MA 2 signal Binary System For MT4

MA 2 signal Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. MA 2 signal Binary System For MT4
  2. Oproepoptie instellen
  3. Optie instellen
  4. Beheer van uw transacties


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Het MA 2 signal Binary System For MT4 maakt gebruik van het klassieke concept van voortschrijdend gemiddelde. Degenen met jarenlange handelservaring moeten het hebben geprobeerd met meerdere voortschrijdend gemiddelde banden met verschillende periode-instellingen.

FREE MA 2 signal Binary System

Download the FREE MA 2 signal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Vanwege de achterblijvende eigenschap van het eenvoudige voortschrijdend gemiddelde, kiezen de handelaren vaak voor het op EMA gebaseerde handelssysteem. Maar EMA's reageren te veel op de prijsverandering en dit resulteert in een agressieve methode. Gezien de voor- en nadelen van EMA's en SMA's, is het MA 2-signaalsysteem ontwikkeld op een uitgebalanceerde formule. MA 2-signaal, MaisMA en trendlijntool worden gebruikt als de indicatoren.

Bij het installeren van beide sjablonen krijgt u een bekende grafiek die bestaat uit gekleurde voortschrijdend gemiddelde banden. Soms krijg je ook een trendlijn als het gedrag van prijsbewegingen hoogte of dieptepunten creëert in de trendvorm.

Dus, hoe nemen we transacties aan met behulp van het voortschrijdend gemiddelde en de trendlijn? We gaan enkele basishandelsregels implementeren en de MA implementeren terwijl u triggeringstools verhandelt. Laten we de belangrijkste stappen voor de put- en call-optie bekijken.

Oproepoptie instellen
Als je geluk hebt, krijg je een groene trendlijn of de rode trendlijn in de grafiek. Zo niet, dan moet u het voortschrijdend gemiddelde gebruiken als hulpmiddel voor het activeren van transacties. Voor de oproepconfiguratie zullen we beschrijven hoe u de transactie kunt aannemen door te profiteren van de trendlijn.

De bullish trendlijn voor deze sjabloon is groen van kleur en de prijs zal dit niveau respecteren en een bullish candle patroon vormen. Het bullish-patroon kan een enkele kaars zijn of een combinatie van een of andere kandelaar. Na de afwijzing zal de saffier MA, de dikste, een scherpe bocht naar het noorden maken.

Het voortschrijdend gemiddelde van paars, aqua en rood zal ook de gewaagde saffierlijn volgen. Voer de call-optie uit wanneer de bar of de kaars een ideale sluiting heeft boven de saffierlijn.

Als de bullish bar erg groot is, kunt u een calloptie aannemen tegen de bearish retracement in prijs. De prijs valt vaak terug en krijgt de bullish stoom door het voortschrijdend saffierkleurgemiddelde te testen na een sterke bullish break.

Optie instellen
We hebben al gezegd dat de opzet van de putoptie zal worden beschreven zonder het gebruik van de trendlijn. Nadat de markt het plafondpunt heeft bereikt of de grote weerstand heeft geraakt, zal het voortschrijdend gemiddelde van de saffierkleur een scherpe U-bocht naar het zuiden maken.

Het voortschrijdend gemiddelde van aqua, paars en rood zal dezelfde aanwijzing volgen. Binnen de volgende 5 maten vindt de bearish uitbraak plaats. We zouden een put-optie nemen tijdens de bearish break, maar we moeten in dit geval een uitzondering volgen omdat we geen trendlijn hebben. De prijs werd gewoonlijk geconsolideerd bij gebrek aan een trendlijn bij een dergelijke bearish break.

De consolidatie in de prijs kan variëren van 5 tot 20 kaarsen. Als het meer dan 20 kaarsen zijn en we geen scherpe prijsdaling hebben, is de opstelling ongeldig. Maar een breuk van het consolidatiepatroon binnen de 5-20 kaars suggereert dat de put-handel wordt genomen.

Het MA 2 signal Binary System For MT4 is heel eenvoudig en conservatief. Het voordeel van een conservatieve handelsmethode is enorm. U zult zich nooit zorgen maken over de uitkomst van de transactie omdat u voldoende tijd krijgt om de lotgrootte goed op te schalen.

Beheer van uw transacties


We hebben de uitvoering van de transactie tot dusver besproken. Maar het succes van deze methode hangt sterk af van uw selectie van tijdsbestek, bepaling van de vervalperiode en het kiezen van de juiste sessie.

Meestal gebruiken pro-optiehandelaren deze methode om M30 in te ruilen en een hoger tijdsbestek. In sommige zeldzame gevallen vertrouwen ze op de M15-grafiek om opties te verhandelen met een vervalperiode van 60 seconden. Maar deze aanpak is gedaan om te profiteren van het nieuws dat speciale analytische vaardigheden vereist.

U kunt dezelfde regel gebruiken voor de call- en putoptie en bestellingen openen ten gunste van het nieuws met een vervalperiode van 60 seconden. Maar als het te veel lijkt, gebruik dan de traditionele methode en gebruik de vervalperiode 120 minuten. Het risiconiveau varieert enigszins omdat het afhangt van het risicotolerantieniveau van de handelaar.

Gezien de veiligste methode mag het risico slechts tussen 1-2% worden beperkt. En koos voor het activum met een behoorlijke volatiliteit. De beste manier om dit te garanderen, is door de transacties te doen tijdens de overlappende handelssessie.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE MA 2 signal Binary System

Download the FREE MA 2 signal Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.