Isakas Sekelper Trading System For MT4

Isakas Sekelper Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Isakas Sekelper Trading System For MT4
  2. Het handelsinstrument selecteren
  3. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Instellingen voor lange transacties
  4. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Short trade setup
  5. Handelsbeheer
  6. Conclusie


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Het Isakas Sekelper Trading System For MT4 is een zeer oude handelsstrategie die nog steeds uitsluitend wordt gebruikt door ervaren handelaren. Deze strategie vereist een snel begrip van de hoogte- en dieptepunten van de markt. Mensen die een sterke basis hebben en kennis hebben van de retracement- en trending-fase van de markt, kunnen enorm handelen met behulp van deze unieke strategie. De strategie omvat 3 unieke sleutelindicatoren. Dit zijn - HMA, non-lag dot MA en FX Fischer mod. Na het laden van de sjabloon kan de indicator een pop-upwaarschuwing creëren die de detailhandelaren een duidelijk signaal geeft over de potentiële lange en korte handelsmogelijkheden. Het kan even duren om aan de verschillende puntdiagrammen te wennen, maar zodra u zich het mechanisme van deze indicator realiseert, kunt u gemakkelijk een consistente winst behalen.

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Het is een zeer moeilijke taak om in een korter tijdsbestek een consistente winst te behalen. Aangezien het aanbevolen tijdsbestek om het Isakas Sekelper Trading System te gebruiken alleen de minuutgrafiek is, moeten traders zeer voorzichtig zijn met hun acties. Een kleine fout bij het analyseren van de non-lag dot MA-sequentie kan leiden tot het verliezen van orders. Maar het goede nieuws is dat de strategie zeer eenvoudige stappen vereist. Een beginnende handelaar met gedegen kennis over de verschillende cycli van de trend kan profiteren van dit systeem.


Het handelsinstrument selecteren


Het Isakas Sekelper-handelssysteem is niet zoals uw normale scalpeerstrategie. U kunt deze handelsstrategie dus inzetten om elk instrument te verhandelen. U moet de beweging van het valutapaar zorgvuldig analyseren en het juiste handelsinstrument kiezen. Om de stappen te vergemakkelijken, moedigen we de transacties aan om alleen met de belangrijkste valutaparen om te gaan. Maar het selecteren van het belangrijkste handelsinstrument uit 7 grote valutaparen zal een zware klus zijn voor beginnende handelaren. Er zijn echter enkele regels die u kunt volgen om de lijst met valutaparen te verfijnen.

Het eerste dat u moet overwegen, is de trend. Probeer een trending asset te kiezen. De tweede factor zou de gemiddelde spread en prijsbeweging van dat activum moeten zijn. De dagelijkse gemiddelde prijsbeweging zou hoger moeten zijn dan 50 pips en de spread zou lager moeten zijn dan 3 pips. Meestal is deze spread geen belangrijk probleem als u handelt met een high-end broker. Het laatste om rekening mee te houden met de nieuwsfactor. Gebruik deze strategie niet vóór een economisch persbericht. Fundamentele nieuwsgegevens kunnen enorme chaos in de markt veroorzaken, waardoor een valse piek en onverwachte omkeringen in de trend ontstaan. Het Isakas Sekelper-handelssysteem moet dus worden gebruikt om alleen de stabiele toestand van de markt te verhandelen.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Instellingen voor lange transacties


U vraagt zich misschien af dat het handelsproces erg moeilijk is. In het hoofddiagram zou je twee gestrande lijnen moeten zien die worden gevormd door de gekleurde stip. Net voordat de omkering plaatsvindt, wordt een stippellijn in tweeën gedeeld. Dus als u drie stippellijnen ziet, zou u een ommekeer in de markt moeten verwachten. Aangezien u drie rode stippellijnen in de grafiek ziet, moet u zich voorbereiden op een lange bestelling. Zodra de stippellijnen van kleur veranderen in blauw, gaat u naar het FX Fish mod-indicatorpaneel. Als u groene balken aan de positieve kant van de referentielijn ziet, voert u uw lange transactie met groot vertrouwen uit.Het wordt een beetje lastig wanneer de handelaren de take-profit voor de transacties willen bepalen. Gewoonlijk houden de handelaren hun lange handel open totdat ze de verdeling vinden in de blauw gekleurde stippellijnen. Dat betekent dat u drie blauwe stippellijnen op de top moet zien voordat u de transactie sluit. Voor de stop loss zet u deze onder de laatste rode stippellijn in de grafiek. Gewoonlijk is het gemiddelde stopverlies voor het gebruik van deze strategie 15-20 pips. Het stoploss- en take-profitniveau kan echter aanzienlijk variëren, afhankelijk van de aard van de marktschommeling.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - Short trade setup


