Schaff Scalping Trading System For MT4

Schaff Scalping Trading System For MT4

Het Schaff Scalping Trading System For MT4 is een van de meest geavanceerde scalpingsystemen op de Forex-markt. De transacties worden uitgevoerd met een verbluffende 1: 4 risico-beloningsverhouding en dit is wat het systeem zo populair maakt in de handelssector. Bovendien gebruikt het systeem eenvoudige Schaff Trend-, Schaff MACD- en HMA-rnp-indicatoren om het prijspatroon te analyseren. Over het algemeen verwachten traders de handelssignalen te evalueren in een grafiek van 1 minuut of 5 minuten om de markt te scalperen. Maar we hebben een uitzondering voor deze strategie. We moeten de handelssignalen alleen in de 15 minuten of 30 minuten grafiek zoeken. Veel professionele handelaren integreren prijsactie (PA) -signalen in deze methode omdat het de winstpercentage aanzienlijk verbetert.

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Nadat u de sjablooninstellingen heeft gezien, vraagt u zich misschien af dat het systeem heel gemakkelijk te gebruiken is. Maar laat u niet misleiden, want al deze indicatoren hebben een geavanceerd gebruik. Het niet nauwkeurig aflezen van de indicator zal tot grote verliezen leiden. Degenen met basisvaardigheden moeten het SR-niveau handmatig tekenen en kijken of dit niveau overeenkomt met de geautomatiseerde spilniveaus. Het is misschien een beetje verwarrend voor de rookies, maar ze kunnen altijd dingen doen in de demo-omgeving. In feite zou iedereen moeten leren om een nieuw systeem te gebruiken door de demo-account te gebruiken, omdat dit het risico op verlies van geld tijdens de leerfase elimineert.


Het handelsinstrument selecteren


Het selecteren van het handelsinstrument voor het Schaff Scalping Trading System is een zeer zware taak voor beginners. U kunt niet in de handelsbusiness springen door deze krachtige strategie in te zetten. Professionele handelaren zoeken meestal naar transacties in grote valutaparen. De prijsbeweging van de belangrijkste valutaparen is veel stabieler en biedt minder piek. Bovendien is de spreiding in de belangrijkste valutaparen relatief laag, wat uiteindelijk de handelskosten verlaagt. Aangezien het Schaff Scalping Trading System is ontworpen om de transacties voor snelle winst te nemen, moet u zeer nauwkeurig handelen.

Soms raken traders in de war omdat ze te maken hadden met de periode van lage volatiliteit. In dat geval wordt de spread hoog en wordt het een lastige klus om een risico-beloningsverhouding van 1: 4 te behalen. De enige oplossing voor dit probleem is om de belangrijkste activa alleen tijdens de actieve handelsuren te verhandelen. Als u trades probeert aan te nemen tijdens de inactieve handelssessie, kan dit tot grote verliezen leiden. Maar u moet de transacties niet doen vlak voor het economische persbericht. De nieuwsfactor kan onverwachte volatiliteit veroorzaken en de krappe transacties tenietdoen door het gebruik van strak stopverlies. Dus time uw transactie goed door rekening te houden met de gemiddelde volatiliteit en het schema van het economische nieuws.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Instellingen voor lange transacties


Het Schaff Scalping Trading System biedt een krachtige oplossing voor de lange handel. Zoek naar de bullish bounce in de prijs op het horizontale ondersteuningsniveau dat wordt getrokken door de all pivots V2-indicator. Het afwijzingsniveau moet ook overeenkomen met het HMA-niveau. Dit betekent dat de afstand tussen de ondersteuningslijn en de HMA-lijn veel kleiner zal zijn. Merk op dat de kleur van de HMA groen moet zijn, aangezien je een lange bestelling gaat openen. Bij de STC-kleurindicator ziet u dat de signaallijn de 10 niveaus heeft overschreden en de kleur heeft veranderd in groen. De groene stijgende signaallijn suggereert dat de prijs klaar is om naar een nieuw hoogtepunt te gaan.

