Kill Market Strategy For MT4

Kill Market Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Kill Market Strategy For MT4
  2. Kill Market Strategy For MT4 Lange handelsopstelling
  3. Kill Market Strategy For MT4 Short trade setup
  4. Technieken voor handelsbeheer


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Kill Market Strategy For MT4 stelt ons in staat om transacties te openen in een variërende markt. Hoewel het primaire doel was om het te gebruiken als een omkeerstrategie, kan de strategische implementatie van de tools helpen om transacties te vinden in elke vorm van prijsbeweging. De markt is misschien trending, variërend of op het omkeerpunt, maar je hebt 80% kans om te winnen als je de stappen volgens deze gids volgt.

FREE Kill Market Strategy

Download the FREE Kill Market Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Kill market en de Bollinger-band zijn de enige indicatoren voor dit sjabloon. Laat u niet misleiden, want u ziet slechts twee tools die zullen worden gebruikt. Om de handel te openen, moeten we basiskennis van investeringen gebruiken. Dat betekent dat vaardigheden op het gebied van ondersteuning van weerstand, stadia van een trend en valse uitbraak de voorwaarden zijn om deze techniek te gebruiken. Investeerders die langer dan twee maanden in deze branche actief zijn, moeten over deze basisvaardigheden beschikken.

Tenzij je deze vaardigheid niet hebt, moet je een stap terug doen en het leerplatform gebruiken om de basis te voltooien. Als het eenmaal is gedaan, is het tijd dat we weten hoe de kill-market-strategie ons kan helpen geld te verdienen. De strategie is ontworpen om alleen transacties te openen in 15M en de 30M chart. De reden om voor deze tweevoudige frames te kiezen, is om de deur open te houden om elke vorm van markt te verhandelen.

Dat betekent dat we niet langer geld hoeven te investeren in trending-activa, omdat het ons in staat stelt bewegingen op korte termijn te voorspellen. Om het beste resultaat te krijgen, moet de moordstrategie alleen worden gebruikt om valuta's te verhandelen. Een goede erkenning van de stappen kan u echter helpen om transacties in financiële instrumenten te openen.

Kill Market Strategy For MT4 Lange handelsopstelling
Mensen leren meestal over de strategie om een omkering of trend voort te zetten. We hebben besloten om te beginnen met de techniek van variërend op de markt. Een variërende markt heeft geen specifieke trend, wat betekent dat de prijs in een rechthoekige zone blijft steken. De Bollinger voor dit sjabloon wordt een kanaal dat parallel aan de onderkant van de kaart verschijnt.

De prijs moet de steun en weerstand respecteren alsof het actief in een holle buis wordt verhandeld. Voordat we de transactie openen, hebben we een groene pijl nodig bij de steun en een rode pijl bij de weerstand. De derde pijl is groen en de vierde pijl moet rood zijn. Deze volgorde valideert de vorming van een variërende markt. Als de volgorde wordt gewijzigd, heb je geen variërende markt.

Op voorwaarde dat je een dergelijke plaatsing van de pijl in chromatische volgorde hebt, is het tijd om te wachten op de vijfde pijl bij de steun. De vijfde pijl is groen van kleur. Er mag geen valse breuk zijn in de rode steunlijn van de BB (Bollinger-band). Open de lange transactie met de stop onder de rode lijn van de Bollinger-band.

De stop is meestal 15-20 pips en de take-profit is bijna 40+ pips. Het hangt af van de afstand van de groene lijn van de Bollinger-band. Maar pas op voor de valse breuk. Valse pauze verwijdert onmiddellijk de handelsconfiguratie en u zou moeten wachten op een nieuwe setup.

Kill Market Strategy For MT4 Short trade setup
Deze opzet wordt meer een trending-methode. Maar dezelfde regel is van toepassing op openstaande transacties wanneer u verwacht om te gaan met een omkering. De trend zou bearish moeten zijn of de prijs moet extreem hoog worden verhandeld. Als je kijkt naar de high- of de reversal-techniek, kun je het beste een dubbel toppatroon introduceren.

Het geeft je meer vertrouwen om te verkopen aan de groene lijn of de weerstand van de Bollinger-band. In dit geval moeten we een valse breuk van de groene lijn vinden. De valse onderbreking van de groene lijn betekent dat de markt de vroege shorttrades doodt. Met andere woorden, stop loss-jacht zal plaatsvinden. Er moet een rode pijl verschijnen wanneer de stop loss-jacht is voltooid. Maar je moet nog steeds op de bestuurdersstoel wachten.

De prijs daalt onder de groene lijn. Een daling onder de groene lijn geeft aan, de markt is gestabiliseerd en is klaar om de rode lijn of de ondersteuning te testen. Dus elke rationele investeerder zou op dit niveau moeten verkopen. Maar raak niet in paniek alleen omdat je een valse pauze in de actie hebt. De valse onderbreking wordt afgedekt door de rode pijl van de kill-indicator.

Alleen omdat het een eenvoudig teken is dat de stieren bedekt, probeer geen fancy dingen om de kans te vergroten dat de handel wint. Deze kill-strategie is goed getest en is bedoeld om uw handelsleven gemakkelijker te maken. Door in het complexe diagram te komen en cruciale stappen uit het hoofd te leren, bent u kwetsbaar voor meer fouten.

Dit is de belangrijkste reden om een gefrustreerde handelaar te worden. Heb dus vertrouwen in het systeem en volg deze gids. Maar wees nog steeds, u moet het proces van het beheren van de transacties kennen.

Technieken voor handelsbeheer


Zoals u kunt zien, is het systeem niet moeilijk te gebruiken. Het handelsmanagementgedeelte is ook eenvoudig. Maar mensen krijgen het verkeerde idee dat ze flexibel kunnen zijn met de moordstrategie, omdat deze niet afhankelijk is van te veel indicatoren. De reden dat u niet flexibel kunt zijn met de regels, is dat het systeem afhankelijk is van zeer goed gekalibreerde sets indicatoren.

En het veranderen van stappen of sequenties zal de winstverhouding belemmeren. Laten we nu naar de stappen graven om het stopverlies te vinden. De groene lijn zal de niveaubepaler voor een lange tijd stoppen. Maar de SL moet 10 pips onder de groene lijn zijn. Voor de short trade of trades die een valse uitbraak hebben, moeten we de highs van de kaars met het pijlniveau gebruiken.

Plaats de SL 5-pitten weg van de hoogte van de kaars en het komt goed. Het TP-winstniveau wordt aangepast met het kanaal SR-niveau, wat betekent dat je een geweldige RR-ratio hebt. Maar laat u niet misleiden, het systeem helpt u altijd om te winnen. Verwacht altijd transacties te verliezen en houd het risico op 1%. Dit kan de overlevingskans op de markt aanzienlijk vergroten en het vermindert de onnodige belastingen bij het nemen van belangrijke handelsbeslissingen.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Kill Market Strategy

Download the FREE Kill Market Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.