Levels Binary Strategy For MT4

Levels Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Levels Binary Strategy For MT4
  2. Levels Binary Strategy For MT4 instellen
  3. Levels Binary Strategy For MT4 Installatie van putoptie
  4. Trade management techniek


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Levels Binary Strategy For MT4 is een krachtige impulsgebaseerde edge. We weten allemaal dat het voorspellen van de impuls een zeer moeilijke taak is, aangezien de markt een dynamische prijsbeweging laat zien. Wanneer de juiste tools echter in een strategische modus worden gebruikt, wordt het uitvoeren van transacties heel gemakkelijk.

FREE Levels Binary Strategy

Download the FREE Levels Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Zone V1-ondersteuning en weerstandslijnen, Bollinger-banden, marktanalyse-pro-pijl, Launcher-richtingsindicator, I-klok, vergelijkbaar met FX MTN en RD Combo-indicator wordt in de sjabloon gebruikt. Mensen die minder vaardig zijn of nieuw zijn, hebben geen idee van deze indicatoren. Deze tools zijn heel gemakkelijk te gebruiken en u kunt op deze gezaghebbende tools vertrouwen om kwaliteitstransacties op de optiemarkt te openen. Handelen in opties is niet zo eenvoudig en ook niet moeilijk als forex trading.

Het is een andere branche waar de timing van de handel erg belangrijk is. Een goede transactie kan verlies opleveren, alleen omdat u de verkeerde vervaldatum heeft geselecteerd. In het laatste deel behandelen we de expiratieselectieperiode, maar voorlopig blijven we gefocust op de uitvoering van de orders. De sjabloon zal de grafiek opmaken met de geavanceerde tekeningen.

De geverifieerde lijnen zijn aanwezig als het SR-niveau en u kunt profiteren van die lijnen. Maar we zullen niet vertrouwen op het SR-niveau, aangezien de optie-industrie de precieze risiconemers beloont. We moeten rekenen op het prijsactiepatroon in de belangrijke zone.

Je zou kunnen zeggen dat het kennen van het prijsactiepatroon een ander verhaal is, maar dat is het niet. Het is een zeer eenvoudige methode om nieuwe transacties te openen met enkele van de nietjeskandelaarpatronen.

Levels Binary Strategy For MT4 instellen
Gewoonlijk tekent de sjabloon parallelle lijnen die als kanaal werken. De parallelle lijnen worden goed ondersteund door de horizontale lijnen. De conjuncties van de trendlijn of de kanaallijn met de horizontale lijn zijn de sweet spot, omdat ze u een zeer nauwkeurig instappunt kunnen geven. Maar op de optiemarkt is het erg moeilijk om een dergelijke opstelling te vinden, vooral wanneer de voorkeurstabel 5 minuten is.

De 5-minuten-grafiek is het ideale venster voor deze voorsprong, omdat we frequente transacties kunnen instellen zonder de kwaliteit in gevaar te brengen. Maar er is een kleine regel die uw handelsinvoer beperkt. Het wordt besproken in het deel handelsbeheer. Zoek naar de bullish harami of de bullish pin-balk bij de zwarte kleurondersteuningslijn. Deze lijnen moeten met het blote oog worden onderzocht, zodat u weet dat de prijs het belangrijkste niveau test en het respecteert.

Aangezien het bullish patroon wordt geïdentificeerd, zou een zwarte opwaartse pijl aanwezig moeten zijn. Zelfs als u het bullish patroon niet goed ziet, is de zwarte pijl naar boven de indicatie van de aanwezigheid van een koopsignaal.

De balken in de vergelijkbare FX MTN-indicator zouden aan de onderkant moeten zijn. Soms worden de balken gemarkeerd met een gewaagde zwarte kleur met de donkere cirkel erop. Dit suggereert dat de prijs zal stijgen en het perfecte signaal heeft om de call-optie te openen.

Levels Binary Strategy For MT4 Installatie van putoptie
De opzet van de putoptie wordt anders geïllustreerd. We zullen laten zien hoe u de short trade op het kanaal kunt openen zonder de zwarte balkbevestiging te krijgen van de vergelijkbare FX MTN-indicator. In dit geval is onze favoriete kandelaar de doji of de bearish pin-bar. De nieuwe test moet worden gedaan op de witte lijn die net onder de kanaalweerstand ligt.

Een zwarte pijl zou boven de bearish candlestick moeten verschijnen. Voor de zwarte pijl moet een kleine zwarte stip aanwezig zijn. De zwarte stip heeft een aanzienlijk belang in de put-handel. De zwarte stip vertelt ons dat de prijs zal omkeren zodra deze weerstand ontmoet. De balk in de vergelijkbare FX MTN-indicator mag niet zwart zijn, maar moet zich bovenaan de referentielijn bevinden.

Open uw put-trade wanneer aan dergelijke voorwaarden is voldaan. Mensen worstelen met deze eenvoudige stappen omdat ze het belang van de zwarte stip en de positie van de balk in FX MTN negeren. Niet alle weerstand of ondersteuning of de trendlijnen zullen u verkoopkansen bieden. Soms kunnen kopers deze barrière doorbreken en een nieuwe trend beginnen. Tenzij u goed voorbereid bent, kan verandering in de trend u gefrustreerd maken.

Bovendien wordt de analyse gedaan in de 5-minuten-grafiek, dus je hebt geen opties om een groot risico op te leggen. De intellectuele investeerders hebben het risico ingeperkt, zodat ze met comfort meer geld kunnen inzetten.

Maar als de inzet in elke transactie te hoog wordt, is het gewoon een kwestie van tijd voordat u de grond raakt. Investeringen hebben niets te maken met grote winnaars. Het draait allemaal om consistentie en hoe het risico door de handelaars wordt behandeld.

Trade management techniek


Om de handel te beheren, zijn handelaren meestal afhankelijk van de 2% -regel. De 2% -regel kan een redder in nood zijn, maar kan in de optie-industrie geen game-wisselaar zijn. Evalueer de opstelling vanuit verschillende invalshoeken en kijk of je een betere kans maakt om de transactie te winnen. In plaats van 2% te riskeren, kunt u het risico verhogen tot 4%.

Dat betekent dat u geld aanneemt dat is toegewezen aan twee transacties. Maar dit is een verstandige beslissing wanneer kwaliteit een prioriteit wordt. Mensen raken vaak betrokken bij overtrading omdat ze niet de basisvaardigheden hebben om de emoties te controleren. Ze worden gewurgd zodra de markt begint te laten zien dat het een magische beweging is. Voorbereiden op het verwachten van de onverwachte gebeurtenis is het meest essentiële dat u als investeerder zou moeten leren.

Naarmate u meer weet over de essentiële elementen van de branche, zult u langzaamaan weten hoe u de bestellingen kunt opschalen. Het is misschien een eenvoudige techniek om te handelen, maar als de stappen correct worden uitgevoerd, kun je meer dan 80% van de tijd winnen. Het hebben van een optiehandelmethode met een winstpercentage van 80% is een droomstrategie voor veel tussenhandelaren.

Maar wees niet naïef om met echt geld te gaan handelen. Je moet de opname op het virtuele platform testen en vertrouwd raken met dit voordeel. Naarmate u meer te weten komt over dit voordeel, leert u op een zeer professionele manier het risico en de kavelgrootte op te schalen. Houd ten slotte rekening met het kritieke nieuws dat enorme pieken kan veroorzaken die de handel gemakkelijk kunnen wegvagen.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Levels Binary Strategy

Download the FREE Levels Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.