LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

LSMA in color Binary Options Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. LSMA in color Binary Options Strategy For MT4
  2. Oproepoptie instellen
  3. Optie instellen
  4. Verfijn de handelsmethode


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 is een iets geavanceerdere handelsmethode die een structureel begrip van de trend vereist. Binaire waarschuwing, LSMA in kleur, GSOH2 en GSO-waarschuwing is onze indicator voor deze rand.

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Maar we hoeven de parameters van deze individuele indicator niet in te stellen, omdat we weten dat het ex4-bestand de handelsomgeving kan opzetten. Weten wat de belangrijkste stappen zijn om onze transactie te ondernemen, is voldoende om geld te verdienen met deze optiehandelmethode.

Aangezien we gegevens van verschillende soorten indicatoren zullen nemen, is de strategie niet afhankelijk van een specifiek tijdsbestek. De vervaltermijn voor de transactie moet echter worden beperkt tot 240 minuten.

In het geval dat u deze handelsmethode versterkt met behulp van het prijsactiesignaal, hoeft u niet te handelen met de opties die na 240 minuten vervallen. Maar vergeet niet dat het succes van dit systeem sterk afhangt van uw handelsuitvoeringsvaardigheden.

Oproepoptie instellen
Anticiperen op de prijs zal hoger worden, en het creëren van een nieuw hoogtepunt wordt ons aangeraden om een calloptie te nemen. Let op het voortschrijdend gemiddelde van de twee banden dat van kleur verandert. Voordat het van kleur verandert in groen en een positieve helling krijgt, zien we een gele markering onder het rode bewegende voortschrijdend gemiddelde.

De gele markering is een koopsignaal en geeft aan dat de stieren zich klaarmaken. Om de prijskleur van het voortschrijdend gemiddelde in groen te veranderen. Nadat het groen is geworden, zal de GSOH2-indicatorcurve boven de 0,0-markering komen. Neem op dat moment uw call-optie aan. Merk op dat de kaars zich boven de groene lijn moet bevinden, anders zal het moeilijk zijn om de transacties met discipline aan te pakken.

Word nooit bevooroordeeld door het hoge slagingspercentage van deze calloptie-handelsmethode te zien. Wees goed voorbereid om de transactie met een laag risico te nemen, zodat weinig verliezende transacties u niet gefrustreerd maken.

Optie instellen
De sterke bullish rally in de prijs zal tot stilstand komen na het bereiken van een groot weerstandsniveau. Hoewel het dubbele voortschrijdend gemiddelde groen van kleur is, moet u wachten om pijlmarkeringen te verkopen die boven de balk verschijnen. Nadat de verkooppijl op de grafiek is afgedrukt, maakt u zich klaar om de kleurverandering in het voortschrijdend gemiddelde te zien.

Het wordt donkerrood en de helling wijst naar het zuiden. De signaallijn van de GSOH2-indicator valt onder de markering 0,0. Nadat het onder de nullijnen is gekomen, moet u de putoptie zorgvuldig uitvoeren.

Wanneer de verkooporder wordt geactiveerd, is het belangrijk dat de uitbetaling voor de transactie hoger is dan 70%. Zo niet, dan is er geen reden om de transactie over te nemen. Mensen verliezen vaak geld met dit geweldige systeem omdat ze de uitbetaling van de handel niet als het kernelement van deze strategie beschouwen.

Verfijn de handelsmethode


De LSMA in color Binary Options Strategy For MT4 vereist misschien een opeenvolgende stap, maar het is erg moeilijk om de marktdynamiek te observeren en de regels te volgen. U kunt een eenvoudig dagboek maken en de checklist opschrijven waaraan u moet voldoen voordat u de transactie uitvoert.

Hoewel het de werkdruk kan verhogen, zal het u tot een gedisciplineerde handelaar maken. Het belangrijkste is dat u langzaam leert om te voorkomen dat u transacties verliest en dat u de juiste beslissing kunt nemen in de meest gecompliceerde markt. Wat betreft de vervalperiode, de optimale vervalperiode ligt tussen 1 uur en 240 minuten.

Het is echter geen harde regel die je blindelings moet volgen. Probeer te synchroniseren met de handelsmethode, zodat u de ingewikkelde marktgegevens het hoofd kunt bieden en dit zal u langzaam helpen om vertrouwen in dit systeem op te bouwen.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE LSMA in color Binary Options Strategy

Download the FREE LSMA in color Binary Options Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.