Het uitvoeren van de shorttrades met behulp van het Isakas Sekelper Trading System is ook heel eenvoudig. U moet de tegenovergestelde stap volgen die wordt gebruikt om de lange transacties te doen. Zoek naar de verdeling in een van de blauwe stippellijnen bij de top. Terwijl u drie blauwe stippellijnen in de grafiek ziet, gaat u terug naar het FX Fish mod-indicatorpaneel. Rode balken aan de negatieve kant van het indicatorpaneel geven ons een duidelijk signaal dat de prijs klaar is om te dalen. Voer de korte transacties uit met de vorming van de eerste rode stippen in de grafiek. Merk op dat er alleen twee rode stippellijnen mogen zijn als u de transacties uitvoert. Plaats uw stop onder de laatste blauwe stippen in de kaart.Om de take-profit in te stellen, moet u de handmatige methode gebruiken. Houd de transactie open totdat je verdeeldheid ziet in de blauwe stippellijn bij een kritiek ondersteuningsniveau. Maar sommige detailhandelaren volgen de handel mogelijk niet tijdens het gebruik van deze strategie. Ze kunnen een vaste stop-loss van 20 pips gebruiken en 40 pips winst nemen. Maar in dat geval zou de risicoblootstelling minder dan 1% van uw rekeningsaldo moeten zijn. Merk op dat er altijd drie stippellijnen zijn. Maar de ene versmelt altijd met de andere, daarom zie je twee stippellijnen. Wanneer de fusiefactoren verstoord raken, ervaren we een nieuwe omslag in de markt.


Handelsbeheer


Het openen van de transacties met de hulp van Isakas Sekelper Trading System lijkt misschien een eenvoudig proces, maar het zal moeilijk worden als u meerdere transacties beheert. Omdat het systeem constante monitoring van de transacties vereist om het beste resultaat te krijgen, kunnen de handelaars twee openstaande transacties tegelijkertijd hebben. Als u meer dan twee trades tegelijkertijd open heeft staan, zal het moeilijk zijn om het perfecte exitpunt voor beide trades te vinden. Mogelijk neemt u de transacties met minder dan 1% risico, maar als u de transacties niet op het juiste moment sluit, kan een winstgevende transactie in een verliezende transactie veranderen.

Omdat het proces inzicht vereist in het belangrijkste omslagpunt in de markt, vragen we de handelaren om meer te weten te komen over de verschillende fasen van de trend. Voordat u het Isakas Sekelper Trading System gaat gebruiken, moet u een demo-account krijgen en de retracementfase bestuderen, swing hoog en laag. Als u een goede kennis heeft van deze drie termen, kunt u uw handelsvaardigheden aanzienlijk verbeteren. U zult het ware mechanisme van dit systeem begrijpen. Soms ziet u dat de prijs een langere beweging vertoont. Dit is niets anders dan het feit, de markt zit in een sterke trend. Evalueer dus de fundamentele factor om te bepalen of het activum sterk bullish of bearish is. In het geval dat u te maken heeft met een sterke trend, probeer dan alleen transacties ten gunste van de trend te nemen.


Conclusie


Succes vereist hard werken en geduld. U weet misschien veel over de markt, maar u moet uzelf synchroniseren met het Isakas Sekelper Trading System. Dit kan gedaan worden door het demo-account te gebruiken. Er is geen reden om de functies van deze strategie te leren door uw echte geld te gebruiken. Blijf bij het demo-handelsaccount en oefen hard totdat u zich zeker voelt met dit systeem. Wie de basisprotocollen volgt en een behoorlijke kennis van de markt heeft, kan verwachten dit systeem binnen een maand onder de knie te hebben.

Sommige beginnende handelaren vinden het misschien moeilijk om een consistente winst te maken, ze kunnen handelen in de 30-minuten chart. Door naar het hogere tijdsbestek te gaan, sta je jezelf toe om te handelen in de stabiele staat van de markt. Naarmate u meer zelfvertrouwen krijgt in uw acties, kunt u langzaam naar de M15- of M5-kaart gaan. Maar toch, u heeft de vrijheid om uw gewenste tijdsbestek te kiezen terwijl u het Isakas Sekelper Trading System gebruikt. Vergeet ten slotte niet dat elk systeem de neiging heeft om verloren strepen te genereren. Ga deze situatie dus met vertrouwen tegemoet en overtreed de regels niet.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.