Keltner Channels and EMA Strategy For MT4

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
  2. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 Lange handelsconfiguratie
  3. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 Short trade setup
  4. Beheer van de transacties


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 zijn bedacht op basis van het regel voortschrijdend gemiddelde. Het exponentieel voortschrijdend gemiddelde reageert meestal op de meest recente prijsbeweging. Mensen die de EMA voor het eerst gebruiken, zullen deze waarschijnlijk op de verkeerde manier gebruiken.

FREE Keltner Channels and EMA Strategy

Download the FREE Keltner Channels and EMA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Zoals EMA benadrukt op de recente prijsbeweging, vergeten beleggers vaak dat de kortetermijnfluctuatie in prijs de helling van EMA kan veranderen. Maar wanneer het Keltner-kanaalprincipe in overeenstemming is met de EMA-strategie, krijgt u een goed uitgebalanceerd en krachtig systeem dat voor elk instrument kan werken. We hebben het over een goed voorbereide strategie die op elk moment en in elk tijdsbestek kan worden gebruikt.

Als de dingen in de juiste volgorde worden gedaan, hoeft u niet te klagen over handelen is een moeilijke taak. Voor een beter begrip wordt elke stap strategisch besproken, zodat beleggers zich niet verloren voelen. Wanneer de regels van deze gids precies worden gevolgd zoals ze zijn, zult u 90% van de tijd de transacties winnen. Maar dit systeem heeft één groot nadeel. In plaats van te vertrouwen op de minuutgrafiek, kunnen beleggers ze betrekken bij de uurgrafiek. De uurgrafiek bevat gestapelde gegevens die worden ontcijferd om de beste opstellingen te vinden. Het analyseren van de gestapelde gegevens is erg moeilijk omdat mensen niet weten hoe professionals met belangrijke gegevens omgaan.

Maar dit is een heel eenvoudig proces en alles kan op een ordelijke manier worden gedaan. Mensen die vergeten om op het juiste moment belangrijke stappen te zetten, zouden niet afhankelijk moeten zijn van dit voordeel. Hoewel u elk tijdsbestek kunt kiezen omdat SL en TP handmatig worden geplaatst, is het toch erg belangrijk om stappen te ondernemen volgens deze gids.

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 Lange handelsconfiguratie
Er zijn twee basistechnieken om transacties te openen. De meeste mensen weten niet hoe ze de rand moeten gebruiken. Maar voor de kooporder gaan we leren hoe de valse uitbraak ons een sterk idee kan geven over de handelsopzet. Hiervoor moet de algemene trend opwaarts zijn. Als er geen bullish trend is, moet u niet wachten op de lange handelsopzet. Het witte kanaal of de Keltner-band geeft ons een belangrijke puntmelding.

Het eerste wat opvalt is een valse breuk. De ondersteuningslijn van het Keltner-kanaal zal worden verbroken met de bearish bar en het consolidatiepatroon zal zich vormen. Het consolidatiepatroon wordt doorbroken met de bullish candle. De kaars gaat ab over de witte band en dit toont aan dat de prijs affiniteit heeft om omhoog te gaan. Het volgende is wachten op de bearish correctie.

De prijsdaling zal leiden tot het testen van de ondersteuningsband en dit zou u het signaal moeten geven om de long te openen. De langere order wordt genomen met 1% risicoblootstelling en beleggers moeten niet proberen deze te verhogen.

Als het risico met meer dan 1% wordt verhoogd, wordt het een hele grote uitdaging. Mensen hebben meestal niet de vaardigheid om met dergelijke verliezen om te gaan. Houd de risicoblootstelling eenvoudig, zodat u niet gestrest raakt als gebruiker van de rand.

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 Short trade setup
De reguliere methode wordt toegepast op een korte transactie. Maar we zullen het proces leren waarmee de nieuwe trendomkering ons kan helpen geld te verdienen. Het omkeerhandelsproces is een zeer moeilijke techniek en vormt een grote bedreiging. Niet als je deze gids leest. De EMA met periode 8 zal scherp dalen en de bearish candle zal groter zijn dan de bullish.

Het witte ondersteuningsniveau van het Keltner-kanaal wordt overschreden. Merk op dat de middenband in het Keltner-kanaal geen sterke ondersteuning zal bieden voor de asset. De helling bij de rode EMA en het Keltner-kanaal zal sterk veranderen. Aangezien de elevatiehoek negatief wordt, moet de uitvoering onmiddellijk worden uitgevoerd. Vind het laatste recente dieptepunt dat een teken van sterke steun toonde.

Trek een verlengde lijn vanaf het laatste dieptepunt en het zou u het idee van het verkoopniveau moeten geven. Dit uitgebreide niveau sluit aan bij de EMA. De mesh-up van een niveau is de zone waar u een limietorder kunt instellen. Maar limietorder is een geavanceerde handelstechniek. Mensen moeten zichzelf leren over de juiste plek. De limietorder moet worden geplaatst met een minimale RR-ratio van 1: 3. Als het minder is, is er geen kans dat u geld gaat verdienen. Geld verdienen is niets anders dan omgaan met geldbeheer.

Mensen die de zaken niet op orde houden, beschuldigen de markt ervan niet goed te werken. Risicobeheer of geldbeheer is het meest kritische onderdeel van handelen. Als u het niet goed doet, zult u niet succesvol worden. Bereid dus de mindset voor als een expert, zodat u de verliezen kunt opvangen.

Beheer van de transacties


Het beheren van nieuwe transacties is niets anders dan nieuwe tactieken kennen om geld te verdienen. Mensen die de nieuwe tactiek niet gebruiken, weten nooit waarom handelen zo populair is. In het begin moet dit systeem worden gebruikt met een risico van 2%, zodat u een aanzienlijk bedrag kunt verdienen. Mensen die het risico boven de 2% -grens verhogen, moeten op de hoogte zijn van het PA-patroon.

Het PA-patroon kan uw winstkans vergroten en u meer grip geven op deze branche. Voor de stop loss-plaatsing zijn er veel methoden waarop u kunt vertrouwen. Ongeacht uw techniek, het mag niet meer dan 50 pips zijn. Als dit het geval is, heb je wat problemen met het toegangspunt. Door nauwkeurige invoer te garanderen, kunt u de SL van elke transactie strakker maken en dit geeft u een voorsprong om de lotgrootte te verbeteren. Schaal de lotgrootte naar de marktconditie.

Het beoordelen van de marktomstandigheden en het synchroniseren met de Keltner-kanaalstrategie biedt investeerders gemak. Maar het is een geavanceerde techniek die veel oefening vereist in het demoplatform. Tenzij je dat kunt doen, moet je je aan de gids houden. Degenen die geïnteresseerd zijn in het aanpassen van de strategie, moeten de nieuwe module in simulatiesoftware backtesten. Het resultaat moet een winstpercentage van minimaal 80% laten zien, anders negeert u de nieuwe wijzigingen die u in dit systeem wilt implementeren.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Keltner Channels and EMA Strategy

Download the FREE Keltner Channels and EMA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.