Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4

Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4
  2. Lange handelsconfiguratie
  3. Korte handelsconfiguratie
  4. Trade management techniek


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Kim Signals with Fibonacci Strategy For MT4 is ontworpen voor de gemiddelde en gevorderde handelaar. Maar degenen die de vasthoudendheid hebben om nieuwe dingen te leren, kunnen deze methode gebruiken en er veel profijt van trekken, ook al hebben ze minder ervaring.

FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy

Download the FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Ervaring heeft wel waarde, maar de mens heeft deze geweldige kracht om zichzelf goed op te leiden die hen kan helpen om binnen een korte tijd uit te blinken in een bepaald segment. Kim-signalen en Bobokus fibo zijn de belangrijkste instrumenten die worden gebruikt voor het creëren van deze strategie. Voordat u een vliegende start maakt, moet u de marktdynamiek leren kennen en met dit systeem handelen in een demo-omgeving. De reden om voor een papieren handelsaccount te kiezen is niets anders dan het verlichten van de stress in de leerperiode.

De Fibonacci-handelsmethode lijkt meer op een trendhandel-rijtechniek die zich richt op het eindpunt van de trend. Degenen die het eindpunt van retracement kunnen kiezen, kunnen gemakkelijk enorme winsten behalen, omdat de handel een deel van de trend zal worden. Maar weten over de trendhandelmethode is eenvoudig, maar het vasthouden van de positie voor dagen of weken is moeilijk. Dit systeem test dus uw geduldniveau.

Degenen die kunnen slagen, hebben geen andere strategie meer nodig, omdat het systeem genoeg kan bieden om je leven te ondersteunen. Het is misschien een winstgevende strategie, maar de inzet moet hieronder staan, zodat u het risico kunt beheersen. Laten we enkele belangrijke methoden leren waarmee we onze handel kunnen nemen en kwaliteitshandel kunnen plaatsen met deze voorsprong.

Lange handelsconfiguratie
Wanneer we verwachten dat de prijs van het financiële instrument zal stijgen, gaan we long. Het kopen van het actief in de technische term wordt longtrade genoemd. Hoewel de op Fibonacci-ratio gebaseerde rand, maakt het tijdsbestek niet uit, zolang u onze stappen volgt. Zoek naar de voor de hand liggende opwaartse trend en benadruk de recente beweging en de analytische diagramgegevens om de trend te vinden.

Bij het identificeren van de trend is het tijd om te wachten op de groene pijlmarkering. Meestal verschijnt de groene pijl wanneer de prijs moeite heeft om onder het kritieke ondersteuningsniveau te komen. Dus, als de prijs het ondersteuningsniveau bereikt, wees dan niet bang om de lange transactie te doen, wacht liever geduldig en kijk of je een bullish PA kunt zien. Zo niet, dan moet u wachten tot de groene pijl in de grafiek wordt gegenereerd.

Wanneer de groene pijl wordt opgemerkt, zou je de lange handel moeten openen met een SL onder de kaars met de groene pijl. TP moet tweemaal het risicobedrag zijn. Maar professionele beleggers volgen liever de trend door te profiteren van proefstops. Het gebruik van de trailing stops is een hectische klus, je kent niet veel features.

Het papieren handelsaccount kan hierbij echter helpen. Met uw papiergeld kunt u verschillende handelstechnieken testen en zien hoe u de winst in de markt kunt maximaliseren. Hoewel het een eenvoudige taak zou moeten zijn, raken de handelaren vaak verdwaald omdat ze niet het geduld hebben om op de pijl te wachten.

Korte handelsconfiguratie
De trend moet naar beneden zijn voor de korte handel. De sjabloon zal de belangrijke fiboniveaus tekenen en u kunt op elk van deze niveaus handelen, afhankelijk van de pijlmarkering. Onthoud dat wanneer een ondersteuningsniveau wordt verbroken, het een sterke weerstand wordt en kortsluiting op dat niveau niets anders is dan een verstandige beslissing.

Om uzelf als professionele handelaar te vestigen, moet u leren handelen met discipline. Stop met het nemen van transacties in het hogere tijdsbestek en probeer uw intellect te gebruiken, zodat u het winstpotentieel kunt vergroten en enorm veel geld kunt verdienen zonder teveel te verliezen. De rode pijl moet worden weergegeven wanneer u het activum short maakt.

De investeerders die de rode pijl negeren, weten de betekenis ervan niet. Meestal zoeken de handelaren in prijsacties naar het PA-patroon op fiboniveau om het actief te verhandelen. Maar het leren van de techniek van prijsactie kan voor bepaalde individuen een uitdaging zijn. De pijlmarkering lijkt meer op het filter voor het prijsactiesignaal. Als we de bearish pijl boven een kaars suggereren, hebben we een bearish PA-signaal op een belangrijk niveau.

U kunt de patroonformaties evalueren bij de rode en groene pijl. Het zal niet moeilijk zijn om het prominente prijsactiepatroon te zien dat zich op een belangrijk niveau openbaart. Houd er rekening mee dat u bij het gebruik van deze methode niet te veel risico moet nemen om uw handel naar de volgende fase te brengen.

Volg de conservatieve stijl en probeer deze markt op een zeer gereserveerde manier te verhandelen, zodat u niet te veel geld verliest. Blijf laag qua risicofactoren en probeer te wennen aan deze methode. En lees voor het beheer van de transacties het laatste segment van deze gids.

Trade management techniek


Het beheren van transacties met dit systeem is een zeer gemakkelijke taak. Als je de dingen op de juiste manier kunt doen, riskeer je 2% of zelfs drie perfect van de balans. Maar de toestand van de markt speelt een belangrijke rol. Laten we zeggen dat u de indices wilt verhandelen. U kunt dus niet met zeer krappe stops op de markt handelen.

Er moeten minimaal 20 pips worden toegevoegd aan het gewenste stopniveau, zodat de markt voldoende ruimte krijgt om te ademen. Dezelfde regels gelden voor het verhandelen van de aandelen. Als nieuwe gebruiker zou u de Forex-majors alleen moeten verhandelen, omdat dit u het extra voordeel geeft om de winst van deze markt veilig te stellen. Maar degenen die niet over de vaardigheden beschikken om de kritieke marktgegevens te analyseren, mogen de aandelen en indices niet verhandelen.

Ze moeten vermijden om ook de transacties in de synthetische paren te doen. De keuze van de financiële markt is de belangrijkste factor om de winst veilig te stellen. Nadat u de markt heeft gekozen, is het tijd om het activum te selecteren. Op basis van de volatiliteit van de activa, moet u bepalen hoeveel geld zich in dit systeem kan veroorloven.

Wees dus voorzichtig met het handelsmodel. Het systeem is goed uitgebalanceerd, maar door kleine fouten van de handelaren wordt het voor de detailhandelaren een zware klus om consequent winst te maken op deze markt. Om de veiligheid van de hoofdstad te garanderen, moet u deze regels volgen en alleen dan kunt u een behoorlijk bedrag verdienen.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy

Download the FREE Kim Signals with Fibonacci Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.