Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Oppsett av samtalealternativ
  3. Sett alternativet
  4. Administrere handler


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 kan brukes i mange former. Men vi vil holde oss til den mest lønnsomme måten av denne strategien. Men for det må vi bruke noen rigide regler, og det vil være vanskelig for noen av de nye handelsmennene. Med mindre du er fast bestemt på å følge reglene nøyaktig slik vi oppgir, vil det være tøft å gjøre endringer i livet ditt.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Systemet er basert på innebygd koding og 55 EMA. Men vi trenger ikke lenger å bekymre oss for oppsettet, da alle tingene vil bli gjort av malfiler. Vi har allerede erklært at systemet skal brukes på en veldig stiv måte. Dette tillater oss å ta handlene bare i 15-minuttersskjemaet. Men vi har usømmelighet til å velge marked. Vi kan handle aksjer, CFD-er, aksjer, cryptocurrencies og markedsformer ved å bruke kjernekonseptet.

Konseptet er klart, vent til breakout og ta deretter handlene på retracement. Utløpsperioden for dette systemet varierer fra 60-tallet til 5 minutter. Dette er den vanskelige delen av dette systemet, siden handelsmennene ofte velger feil utløp. Men vi vil få dekket det i seksjonen om handelsledelse.

Husk at dette systemet har diversifisert bruk, men denne guiden vil lære deg den beste metoden som vil sikre deg mer enn 80% gevinstfrekvens hvis tingene gjøres i riktig rekkefølge. La oss finne ut mer om vårt anropsalternativ og kort ordre.

Oppsett av samtalealternativ
Mellomhandlerne vet godt, breakout trading-metoden er en litt risikabel tilnærming. Men vi er ikke avhengig av breakout-systemet bare. Vi vil bruke retracement-fasen av markedet og dra nytte av den kortsiktige bevegelsen i eiendelen. Når vi snakker om kortsiktig bevegelse, bør du være forsiktig med trinnet ditt.

Vi har ikke råd til å glippe noen trinn i denne metoden. For samtalealternativet er det første du legger merke til bruddet på det bevegelige gjennomsnittet i hvit og gylden farge. Begge av dem har periode 55, men de avviker i verdi siden parametrene er endret. Etter pausen kan du forvente et fall i prisen når formuesprisen treffer den største motstanden.

Prisen vil falle og berøre det hvite glidende gjennomsnittet og begynne å gå høyere. Så snart det hvite båndet er testet, kan du ta en titt på de raske 2 indikatorene. Den grønne linjen skal krysse den røde linjen og begynne å avvike fra hverandre. Åpne samtalehandel og med utløp på 5 minutter.

Du kan velge 60-talls utløp, men det avhenger av markedsforhold. Det er litt vanskelig å justere utløpet for handelen da vi ikke kan pålegge en viss regel. Og hvis du ikke lukker handelen innen en bestemt tid, kan det hindre handelsutfallet.

For den næringsdrivende er det viktig å lære mer om kritisk markedsdynamikk, slik at de vet når de skal stenge eller ta handelen. Vi vil diskutere denne saken i handelsledelsessegmentet.

Sett alternativet
For vårt salgsalternativ, trenger vi en bearish av det bevegelige gjennomsnittet i hvit og gullfarge. Den bearish brekningen forteller oss at bjørnene har begynt å skape presset på oksene og de vil gi en ny lav. Før de kan lage en ny lav, går prisen vanligvis høyere og tester bandet.

For den korte handelen vil prisen teste det gylne glidende gjennomsnittet. Ved den første testen av det gylne glidende gjennomsnittet, må signallinjene i fast2-indikatoren vise et bearish kryss. Det betyr at den røde linjen vil falle under den grønne linjen, noe som indikerer at prisen er klar til å gå videre til nærmeste støtte.

Så å åpne vår korte handel med en utløp som går fra 60- til 5 minutter er en klok beslutning. Men de næringsdrivende bør være forsiktige hvis korreksjonsbruddet i prisen finner sted med sterk bullish fart. Jevn gevinst etter bruddet kan også være et resultat av den falske utbruddet.

Dette betyr at prisen igjen vil støte over det glidende gjennomsnittet og føre til at vi taper penger på handelen. Ingen systemer i denne verdenen er perfekt. Selv om retracement-baserte oppføringer er veldig nøyaktige, kan det skape falsk tillit. Uansett hvor flink du er til å bruke dette systemet, må du begrense risikoprofilen og slutte å ta aggressive skritt eller øke volumet.

Den maksimale summen av pengene dine kan satse med denne metoden er 1%. Årsaken til å velge 1% er ikke annet enn frekvensen av handelen. Som næringsdrivende vil du få mer enn 1 handler, selv om du kanskje tar handlene i Forex-hovedfagene. Men hvis du valgte CFD-er, er det bedre å slutte å handle for dagen når du mister to handler på rad.

Administrere handler


Dette systemet gir oss en kraftig metode for å ta handelen. Men vi må vite hvordan vi skal håndtere bransjene mest effektivt. Det første er tidskartet. 15 minutter er vårt grunndiagram, og vi kan ikke se på forskjellige diagrammer, selv om det kan gi anstendige handelsoppsett. Den andre tingen er utbetalingen for bransjene. Hvis utbetalingen er mindre enn 75%, tar du de handlene som kan forårsake problemer når det kommer til bedring.

Utbetaling ligner mer på risikoen for å belønne forholdet for opsjonshandleren. Jo høyere utbetaling, jo lavere belastning vil du føle mens du gjenoppretter tapet. Noen ganger vil den falske piggen jakte på handelen din, men det er veldig normalt, spesielt i løpet av nyhetstiden. Så vet om de planlagte nyhetene, slik at du kan skalere opp handelen på en veldig dyktig måte.

Slutt å jage handlene når du føler at markedet er for stabilt til å handle. Vent noen få økter eller noen dager for å få en god handel betyr ikke at systemet ikke klarer å generere overskudd. Få gode handler på en måned kan være nok til å forsørge familien og forandre livet ditt. Husk at systemet lærer oss kvalitet gjennomføring av handelen, og av den grunn må vi overholde reglene strengt.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.