Zee Zee Scalper Trading system For MT4

Zee Zee Scalper Trading system For MT4

Table Of Contents:

  1. Zee Zee Scalper Trading system For MT4
  2. Velge handelsinstrumentet
  3. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Lang handelsoppsett
  4. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Short trade setup
  5. Handelsledelse
  6. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Konklusjon


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 er en sofistikert handelsstrategi. Folk som ikke har grunnleggende kunnskap om støtte, motstand, overkjøpt, oversolgt og forskjellige faser av trenden, vil ikke kunne bruke denne indikatoren på en profesjonell måte. Selv om kjerneprinsippet i dette systemet er basert på megatrend, zee zee og Swing zz indikator, er det viktig at du holder deg til den samme gamle metoden for handel. For eksempel, prøv å finne de potensielle trendlinjene og SR-nivåene ved å bruke MT4-linjeverktøyene. De absolutte nybegynnerne kan finne det vanskelig, men hvis du kan lære ting på en demo-konto. Faktisk bør alle begynne å bruke demo-kontoen for å mestre bruken av en ny handelsmetode.

FREE Zee Zee Scalper Trading system

Download the FREE Zee Zee Scalper Trading system for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Etter å ha installert malen i hoveddiagrammet, bør du se det dominerende skrogets glidende gjennomsnitt (HMA). Perioden i HMA er satt til 144, og den har fargeskiftende egenskaper. Når trenden er opp, vil HMA bli farget i grønt. Og hvis trenden er nede, vil HMA bli farget i rødt. Zee-indikatoren brukes til å identifisere det viktigste svingepunktet i hoveddiagrammet. Merk at nøkkelens svingepunkt må stemme overens med støtte- og motstandsnivået. For handelsbekreftelsen, bør du bruke ZZI-indikatoren, da den vil vise eiendelens overkjøpte og oversolgte tilstand.


Velge handelsinstrumentet


Som en ny bruker av Zee Zee Scalper Trading-systemet må du vite at Zee Zee Scalper Trading-systemet bare brukes til å handle i 5, 15 og 30-minutters diagrammet. Siden du må takle den kortsiktige prisdynamikken, må du velge handelsinstrumentet ditt med omhu. Dyktige handelsmenn ber vanligvis detaljhandlerne om å skalpe seg i EURUSD og GBPUSD-paret. Du kan imidlertid også handle i andre store valutaer med et ekstremt balansert skalpesystem. I så fall bør du vurdere den dynamiske spredningen. Siden scalping gir rask fortjeneste muligheten til detaljhandlerne, bør du ta handler når spredningen er mindre enn 2 punkter.

Hvis du handler med en god megler, vil de fleste av de største valutaparene ha mindre enn 2 pips spredt unntatt i nyhetstidene. Så det er veldig åpenbart at du ikke vil kunne bruke Zee Zee Scalper Trading-systemet til å skalpe markedet under pressemeldinger med stor innvirkning. En annen viktig ting å vurdere er den rådende trenden. Du bør være på utkikk etter et aktuelt aktivum siden det vil gjøre ting enklere når det gjelder teknisk analyse. Og se bort fra å ta handler selv i EURUSD og GBPUSD-paret under den hakkete tilstanden på markedet.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Lang handelsoppsett


Vi har allerede sagt, Zee Zee Scalper Trading-systemet er avhengig av den gamle handelsmetoden. Tegn ditt støttenivå ved hjelp av linjeverktøyene som er tilgjengelige på handelsplattformen. Støttenivået må samsvare med de viktigste svingepunktene til sikksakklinjene. Når prisen faller til støttenivået, ta lesingen fra HMA. Fargen på HMA må være grønn og skråningen må være positiv. Noen ganger vil støttenivået matche HMA-nivåene. Handelssignaler dannet i HMA-nivåene har en tendens til å gi raske resultater til handlerne.

Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Short trade setup
I dette segmentet vil vi lære deg å bruke Zee Zee Scalper Trading-systemet på den mest avanserte måten. Siden HMA fungerer som et sterkt støtte- og motstandsnivå, har de fleste en tendens til å ta handler på det nivået. Men de glemmer bare det faktum at HMA-nivåene kan brytes av det ekstreme salgs- eller kjøpepresset. For kort handel må du finne en klar bearish pause i HMA-linjen. HMA-linjen skal også stemme overens med det kritiske støttenivået. Når prisen bryter støtten, vil du legge merke til at sikksakklinjene strekker benet og viser selgernes sterke momentum.For å få bekreftelsessignalet, bør du se på ZZI-indikatorsignallinjen. Over de 100 merkene, bør du legge merke til et rødt linjesegment som angir eiendelens overkjøpte tilstand. Ta umiddelbart kort handel med 8 pips stop loss. Take profit for denne korte handelen vil være 24 punkter. Siden du skal handle til fordel for et sterkt breakout, har du en anstendig sjanse til å kjøre et sterkt bearish rally. Så når du handler en breakout, øker du risikoen for å belønne forholdet til 1: 3. Og sørg for at du ikke tar vanvittige risikoer bare fordi Zee Zee Scalper Trading-systemet har høy suksessrate.


Handelsledelse


Profesjonelle handelsmenn evaluerer alltid handelssignalene basert på risikofaktorene. Hvis du tar høy risiko, vil du ikke kunne takle det intense stresset. De fleste handler med 2-3% mens de bruker Zee Zee Scalper Trading-systemet. Men de som er helt nye i handelsnæringen, bør bare risikere 1% av kontosaldoen. Og de bør ikke ha mer enn 1 åpne handler når de bruker dette unike handelssystemet. Etter at du har blitt trygg på å bruke denne handelsmetoden, kan du begynne å ha flere åpne posisjoner basert på denne unike strategien.

Å ha flere åpne handler gir ekstra ansvar. De kumulative risikofaktorene for handler bør aldri overstige 2% av kontosaldoen din. Så hvis risikoen 1% i hver handel, kan du ha to løpende handler. Og prøv å gjøre handler ved å analysere handelsøktene. Å åpne en ny handel i EURUSD- eller GBPUSD-paret under den asiatiske handelsøkten er ikke en klok idé. Bruk kun Zee Zee Scalper Trading-systemet for å åpne handler kun i den aktive handelsøkten. Ved å følge denne enkle teknikken vil du kunne bokføre overskuddet mye raskere.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Konklusjon


Innstillingene i Zee Zee Scalper Trading-systemet er veldig enkle å forstå. Men du skal ikke la deg lure av å se slike enkle innstillinger. Tusenvis av handelsmenn lever sitt liv basert på dette unike systemet på en strategisk måte. Intet system i verden er perfekt. Du må være klar til å godta få tapte handler en gang i blant, og dette bør ikke gjøre deg frustrert. Aksepter tapene og se etter de neste handelsoppsettene med logikk. Hvis du føler deg frustrert, kan du forlate handelsstasjonen til du har et klart sinn å analysere markedsvariablene. Og prøv å ikke bruke dette fantastiske skalperingssystemet i 1-minuttskartet. Kartet på 1 minutt er ekstremt hakkete og reduserer suksessgraden til dette systemet.

Handlere blir vanligvis avhengige av Zee Zee Scalper Trading-systemet etter å ha brukt det i noen måneder. De vinnende stripene gjør dem overdrevne og til slutt begynner å overtradere markedet. For å unngå et så kritisk problem, bør du alltid handle ved å bruke en standard handelsjournal. Uansett hvilken handelsstrategi du bruker, hvis du bryter reglene, gjør deg klar til å sprenge handelskontoen din snart.

Last ned den komplette systembeskrivelsen og filene her:

FREE Zee Zee Scalper Trading system

Download the FREE Zee Zee Scalper Trading system for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.