Schaff Scalping Trading System For MT4 - Short trade setup
Nu zullen we het proces bespreken waarmee we de short trade kunnen nemen. Bij deze methode zullen we de bearish pin-bar en het engulfing-patroon gebruiken. Zoek naar dit bearish prijsactiesignaal op de HMA-signaallijn. De kleur van de HMA-signaallijn moet rood zijn en de helling zal negatief zijn. In het ideale geval zal de bearish candlestick het weerstandsniveau testen dat wordt getrokken door de auto pivot V2-indicator. Als u met succes het bearish prijsactiesignaal hebt gevonden, moet u de bevestiging krijgen van de STC-kleurindicator. De signaallijn zakt onder de 90 niveaus door de kleur in rood te veranderen. Voordat de afwijzing plaatsvindt, zou u een bearish cross in de MACD-signaallijnen moeten zien.Bij de Schaff MACD-indicator zou u de blauwe lijnen onder de rode lijn moeten zien vallen. Er worden verse roze balken gevormd aan de negatieve kant van de 0,0-lijn. Voer de short trades uit met een stop loss boven de high van de bearish pin bar. En de take-profit wordt bepaald op basis van een 1: 3 of 1: 4 risico-beloningsverhouding. Als de staart van de pinbalk erg groot is, zullen de stop loss-punten relatief hoger zijn. In dat geval kunt u wachten op een kleine bullish correctie in de prijs, zodat u een tighte stop loss kunt gebruiken. En onthoud altijd dat Schaff Scalping Trading System geen 100 procent winstgevende transacties zal genereren. Houd de risicofactor dus bij elke transactie onder de 2% van uw rekeningsaldo.


Handelsbeheer


Professionele handelaren weten hoe belangrijk het is om een goed risicobeheerbeleid te gebruiken. Ze overtreden nooit de 2% -regel van geldbeheer, omdat dit de macht heeft om hun kapitaal te beschermen. Naarmate u meer handelt, krijgt u meer vertrouwen in het gebruik van het Schaff Scalping Trading System. Binnenkort zult u meerdere openstaande transacties hebben. Eén ding vergeten transacties dat als ze 2% in elke transactie riskeren en drie 3 transacties openen, ze in feite 6% van hun rekeningsaldo riskeren. Er moet dus rekening worden gehouden met cumulatieve risicofactoren bij het gebruik van het Schaff Scalping Trading System om meerdere transacties af te handelen.

Degenen die het prijsactiesignaal zullen gebruiken om de transacties bij de grootste weerstand aan te nemen, moeten de handelsopstellingen in de meest stabiele uren evalueren. Sommigen van jullie wachten misschien niet tot het sluiten van de kaars. In plaats van de transacties in te gaan, wacht u op de volledige vorming van de bearish pin-bar of het engulfing-patroon. Dit beschermt u tegen veel valse signalen. En verwacht altijd geld te verliezen van de beste signalen. Als u eenmaal de gewoonte hebt ontwikkeld om met een laag risicoprofiel te handelen en een standaard risico / beloningsverhouding te handhaven, wordt het een gemakkelijke taak om uw vaardigheden te verbeteren.


Schaff Scalping Trading System For MT4 - Conclusie


Je hebt misschien wel het beste handelssysteem ter wereld, maar zonder een sterk doorzettingsvermogen kun je je leven niet veranderen. Veel beginnende handelaren hebben de beste handelsstrategieën gekocht en hebben jammerlijk gefaald. Als nieuwe gebruiker van het Schaff Scalping Trading System moet u zich wijden en de basisdetails van de markt leren kennen door de belangrijke marktdetails te analyseren. Als je het moeilijk vindt, leer dan dingen in de demo-omgeving. En verwacht niet dat je met alle transacties geld kunt verdienen. U moet de genoemde stappen in dit artikel volgen en alleen dan kunt u verwachten dat dit lukt.

Soms genereert het systeem een reeks verloren bestellingen. Dit is absoluut normaal en u moet zich aan uw normale strategie houden. Sommige experts stellen echter voor om de risicofactor met 1% te verlagen wanneer ze regelmatig bestellingen verliezen. Naarmate de prijsbeweging in het belangrijkste valutapaar stabiliseert, zult u weer opeenvolgende winnaars hebben.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Schaff Scalping Trading System

Download the FREE Schaff Scalping Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.