Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 er et delikat system som kan gi anstendig fortjeneste for ethvert aktivum. Vanligvis må de næringsdrivende endre handelsmetoden basert på den valgte eiendelen. Siden vi har tusenvis av finansielle instrumenter, blir det vanskelig for oss å velge riktig eiendel.

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Brukere av metoden for å handle om pris stoler imidlertid på den universelle formelen for å handle hvilken som helst form for marked. Du kan handle indekser, råvarer, aksjer, ETF-er, Forex og cryptocurrencies med PA-strategien. Men å lære om PA-signaler er tøft, og de fleste bransjer blander ting. De som lider for å undersøke lysestaken, bør bruke denne pin-barens SAR-strategi. Last opp malen, og du vil merke at stiftene vises automatisk i diagrammet.

De paraboliske prikkene vil gi deg veiledning om hvorvidt den bullish eller den bearish båndstangen er omsettelig. Selv om det er et veldig enkelt system, må vi følge noen kritiske regler som lar oss åpne forretninger med tillit. Hvert system som testes på nytt av en proff kan sikre vinnende handler. Men når du valgte en enkel kant som dette, blir implementeringen av mindre regler viktig.

Ikke bare dette, men du må også ha sterk kommando over risikostyringsfaktoren siden vi alle vet at tap er vanlige. Tusenvis av mennesker tjener penger med stor selvtillit med denne enkle kanten da de kan vinne mer enn 85% av tiden. La oss se trinnene vi må følge for å handle med denne fantastiske metoden.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4
Vi har sagt, dette systemet er enkelt, men du må ha en sterk grunnleggende. I det lange løp må vi finne støttenivået. Støtte er et slikt område i diagrammet som har en klynge med lys under nivået. Klyngen med stearinlys gir oss den perfekte indikasjonen på at prisen kan gå opp. Støtte blir mye sterkere når vi har noen viktige beregninger. Den første metrikken er klyngen av lys.

Den andre beregningen er de lave og høye prisene. Husk disse punktene og finn støttenivået ditt. En liten grønn pil vil vises der den bullish bøylen er dannet. Men vi kan ikke åpne den lange handelen med mindre den bullish båndstangen støttes av en serie med prikker eller den paraboliske SAR-avlesningen. Åpne den friske lang ved neste stearinlys og juster stoppstapet basert på lengden på halen.

Oppretthold et gap på 3 pips fra halen slik at markedet ikke jakter stoppene lett. For TP må du finne motstandssonen. I det korte handelsoppsettet vil du lære hvordan du finner en motstandssone med høy nøyaktighet.

Når du gjør regnestykket, kan du analysere risikonivået sammen med TP. Dette bør plasseres i en slik metode slik at forholdet mellom minimum risiko og belønning for bransjene er 1: 3. Med mindre du opprettholder dette tallet, vil det være en stor utfordring å overvinne tapene.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Kort handelsoppsett

Du vet hvordan du finner støttenivået. Men disse støttenivåene er ikke tall som kan skape kjøpepresset. Støtte kan gå i stykker av mange årsaker, og den vil da bli til en motstand. En sterk motstand bør ha et sterkt lag med stearinlys over seg. Det skal ha historisk verdi.

Dette betyr at høyden og nedgangen skulle være til stede i motstandssonen. Når prisen på en eiendel kommer inn i motstandssonen, se etter den bearish røde pilen. Den baisseartede røde pilen skal vises på halen til den bearish båndstiften. Før pilen vil sammenhengende blå prikker begynne å danne seg over diagrammet, og dette vil gi oss en indikasjon om skiftet i trenden.

I de fleste tilfeller klarer ikke handelsmenn å tjene penger siden de ikke justerer risikoen til belønningsgraden ordentlig. Minste risiko / belønningsgrad for handelen er 1: 3. Men elitehandlere med ferdigheter om trend kan lett få 1: 6+ risiko for å belønne handelsoppsett. Det er enkelt å finne handelsoppsettet, men handelsmenn taper penger da de handler med dårlig risiko for belønning.

Et system som bare har en vinningsrate på 60%, men en utmerket teknikk for pengestyring, kan gi bedre resultater selv om dette pin bar-systemet har en suksessrate på 85%. Suksessen til ethvert system avhenger av den næringsdrivendes hånd. Gode investorer vil også analysere nyhetsberegningene og optimalisere handelen slik at de ikke trenger å tape for mye penger. En annen nøkkel ting å huske er innflytelse.

Å øke gearingen i hver handel bare fordi du har sinnssyk tillit til systemet kan koste kapitalen din. Så senk risikoen ned og prøv å ikke pålegge ekstreme trusler om balanse ved å bryte sikkerhetsprotokollen.

Trade management teknikk


Suksessen til dette systemet avhenger av teknikken for handelsledelse. En næringsdrivende som tåler å miste er en dyktig næringsdrivende. Begynnerhandlerne tåler ikke tapene siden de ikke vet hvordan de skal skaleres. Du kan ikke være en grådig næringsdrivende etter å ha oppdaget reversering eller pin-barmønster. Den første tingen som bør komme inn i tankene dine er worst-case-scenariet.

Så hvor mye du er villig til å tape helt avhenger av deg. Folk blir ofte emosjonelle og sier at de tåler en 5% risiko som er sinnssyk. I tilfelle mister du 5% fra en enkelt handel, vil du bli alvorlig frustrert og det er ingen måte du kan få tilbake selvtilliten enn å ta en ukes pause.

Den høyeste risikoen per handel for denne kanten bør være 1%. Men i noen tilfeller kan du øke risikoen til 2%, men ingen store nyheter bør planlegges i løpet av de neste 3 timene. Grunnen til at vi unngår nøkkelnyhetene, er å beskytte bransjene mot den enestående falske piggen.

Bli vant til dette markedet i demoplattformen og se om du kan tjene penger etter å ha utført 10 handler. Folk blir ofte sprø av systemet, og de begynner å bytte eiendeler og tidskart for å finne en god handel. Husk at det optimale tidskartet for denne kanten starter fra 1 time. Og du bør holde deg til eiendelen du forstår.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!