Pin Bar with SAR Strategy For MT4

Pin Bar with SAR Strategy For MT4

De Pin Bar with SAR Strategy For MT4 is een delicaat systeem dat voor elk activum behoorlijke winst kan genereren. Meestal moeten de handelaren de handelsmethode wijzigen op basis van het geselecteerde activum. Aangezien we duizenden financiële instrumenten hebben, wordt het moeilijk voor ons om de juiste activa te kiezen.

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Gebruikers van de prijsactie-handelsmethode vertrouwen echter op de universele formule om elke vorm van markt te verhandelen. Met de PA-strategie kunt u indices, grondstoffen, aandelen, ETF's, forex en cryptocurrencies verhandelen. Maar leren over PA-signalen is moeilijk en de meeste transacties verwarren de zaken. Degenen die lijden om de kandelaar te onderzoeken, moeten deze SAR-strategie met pinbalk gebruiken. Laad de sjabloon en u zult merken dat de pinbalken automatisch worden gedetecteerd in de grafiek.

De parabolische stippen geven je aanwijzingen of de bullish of de bearish pin bar verhandelbaar is. Hoewel het een heel eenvoudig systeem is, moeten we enkele kritische regels volgen die ons in staat zullen stellen transacties met vertrouwen te openen. Elk systeem dat door een professional wordt getest, kan winnende transacties veiligstellen. Maar als je voor zo'n simpele rand kiest, wordt de implementatie van kleine regels belangrijk.

Niet alleen dit, maar u moet ook een sterke controle hebben over de risicomanagementfactor, omdat we allemaal weten dat verliezen veel voorkomen. Duizenden mensen verdienen met veel vertrouwen geld met deze simpele voorsprong, aangezien ze meer dan 85% van de tijd kunnen winnen. Laten we de stappen bekijken die we moeten volgen om met deze geweldige methode te handelen.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Long trade setup
We hebben gezegd dat dit systeem eenvoudig is, maar je moet een sterke basis hebben. Lang moeten we het ondersteuningsniveau vinden. Ondersteuning is zo'n gebied in de grafiek met een cluster van kaarsen onder het niveau. Het cluster van kaarsen geeft ons de perfecte indicatie dat de prijs kan stijgen. Ondersteuning wordt veel sterker als we enkele belangrijke statistieken hebben. De eerste maatstaf is het cluster van kaarsen.

De tweede maatstaf is de significante dieptepunten en hoogtepunten van de prijs. Onthoud deze punten en vind uw ondersteuningsniveau. Er verschijnt een kleine groene pijl waar de bullish pin bar wordt gevormd. Maar we kunnen de lange handel niet openen tenzij de bullish pin-bar wordt ondersteund door een reeks stippen of de parabolische SAR-waarde. Open de verse long bij de volgende kaars en pas de stop loss aan op basis van de lengte van de staart.

Houd een opening van 3 pips vanaf de staart aan, zodat de markt de haltes niet gemakkelijk opzoekt. Voor de TP moet je de weerstandszone vinden. In de korte handelsconfiguratie leert u hoe u een weerstandszone met hoge nauwkeurigheid kunt vinden.

Wanneer u de wiskunde doet, analyseer dan het risiconiveau samen met de TP. Dit moet in een dergelijke methode worden geplaatst, zodat de minimale risico-opbrengstverhouding voor de transacties 1: 3 is. Tenzij u dit aantal handhaaft, zal het een grote uitdaging zijn om de verliezen te overbruggen.

Pin Bar with SAR Strategy For MT4 Short trade setup

U weet het ondersteuningsniveau te vinden. Maar deze ondersteuningsniveaus zijn geen cijfers die de koopdruk kunnen veroorzaken. Ondersteuning kan om vele redenen breken en wordt dan een weerstand. Een sterke weerstand moet een sterke laag kaarsen erboven hebben. Het moet een historische waarde hebben.

Dit gemiddelde, hoge en lage punten moeten aanwezig zijn in de weerstandszone. Zoek naar de bearish rode pijl wanneer de prijs van een activum de weerstandszone binnengaat. De bearish rode pijl moet op de staart van de bearish pin bar verschijnen. Vóór de pijl beginnen zich opeenvolgende blauwe stippen over de grafiek te vormen en dit geeft ons een indicatie over de verschuiving in de trend.

In de meeste gevallen verdienen handelaren geen geld omdat ze het risico niet correct aanpassen aan de beloningsverhouding. De minimale risico-opbrengstverhouding voor de transactie is 1: 3. Maar elite-handelaren met vaardigheden over trends kunnen gemakkelijk een 1: 6+ risico krijgen om handelsopstellingen te belonen. Het vinden van de handelsconfiguratie is eenvoudig, maar handelaren verliezen geld omdat ze handelen met een slecht risico / beloningspercentage.

Een systeem met slechts een winstpercentage van 60%, maar een uitstekende techniek voor het beheren van geld, kan betere resultaten opleveren, ook al heeft dit pinbar-systeem een slagingspercentage van 85%. Het succes van elk systeem hangt af van de hand van de handelaar. Goede investeerders zullen ook de nieuwsstatistieken analyseren en de handel optimaliseren, zodat ze niet te veel geld hoeven te verliezen. Een ander belangrijk ding om te onthouden is hefboomwerking.

Het vergroten van de hefboomwerking in elke transactie alleen omdat u waanzinnig vertrouwen in het systeem heeft, kan uw kapitaal kosten. Verlaag dus het risico en probeer geen extreme bedreigingen op te leggen door het veiligheidsprotocol te overtreden.

Trade management techniek


Het succes van dit systeem hangt af van de techniek voor handelsbeheer. Een handelaar die verliezen kan weerstaan, is een bekwame handelaar. De beginnende handelaren kunnen de verliezen niet weerstaan, omdat ze niet weten hoe ze de transacties moeten schalen. Je kunt geen hebzuchtige handelaar zijn nadat je de omkering of het pinbalkpatroon hebt gezien. Het eerste dat in je opkomt, is het worstcasescenario.

Dus hoeveel u bereid bent volledig te verliezen, hangt van u af. Mensen worden vaak emotioneel en zeggen dat ze een risico van 5% kunnen verdragen dat krankzinnig is. In het geval dat u 5% verliest van een enkele transactie, zult u ernstig gefrustreerd zijn en kunt u op geen enkele manier meer vertrouwen terugkrijgen dan een pauze van 1 week.

Het hoogste risico per transactie voor deze edge zou 1% moeten zijn. Maar in sommige gevallen kunt u het risico verhogen tot 2%, maar er mag de komende 3 uur geen groot nieuws worden gepland. De reden dat we het belangrijkste nieuws vermijden, is om de transacties te beschermen tegen de ongekende valse piek.

Wen aan deze markt in het demoplatform en kijk of u geld kunt verdienen na het uitvoeren van 10 transacties. Mensen worden vaak gek op het systeem en ze gaan activa en tijdschema's ruilen om een goede transactie te vinden. Onthoud dat de optimale tijdgrafiek voor deze rand begint vanaf 1 uur. En je moet vasthouden aan de troef die je begrijpt.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Pin Bar with SAR Strategy

Download the FREE Pin Bar with SAR Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!