Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4 er et av de mest avanserte skalperingssystemene i Forex-markedet. Handlene utføres med et fantastisk 1: 4-forhold mellom risiko og belønning, og det er dette som gjør systemet så populært i handelsnæringen. Videre bruker systemet enkle Schaff Trend-, Schaff MACD- og HMA rnp-indikatorer for å analysere prismønsteret. Generelt forventer handelsmenn å evaluere handelssignalene i løpet av 1 minutt eller 5 minutters diagram for å skalpe markedet. Men vi har et unntak for denne strategien. Vi må bare lete etter handelssignalene i 15- eller 30-minutters diagrammet. Mange profesjonelle handelsmenn integrerer prisaksjonssignaler (PA) til denne metoden, ettersom den forbedrer gevinstprosenten betydelig.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Etter å ha sett maloppsettet, lurer du kanskje på at systemet er veldig enkelt å bruke. Men ikke la deg lure siden alle disse indikatorene har avansert bruk. Unnlater du å ta nøyaktig avlesning fra indikatoren, vil det føre til store tap. De som har grunnleggende ferdigheter, bør tegne SR-nivået manuelt og se om dette nivået samsvarer med de automatiserte svingnivåene. Ting kan være litt forvirrende for rookies, men de kan alltid ta ting i demomiljøet. Faktisk bør alle lære å bruke et nytt system ved å bruke demo-kontoen, da det eliminerer risikoen for å tape penger i læringsfasen.


Velge handelsinstrumentet


Å velge handelsinstrument for Schaff Scalping Trading System er en veldig tøff oppgave for rookies. Du kan ikke hoppe inn i handelsvirksomheten ved å distribuere denne kraftige strategien. Profesjonelle handelsmenn ser vanligvis ut til å handle i store valutapar. Prisbevegelsen til de store valutaparene er mye mer stabil og gir mindre topp. Videre er spredningen i de store valutaparene relativt lav, noe som til slutt reduserer handelskostnadene. Siden Schaff Scalping Trading System er designet for å gi handler for en rask fortjeneste, må du være veldig presis med dine handlinger.

Noen ganger blir handelsmenn forvirret da de måtte takle den lave volatilitetsperioden. I så fall blir spredningen høy, og det blir en tøff jobb å sikre et forhold på 1: 4 risiko til belønning. Den eneste løsningen på dette problemet er å kun handle den største eiendelen i løpet av de aktive åpningstidene. Å prøve å ta handler i den inaktive handelsøkten kan føre til store tap. Men du bør ikke ta handler rett før den økonomiske pressemeldingen. Nyhetsfaktor kan forårsake uventet volatilitet og utslette trange handler på grunn av bruk av tett stopptap. Så ta handelen ordentlig ved å vurdere den gjennomsnittlige volatiliteten og tidsplanen for de økonomiske nyhetene.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Langt handelsoppsett


Schaff Scalping Trading System gir en kraftig løsning for å ta lang handel. Se etter den bullish spretten i prisen på det horisontale støttenivået tegnet av V2-indikatoren. Avvisningsnivået skal også stemme overens med HMA-nivået. Dette betyr at avstanden mellom støttelinjen og HMA-linjen vil være veldig mindre. Merk at fargen på HMA må være grønn siden du skal åpne lang bestilling. På STC fargeindikatoren vil du legge merke til at signallinjen har krysset de 10 nivåene og endret fargen til grønn. Den grønne stigende signallinjen antyder at prisen er klar til å gå til en ny høyde.

Schaff Scalping Trading System For MT4 - Short trade setup
Nå skal vi diskutere prosessen der vi kan ta kort handel. I denne metoden vil vi bruke den bearish pin-linjen og det oppslukende mønsteret. Se etter dette bearish prishandlingssignalet ved HMA-signallinjen. Fargen på HMA-signallinjen må være rød og hellingen vil være negativ. I det ideelle tilfellet vil den bearish lysestaken teste motstandsnivået som er trukket av V2-indikatoren. Når du lykkes med å finne det baisse prishandlingssignalet, må du bekrefte STC-fargeindikatoren. Signallinjen vil falle under 90 nivåer ved å endre fargen til rød. Før avvisningen finner sted, bør du legge merke til et bearish kryss i MACD-signallinjene.Ved Schaff MACD-indikator bør du se de blå linjene som faller under den røde linjen. Friske rosa søyler vil bli dannet på den negative siden av 0,0-linjen. Utfør korte handler med et stopptap over det høyeste av det bearish pin-linjen. Og overskuddet vil bli satt basert på en 1: 3 eller 1: 4 forhold mellom risiko og belønning. Hvis halen på tappestangen er veldig stor, vil stopptapspunktene være relativt høyere. I et slikt tilfelle kan du vente på en mindre bullish korreksjon i prisen, slik at du kan bruke et stramt stopptap. Og husk alltid, Schaff Scalping Trading System kommer ikke til å generere 100 prosent lønnsomme handler. Så hold risikofaktoren under 2% av kontosaldoen din i hver handel.


Handelsledelse


Profesjonelle handelsmenn vet viktigheten av å bruke riktige retningslinjer for risikostyring. De bryter aldri 2% -regelen for pengeforvaltning, da den har makten til å beskytte kapitalen deres. Når du handler mer, vil du bli tryggere på å bruke Schaff Scalping Trading System. Snart vil du ha flere åpne handler. En ting handler glemmer at hvis de risikerer 2% i hver handel og åpner tre 3 handler, risikerer de faktisk 6% av kontosaldoen. Så kumulative risikofaktorer bør vurderes når du bruker Schaff Scalping Trading System til å håndtere flere handler.

De som skal bruke prishandlingssignalet til å utføre handler på den store motstanden, må evaluere handelsoppsettene i de mest stabile timene. Noen av dere kan ikke vente til stearinlyset lukkes. I stedet for å skynde deg på bransjen, vent på full dannelse av den bearish pin-baren eller det oppslukende mønsteret. Dette vil beskytte deg mot mange falske signaler. Og forvent alltid å tape penger på de beste signalene. Når du har utviklet en vane med å handle med en lavrisikoprofil og opprettholde et standard forhold mellom risiko og belønning, vil det være en enkel oppgave å øke ferdighetene dine.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Konklusjon


Du har kanskje det beste handelssystemet i verden, men uten å ha sterk utholdenhet, vil du ikke kunne endre livet ditt. Mange nybegynnere har kjøpt førsteklasses handelsstrategier og mislyktes. Som en ny bruker av Schaff Scalping Trading System, må du vie deg selv og lære de grunnleggende detaljene i markedet ved å analysere viktige markedsdetaljer. Hvis du synes det er vanskelig, kan du lære ting i demomiljøet. Og ikke forvent å tjene penger på alle handler. Du må følge de nevnte trinnene i denne artikkelen, og bare da kan du forvente å lykkes.

Noen ganger vil systemet generere serier med tapte ordrer. Dette er helt normalt, og du bør holde deg til din normale strategi. Imidlertid foreslår noen eksperter å senke risikofaktoren med 1% når de ofte mister ordrer. Når prisbevegelsen i det store valutaparet stabiliserer seg, vil du igjen ha vinnere på rad.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.