Keltner Channels Reversal Binary System For MT4

Keltner Channels Reversal Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Channels Reversal Binary System For MT4
  2. Oproepoptie instellen
  3. Optie instellen
  4. Beheer van de transacties


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Het Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 professioneel kanaalgebaseerd handelssysteem. Dit systeem is enorm populair geworden bij de detailhandelaren omdat het een unieke manier creëert om de omkering te verhandelen.

FREE Keltner Channels Reversal Binary System

Download the FREE Keltner Channels Reversal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


We weten allemaal dat omkeerhandel zeer riskant is. Maar als dingen in de juiste volgorde worden gedaan en transacties worden uitgevoerd met behulp van de efficiënte tools, is het een gemakkelijke taak om het winstpotentieel bij handelen te vergroten. Trendindicator op korte termijn, SHI Trend Signaler. Keltner-kanalen ATR 2.0, Dots en Stochastic Bollinger Bands worden gebruikt als de belangrijkste indicator. Degenen die verrast zijn om de lange lijst van de indicator te zien, hoeven zich geen zorgen te maken.

De vooraf gedefinieerde sjabloon heeft de getweakte waarde voor elke indicator. Gewoon door de belangrijkste stappen te gebruiken, kan de call and put-optie worden genomen. Het systeem is niet alleen van toepassing op valutahandel, u kunt handelen in forex, aandelen, indices en cryptocurrencies.

De grootste zorg zou echter een van de nieuwsfactoren en de stappen van de rand moeten zijn. Als u geen enkele stap van dit systeem analyseert, genereert het geen behoorlijk rendement. De rookies kennen de impact van verschillende soorten nieuws op verschillende markten niet. Maar het is prima om deze factoren niet te kennen.

We zullen u een kortere weg leren om de hoofdstad tijdens het nieuws te beschermen tegen de SL-jacht. Daarnaast zullen we u ook vertellen hoe u het risico kunt optimaliseren door de vervalperiode van elke transactie te beheren. Laten we de belangrijkste stappen voor onze call en putoptiehandel leren.

Oproepoptie instellen
Na het installeren van de sjabloon ziet u een gekleurde Bollinger-band. Deze Bollinger-band zal fungeren als je steun- en weerstandsniveau. Aangezien we de transactie met een omkering zullen nemen, zou het linker gedeelte van de Bollinger-band een neerwaartse helling moeten hebben.
Nadat de band het onderste deel van de zichtbare kaart heeft bereikt, zult u merken dat de helling enigszins verandert. Let goed op de grafiek, u krijgt een gekleurd voortschrijdend gemiddelde met de blauwe en rode eigenschap. Het bullish momentum wordt weergegeven door het blauwe segment en het bearish momentum wordt vertegenwoordigd door het rode segment.

Precies bij de test van de Bollinger-bandondersteuning verandert de kleur van het voortschrijdend gemiddelde in blauw. Onder de Bollinger-band zou een kleine blauwe stip moeten verschijnen die de prijs aangeeft die klaar is om naar een nieuw hoogtepunt te gaan. Maar we hebben verdere bevestiging nodig om uw precisie te verbeteren. Bij de stochastische Bollinger-bandindicator hebben we minimaal twee hemelsblauwe balken nodig die de bullish power aangeven.

Voor de laatste bevestiging wachten we tot de prijs sluit boven de vorige kaars hoog en wordt een hemelsblauwe stip geschilderd tot de blauwe balken in de grafiek. We hebben dus de perfecte setup voor oproepopties. Wanneer u de call-optie met deze unieke strategie uitvoert, wordt u mogelijk agressief door een paar transacties te winnen. Maar vergeet niet dat dit een handelsmethode voor omkering is. U mag onder geen enkele omstandigheid meer dan 1% riskeren.

Optie instellen
Om de asset kort te houden, zal de initiële helling van de Bollinger-band positief zijn. Nadat de prijs richting een resistieve zone is gegaan, zult u merken dat de helling een langzame U-bocht maakt. Wacht op een hertest van de prijs bij de Bollinger-bandweerstand.

Als de hertest geldig is en de beren voldoende sterkte hebben om dit paar naar het lage niveau te sturen, zal het voortschrijdend gemiddelde van het segment van kleur veranderen in rood. Het voortschrijdend gemiddelde van de rode kleur moet naar het zuiden gaan met een negatieve helling. Bij de stochastische Bollinger-bandindicator krijgen we een bearish rode balk die ons vertelt dat de beren genoeg kracht hebben om een nieuw dieptepunt voor de handelsactiva te maken.

Maar voor de putoptie hebben we een rode stip op de kaars nodig. Gevorderde handelaren gebruiken altijd visuele uitstraling om het ondersteunings- en weerstandsniveau te valideren. Zo heb je de staafpositie onderzocht en merk je of het signaal wordt gevormd op de resistieve zone.

Zo niet, dan kunt u de handelsconfiguratie negeren. De instellingen van de Bollinger zijn echter zo perfect om de belangrijkste paren te verhandelen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het SR-niveau. Maar het overwegen van het toevoegen van draaipunten in elke vorm van handelsmethode is een geweldige manier om het slagingspercentage van het Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 . Wees dus voorzichtig met uw handelsmethode en probeer geen hebzuchtige handelaar te zijn terwijl u deze handelsmethode gebruikt. Laten we nu eens kijken hoe we met het nieuws, de vervalperiode en de risicofactor kunnen omgaan.

Beheer van de transacties


Conservatieve handelaren hoeven zich niet al te veel zorgen te maken over het handelsbeheerproces. Ze kunnen transacties uitvoeren bij elke vorm van omkering door een risico van 1% te gebruiken. Maar wanneer de wereldmarkt instabiel is en u groot nieuws verwacht, moet u voorzichtig zijn met deze handelsmethode.

Het is beter om de handel te nemen wanneer het nieuws wordt vrijgegeven, omdat de markt zijn richting misschien niet omkeert en enorme kracht wint ten gunste van de trend. Het analyseren van het kritieke nieuws is eenvoudig, maar als we de persconferentie houden, is het erg moeilijk om de geruchten en feiten te onderscheiden. Als gevolg hiervan werkt het Keltner Channels Reversal Binary System For MT4 mogelijk niet correct. Deze methode is dus niet geschikt om bestellingen op te nemen tijdens een persconferentie.

Het laatste dat u moet doen, is het selecteren van de vervalperiode. Als de transacties worden gedaan in de M15-grafiek, kunt u handelen met een vervaltijd van 120 seconden. Als er echter transacties boven de M15-grafiek worden gedaan, kan de vervalperiode worden verlengd tot 240 minuten. Als de vervalperiode verandert met uw tijdsbestek, verandert ook de uitbetaling. De minimale uitbetaling voor deze handelsmethode is 75% van het inzetbedrag.

De handel overnemen wanneer de staten te hoog zijn in vergelijking met de uitbetaling, is een grote fout. Dit is een schending van de fundamentele regel van risico / beloning. Houd er rekening mee dat u transacties verliest, ook al is het een premium handelsmethode. Dus, risico volgens uw risicotolerantieniveau en sla nooit een stap over die in dit artikel wordt genoemd.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Keltner Channels Reversal Binary System

Download the FREE Keltner Channels Reversal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.