Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4
  2. Oproepoptie instellen
  3. Optie instellen
  4. Beheer van de transacties


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


The Lighthouse Hidden for Binary Strategy For MT4 kan in vele vormen worden gebruikt. Maar we houden vast aan de meest winstgevende manier van deze strategie. Maar daarvoor moeten we enkele rigide regels hanteren en het zal moeilijk zijn voor sommige nieuwe handelaren. Tenzij u vastbesloten bent om de regels precies te volgen zoals wij zeggen, zal het moeilijk zijn om veranderingen in uw leven aan te brengen.

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Het systeem is gebaseerd op embedded coding en 55 EMA. Maar we hoeven ons geen zorgen meer te maken over de installatie, omdat alle dingen worden gedaan door sjabloonbestanden. We hebben al verklaard dat het systeem zeer rigide zal worden gebruikt. Hierdoor kunnen we de transacties alleen uitvoeren in de 15-minuten grafiek. Maar we hebben de onfatsoenlijkheid om de markt te kiezen. We kunnen aandelen, CFD's, aandelen, cryptocurrencies en marktvormen verhandelen door gebruik te maken van het kernconcept.

Het concept is duidelijk, wacht op de uitbraak en neem vervolgens de transacties bij de retracement. De vervaltermijn voor dit systeem varieert van de jaren 60 tot 5 minuten. Dit is het lastige deel van dit systeem, omdat de handelaren vaak de verkeerde vervaldatum kiezen. Maar we zullen dat behandelen in de secties handelsbeheer.

Onthoud dat dit systeem een gediversifieerd gebruik heeft, maar deze gids zal u de beste methode leren die u een winstpercentage van meer dan 80% zal opleveren als de dingen in de juiste volgorde worden gedaan. Laten we meer te weten komen over onze calloptie en short trade order.

Oproepoptie instellen
De tussenhandelaren weten het goed, de breakout-handelsmethode is een beetje riskant. Maar we zijn niet alleen afhankelijk van het uitbraaksysteem. We zullen de retracementfase van de markt gebruiken en profiteren van de kortetermijnbeweging in het actief. Terwijl we het hebben over de beweging op korte termijn, moet u voorzichtig zijn met uw stap.

We kunnen het ons niet veroorloven om een stap in deze methode te zetten. Voor de call-optie is het eerste dat opvalt de breuk van het voortschrijdend gemiddelde van de witte en gouden kleur. Beiden hebben periode 55, maar ze verschillen in waarde omdat de parameters worden gewijzigd. Verwacht na de pauze een prijsdaling wanneer de activaprijs de grootste weerstand raakt.

De prijs zal dalen en het witte voortschrijdend gemiddelde raken en hoger gaan. Zodra de witte band is getest, kunt u een blik werpen op de snelle 2 indicatoren. De groene lijn moet over de rode lijn gaan en van elkaar gaan afwijken. Open uw call trade en met een vervaltijd van 5 minuten.

U kunt de vervaldatum van de jaren 60 kiezen, maar dit hangt af van de marktomstandigheden. Het aanpassen van de vervaldatum voor de transactie is een beetje lastig omdat we geen bepaalde regel kunnen opleggen. En als u de transactie niet binnen een bepaalde tijd sluit, kan dit uw handelsresultaat belemmeren.

Voor de handelaar is het belangrijk om meer te leren over kritische marktdynamiek, zodat ze weten wanneer ze moeten sluiten of de transactie moeten overnemen. We zullen deze kwestie bespreken in het handelsmanagementsegment.

Optie instellen
Voor onze putoptie hebben we een bearish van het voortschrijdend gemiddelde van wit en goud nodig. De bearish break vertelt ons dat de beren de druk op de stieren begonnen te creëren en dat ze een nieuw dieptepunt zullen bereiken. Voordat ze een nieuwe low kunnen maken, gaat de prijs meestal hoger en test de band.

Voor de korte handel zal de prijs het gouden voortschrijdend gemiddelde testen. Bij de eerste test van het gouden voortschrijdend gemiddelde moeten signaallijnen in de fast2-indicator een bearish cross vertonen. Dat betekent dat de rode lijn onder de groene lijn valt, wat aangeeft dat de prijs klaar is om over te stappen naar de dichtstbijzijnde ondersteuning.

Het is dus een verstandige beslissing om onze korte transactie te openen met een vervaldatum die varieert van de jaren 60 tot 5 minuten. Maar de handelaren moeten voorzichtig zijn als de onderbreking van de correctie in de prijs plaatsvindt met een sterk bullish momentum. Gestage winst na de pauze kan ook het gevolg zijn van de valse uitbraak.

Dit betekent dat de prijs opnieuw boven het voortschrijdend gemiddelde zal stijgen, waardoor we geld van de handel verliezen. Geen enkel systeem in deze wereld is perfect. Hoewel op retracement gebaseerde invoer zeer nauwkeurig is, kan het vals vertrouwen wekken. Ongeacht hoe goed u dit systeem gebruikt, u moet het risicoprofiel beperken en stoppen met het nemen van agressieve maatregelen of het volume verhogen.

Het maximale bedrag dat u met deze methode kunt inzetten is 1%. De reden om 1% te kiezen is niets anders dan de handelsfrequentie. Als handelaar krijg je meer dan 1 transacties, ook al neem je de transacties in de Forex-majors. Maar als u voor CFD's voor handel kiest, is het beter om te stoppen met handelen voor de dag dat u twee transacties op rij verliest.

Beheer van de transacties


Dit systeem geeft ons een krachtige methode om de handel over te nemen. Maar we moeten weten hoe we de transacties het meest efficiënt kunnen beheren. Het eerste is de tijdgrafiek. 15 minuten is onze basisgrafiek en we kunnen niet naar verschillende grafieken kijken, ook al biedt dit fatsoenlijke handelsopstellingen. Het tweede is de uitbetaling voor de transacties. Als de uitbetaling minder dan 75% is, neemt u de transacties die problemen kunnen veroorzaken als het gaat om herstel.

Uitbetaling lijkt meer op de risico-opbrengstverhouding voor de optiehandelaar. Hoe hoger de uitbetaling, hoe minder stress u zult voelen terwijl u het verlies herstelt. Soms jaagt de valse piek op uw handel, maar het is heel normaal, vooral tijdens de nieuwstijd. Zorg dus dat u op de hoogte bent van het geplande nieuws, zodat u de handel op een zeer bekwame manier kunt opschalen.

Stop met het jagen op de transacties als u denkt dat de markt te stabiel is om te handelen. Wacht een paar sessies of een paar dagen om een goede transactie te krijgen, betekent niet dat het systeem geen winst genereert. Er zijn maar weinig goede transacties in een maand genoeg om uw gezin te onderhouden en uw leven te veranderen. Vergeet niet dat het systeem ons leert om de handel goed uit te voeren en daarom moeten we ons strikt aan de regels houden.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy

Download the FREE Lighthouse Hidden for Binary Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.