Levels Binary Strategy For MT4

Levels Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Levels Binary Strategy For MT4
  2. Levels Binary Strategy For MT4 opsjon av Levels Binary Strategy For MT4
  3. Levels Binary Strategy For MT4 opsjon av opsjonen Levels Binary Strategy For MT4 Put
  4. Trade management teknikk


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


The Levels Binary Strategy For MT4 er en kraftig impulsbasert kant. Vi vet alle at å forutsi impuls er en veldig tøff oppgave da markedet viser en dynamisk prisbevegelse. Men når de riktige verktøyene brukes i en strategisk modus, blir henrettelser av handel veldig enkle.

FREE Levels Binary Strategy

Download the FREE Levels Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Sone V1 støtte- og motstandslinjer, Bollinger Bands, Market analytic pro pil, retningsindikator for start, I klokke, Ligner FX MTN og RD Combo indikator brukes i malen. Mennesker som har mindre ferdigheter eller nye, har ikke den grunnleggende ideen om disse indikatorene. Disse verktøyene er veldig enkle å bruke, og du kan stole på disse autoritative verktøyene for å åpne kvalitetshandler i opsjonsmarkedet. Valgshandel er ikke så lett verken tøff enn valutahandel.

Det er en annen bransje der tidspunktet for handelen er veldig viktig. En god handel kan ende med tap bare fordi du har valgt feil utløp. Vi vil behandle utløpsperioden for utløp i den siste delen, men foreløpig vil vi holde fokus på henrettelser av ordrene. Malen er vil formatere diagrammet med de avanserte tegningene.

De bekreftede linjene vil være til stede som SR-nivå, og du kan dra nytte av disse linjene. Men vi vil ikke stole på SR-nivå, da opsjonsindustrien belønner de nøyaktige risikotakerne. Vi må regne med prisaksjonsmønsteret i den viktige sonen.

Du kan si, å vite om handlingsmønsteret for pris er en annen historie, men det er det ikke. Det er en veldig enkel metode for å åpne nye handler med noen av stiftelysestake-mønstrene.

Levels Binary Strategy For MT4 opsjon av Levels Binary Strategy For MT4
Vanligvis vil malen tegne parallelle linjer som fungerer som kanalen. De parallelle linjene vil være godt støttet av de horisontale linjene. Konjunktjonene av trendlinjen eller kanallinjen med den horisontale linjen er det søte stedet, da de kan gi deg et veldig nøyaktig inngangspunkt. Men i opsjonsmarkedet er det veldig vanskelig å finne et slikt oppsett, spesielt når det foretrukne diagrammet er 5 minutter.

Det 5-minutters diagrammet er det ideelle vinduet for denne kanten, da vi kan få hyppige handelsoppsett uten at det går ut over kvaliteten. Men det er en liten regel som vil begrense din handelsinngang. Det vil bli diskutert i handelsledelsesdelen. Se etter den bullish haamien eller den bullish bøylen på den svarte fargestøttelinjen. Disse linjene bør undersøkes med det blotte øye, slik at du vet at prisen tester nøkkelnivået og respekterer det.

Når det bullish mønsteret er identifisert, bør en svart pil opp være til stede. Selv om du ikke klarer å oppdage det bullish mønsteret riktig, er den svarte pil opp indikasjonen på tilstedeværelsen av et kjøpssignal.

Søylene i likhet med FX MTN-indikatoren skal være på ulempen. Noen ganger vil stolpene være merket med fet svart farge med den mørke sirkelen på. Dette antyder at prisen vil øke og ha det perfekte signalet for å åpne samtalealternativet.

Levels Binary Strategy For MT4 opsjon av opsjonen Levels Binary Strategy For MT4 Put
Oppsettet for salgsopsjoner vil bli illustrert på en annen måte. Vi vil vise hvordan du åpner den korte handelen ved kanalen uten å få bekreftelsen på den svarte linjen fra lignende til FX MTN-indikatoren. I dette tilfellet vil vår foretrukne lysestake være doji eller den bearish pin-stangen. Retest bør gjøres på den hvite linjen som er rett under kanalmotstanden.

En svart pil skal vises over den bearish lysestaken. Før den svarte pilen skal en liten svart prikk være til stede. Den sorte prikken har betydelig betydning i puthandelen. Den svarte prikken forteller oss at prisen kommer til å snu så snart den møter motstanden. Søylen på lignende måte som FX MTN-indikatoren er kanskje ikke svart, men den må være på toppen av referanselinjen.

Åpne salgshandelen når slike vilkår er oppfylt. Folk sliter med disse enkle trinnene når de forsømmer viktigheten av den sorte prikken og stillingen til baren i FX MTN. Ikke all motstand eller støtte eller trendlinjene vil gi deg salgsmuligheter. Noen ganger kan kjøperne bryte denne barrieren og starte en ny trend. Med mindre du er godt forberedt, kan endring i trenden gjøre deg frustrert.

Videre er analysen gjort i et 5-minutters diagram, slik at du ikke har noen alternativer for å pålegge et stort risikonivå. De intellektuelle investorene inneholdt risikoen slik at de kan stake mer penger med komfort.

Men hvis innsatsen blir for høy i hver handel, er det bare et spørsmål om tid før du treffer bakken. Investering har ingenting med store vinnere å gjøre. Det er alt sammenhengende konsistens og hvordan risikoen håndteres av de næringsdrivende.

Trade management teknikk


For å styre handelen er handelsmenn vanligvis avhengig av 2% -regelen. 2% -regelen kan være en livredder, men den kan ikke være spillbytter i opsjonsindustrien. Evaluer oppsettet fra forskjellige vinkler og se om du gjør en bedre sjanse til å vinne handelen. I stedet for å risikere 2%, kan du øke risikoen til 4%.

Det betyr at du tar penger som er avsatt til to handler. Men dette er en klok beslutning når kvalitet blir prioritert. Folk blir ofte involvert i overtrening siden de ikke har de grunnleggende ferdighetene for å sjekke følelsene. De finner seg kvalt når markedet begynner å vise seg, er magisk bevegelse. Å gjøre deg klar til å forvente den uventede hendelsen er det viktigste du bør lære deg som investor.

Når du vet mer om de essensielle elementene i bransjen, vil du sakte vite hvordan du skal oppskalere ordrene. Det kan være en enkel teknikk å handle, men hvis trinnene utføres riktig, kan du vinne mer enn 80% av tiden. Å ha en opsjonsmetode som har en gevinstrate på 80% er en drømmestrategi for mange mellomledere.

Men ikke vær naiv å begynne å handle med ekte penger. Du må teste skuddet i den virtuelle plattformen og bli kjent med denne kanten. Når du får vite mer om denne kanten, vil du lære å skalere opp risikoen og partiets størrelse på en veldig profesjonell måte. Til slutt, vær oppmerksom på de kritiske nyhetene kan forårsake massive pigger som lett kan utslette handelen.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Levels Binary Strategy

Download the FREE Levels Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.