Oppsett av samtalealternativ
Etter å ha installert malen vil du merke et farget Bollinger-bånd. Dette Bollinger-bandet skal fungere som ditt støtte- og motstandsnivå. Siden vi vil ta handelen med en reversering, bør den venstre delen av Bollinger-bandet ha en nedoverbakke.
Etter at bandet har nådd den nederste delen av det synlige diagrammet, vil du merke at skråningen endrer seg litt. Legg merke til diagrammet, du vil et farget glidende gjennomsnitt som har den blå og røde egenskapen. Bullish momentum er representert av det blå segmentet og det bearish momentumet er representert av det røde segmentet.

Rett ved testen av Bollinger-båndstøtten vil fargen på det bevegelige gjennomsnittet endre seg til blått. En liten blå prikk skal vises under Bollinger-bandet som indikerer prisen klar til å presse til en ny høyde. Men vi trenger ytterligere bekreftelse for å forbedre presisjonen din. Ved den stokastiske Bollinger-båndindikatoren trenger vi minimum to himmelblå søyler som indikerer den bullish kraften.

For den siste bekreftelsen, vil vi vente på at prisen skal stenge over forrige lyshøyde og en himmelblå prikk blir malt til de blå stolpene i diagrammet. Så vi har det perfekte oppsettet for samtalevalg. Når du utfører samtalealternativet med denne unike strategien, kan du bli aggressiv ved å vinne noen få handler. Men husk at denne er en metode for reversering. Du har ikke lov til å risikere mer enn 1% under noen omstendigheter.

Sett alternativet
For å kortslutte eiendelen vil Bollinger-båndets første helning være positiv. Etter at priset går mot en resistiv sone, vil du merke at skråningen tar en sakte U-sving. Vent på nytt på nytt på Bollinger-bandets motstand.

Hvis retestingen er gyldig og bjørnene har nok styrke til å sende dette paret mot det lave, vil segmentets glidende gjennomsnitt endre fargen den røde. Det bevegelige gjennomsnittet av rødfarge må være på vei sørover med en negativ skråning. Ved den stokastiske Bollinger-båndindikatoren vil vi få en bearish rød stolpe som vil fortelle oss at bjørnene har styrke nok til å gi et nytt lavmål for handelen.

Men for put-alternativet trenger vi en rød prikk rett på stearinlyset. Avanserte handelsmenn bruker alltid visuell utstråling for å validere støtte- og motstandsnivået. Akkurat slik har du undersøkt stolpeposisjonen og lagt merke til om signalet blir dannet i den motstandssone.

Hvis ikke, kan du ignorere handelsoppsettet. Innstillingene til Bollinger er imidlertid så perfekte å bytte til de store parene at du ikke trenger å bekymre deg for SR-nivået. Men vurderer tilleggsnivåer i hvilken som helst form for handelsmetode er en fin måte å forbedre suksessraten for Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 . Så vær forsiktig med din handelsmetode og prøv å ikke være en grådig næringsdrivende mens du bruker denne handelsmetoden. La oss se hvordan vi kan håndtere nyheter, utløpsperiode og risikofaktor.

Administrere handler


Konservative handelsmenn trenger ikke å bekymre seg for mye om handelsledelsesprosessen. De kan ta handler ved enhver form for reversering ved å bruke en 1% risiko. Men når det globale markedet er ustabilt og du forventer store nyheter, må du være forsiktig med denne handelsmetoden.

Det er bedre å ta handelen når nyhetene blir utgitt, da markedet kanskje ikke snur retningen og får enorm styrke til fordel for trenden. Det er enkelt å analysere de kritiske nyhetene, men når vi har pressekonferansen, er det veldig vanskelig å skille ryktene og faktaene. Som et resultat kan det Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 at Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 ikke fungerer som de skal. Så denne metoden er ikke egnet til å ta noen bestilling når vi har en pressekonferanse.

Det siste du bør er å velge utløpsperiode. I tilfelle handlene blir tatt i M15-diagrammet, kan du handle med 120 sekunders utløp. Men når handler tas over M15-diagrammet, kan utløpsperioden utvides til 240 minutter. Når utløpsperioden endres med tidsrammen din, endres også utbetalingen. Minimumsutbetalingen for denne handelsmetoden er 75% av innsatt beløp.

Å ta handelen når statene er for høye sammenlignet med utbetalingen er en stor feil. Dette er et brudd på den grunnleggende regelen om forholdet mellom risiko og belønning. Husk at du mister handler selv om det er en premium-handelsmetode. Så risiker i henhold til risikotoleransenivået ditt, og hopp aldri over noen trinn som er nevnt i denne artikkelen.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Keltner Channels Reversal Binary System

Download the FREE Keltner Channels Reversal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.