Kenox Binary System For MT4

Kenox Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Kenox Binary System For MT4
  2. Oproepoptie instellen
  3. Optie instellen
  4. Trade management technieken


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Het Kenox Binary System For MT4 is gebaseerd op een trendvolgend handelssysteem. Meestal geven de handelaren de voorkeur aan het Kenox-systeem, omdat het samen met de trend het signaal geeft of genereert. De handelaren besteden veel tijd aan het vinden van alleen de trend. Maar de ex4-bestanden van dit systeem hebben de unieke eigenschap waarmee u automatisch de nieuwe bestellingen met de trend kunt uitvoeren.

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


U hoeft niet extra moeite te doen om de gewenste trend uit de markt te vinden. Exponentiële voortschrijdende gemiddelden 20, Exponentiële voortschrijdende gemiddelden 11 en Parabolische en EMA 3 met gesloten instellingen worden gebruikt voor de constructie van de sjabloon.

De volgorde is zo gerangschikt dat de handelaren de signalen kunnen prefereren die voldoen aan de standaardkenmerken van de trend. Zelfs als u probeert de handel tegen de trend in te vinden, staat het systeemproces u niet toe. U vraagt zich misschien af of het een zeer complex proces is dat afhangt van te veel variabelen, maar u maakt een verkeerde zet. Nadat u de volgorde kent, kunt u het Kenox-systeem beschouwen als de meest vereenvoudigde methode voor het verhandelen van opties.

Het beschikken over sterke handelsbeheersvaardigheden is echter cruciaal voor het juiste gebruik van dit systeem. Als u het systeem niet goed naleeft, wordt het een hectisch proces om het verlies te dekken. Maar we zullen die stappen in de sectie handelsbeheer behandelen, zodat we een complete gids krijgen om de Kenox Binary edge te gebruiken. Laten we nu eens kijken hoe de professional de call aanneemt en de optie plaatst met deze geweldige strategie.

Oproepoptie instellen
Voor het instellen van onze calloptie leren we u om bestellingen uit te voeren met de eerste sjabloon. De eerste sjabloon heeft niet de parabolische SAR-stippen, maar biedt nog steeds krachtige middelen om onze handel uit te voeren. We hebben een trending Bollinger-band nodig die een positieve helling zal hebben. We hebben al gezegd dat het systeem is gebaseerd op trendmomentum.

Dus het zoeken naar de call-optie wanneer de helling negatief is, zal een onvolwassen daad zijn. De prijs moet de Bollinger-bandondersteuning minstens twee keer testen. Gedurende die tijd moet de 3 EMA de 11 EMA oversteken, wat bevestigt dat de ondersteuning de bodem is voor de prijs. Voordien zou je meerdere rode pijlen naar het zuiden moeten zien die aangeven dat de beren hun best doen om onder de steun te breken.

Het feit dat we een bullish cross hebben, samen met meerdere hertests, suggereert dat de stieren de controle hebben overgenomen. Nu is het tijd om te wachten op een groene pijlmarkering. Meestal verschijnt de groene pijl na 10-15 kaarsen in de buurt van het 11 EMA of aqua blauw voortschrijdend gemiddelde. Open de call-optie op het niveau. De vervaldatum voor de transactie is hetzelfde als het tijdsbestek waarin u de gegevens analyseert.

Maar het zal de maximale vervallimiet zijn en het kan zijn dat u moet handelen met een lagere vervaldatum, afhankelijk van de volatiliteit en toekomstig economisch nieuws. We zullen daar meer over leren in de sectie handelsbeheer. Houd er rekening mee dat het systeem zeer nauwkeurige resultaten kan opleveren, maar het mag u niet dwingen om met een hoog risico te handelen.

Optie instellen
De tweede sjabloon wordt gebruikt om de putoptie te nemen. Maar dit is geen complex proces, het zal agressieve handelskansen creëren. Voor de lange of belopstelling moest je wachten op 10-15 kaarsen. Maar voor deze methode hoeft u niet te wachten nadat u de volledige bevestiging heeft ontvangen. De afwijzing van de Bollinger-band is onze prioriteit.

De prijs moet het weerstandsniveau meer dan drie keer testen. Als we er niet meerdere keren boven uitkomen, laat ons duidelijk de uitputting van de kopers zien. Vóór de afwijzing zou je minimaal drie rode pijlen moeten zien die aangeven dat de beren een nieuw dieptepunt proberen te bereiken. Tijdens de afwijzing zou je boven de kaarsen gloeiende kleine parabolische puntjes moeten zien.

De stip is de indicatie dat de kopers niet langer bereid zijn om een nieuwe high te creëren. Na 4-5 parabolische punten zou je het bearish cross moeten zien in de 3 en 11 EMA. Het bearish cross bevestigt de verkoopdrempel. Wacht nog eens drie kaarsen en kijk of de EMA's door de prijs worden gerespecteerd. Fi de prijs stoot de EMA af, short de asset met een groot niveau van vertrouwen.

Maar raak niet te veel bevooroordeeld als je gewend raakt aan het winnen van transacties. Het verliezen van transacties maakt deel uit van dit spel en je zult niet langer het hoofd moeten bieden aan hoe hard je probeert te vermijden. Om deze reden moet u leren om de transacties te beheren met behulp van het risicobeheerbeleid. Generiek risicobeheerbeleid kan u een winstpercentage van 70% opleveren, maar met behulp van geavanceerde tactieken kunt u het winstpercentage met meer dan 80% verbeteren, waardoor uw handelsresultaat boven uw verwachtingen uitkomt. Laten we leren om transacties te beheren als een ervaren handelaar.

Trade management technieken


Het systeem kan worden gebruikt in de traditionele markt, wat betekent dat transacties zonder vervaldatum zijn. In zo'n geval wordt de stop 11-14 pips boven of onder het SR-punt geplaatst. De take-profit zal 3 keer het risico bedragen. De ervaren handelaren die de uurgrafiek gebruiken, kunnen de SL naar de break-even verplaatsen wanneer de markt 80% in de richting van het TP-niveau beweegt.

Pas de nieuwe take-profit aan om te baseren op het dichtstbijzijnde SR-niveau en blijf dit doen totdat u wordt tegengehouden door de markt. Deze trailing stops kunnen uw prestaties aanzienlijk verbeteren en uw handelstechnieken een boost geven en u een betere handelaar maken. De vervaldatum mag niet meer dan 240 minuten zijn wanneer de transacties worden gedaan in de uur- of daggrafiek.

Als u liever de minutengrafiek verhandelt, moet de vervaldatum minder dan 15 minuten zijn. In sommige speciale gevallen kunt u echter transacties aangaan met een vervaldatum van de jaren 60, maar de uitbetaling moet meer dan 80% van het risico bedragen. Als u bestellingen met een lage uitbetaling uitvoert, wordt het ingewikkeld wanneer u met een reeks verliezen te maken krijgt. Voor de veiligheid van de investering moet u altijd de hefboomwerking verlagen. Tenzij u er zeker van bent dat u op een bekwame manier kunt profiteren van de hefboomwerking, mag u niet proberen een hoog risico te nemen.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.