Ultra Profit Scalping Strategy For MT4

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4
  2. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Long trade setup
  3. Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Short trade setup
  4. Trade management techniek


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


De Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 biedt krachtige technieken voor handelaren die de reputatie van een professionele scalper willen verdienen. Scalperen is geen gemakkelijke taak en u mag niet verwachten dat u gemakkelijk transacties wint. Mensen die goed zijn in het analyseren van de handelsopzet in een korter tijdsbestek en gemakkelijk winst kunnen boeken, staan bekend als de professionele scalper.

FREE Ultra Profit Scalping Strategy

Download the FREE Ultra Profit Scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Er is een misvatting onder de handelaren, scalperen is alleen bedoeld voor experts. Maar dit is niet allemaal waar. Iedereen kan een scalper worden in deze moderne wereld, omdat we een robuuste handelsmethode in sjabloonvorm kunnen krijgen. Bands, supersnelle EMA, ondersteuning en weerstand als doelwit, kanaaltrend, EMA 9, platte puls, afwijkingen 2.0, Kelt pro 20, kelt factor 1.5, moeder, STC-kleur (10, 23, 50) en trage stochastica ( 20, 4, 5) wordt gebruikt als belangrijkste indicatoren.

Je moet nooit bevooroordeeld raken met zo'n lange lijst, omdat de instellingen in de hoofdgrafiek worden beheerd met een eenvoudige sjabloon. Voordat u de scalpeermethode induikt, zullen we u informeren over het belang van timing. Scalping is een krachtige manier om de groei van uw aandelencurve te verbeteren. Aangezien de groei enigszins exponentieel is, moet u voorzichtig genoeg zijn om de transacties met een laag risico te nemen.

Tenzij u ervoor kiest om met een laag risico te handelen, kan de frequente uitvoering van de transactie leiden tot een reeks verliezen. Mensen die minder vaardig zijn in de beleggingswereld, weten niet en zullen de macht hebben om dergelijke verliezen te weerstaan. Het is dus belangrijk dat u ervoor koos om te handelen met een risico van 1%. We zullen de dingen in detail bespreken in het gedeelte handelsbeheer. Laten we voor nu eens kijken naar de korte en lange bestelling.

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Long trade setup
Het formuleren van de lange handel met deze rand is een heel eenvoudige taak. De tros rode en blauwe lijnen gaat fungeren als een sterke handelszone. Meestal zal het werken als een trendlijn of kanaaltool die krachtige punten geeft voor open handel. Voor de lange tijd heb je minimaal 3-4 zwarte pijlen nodig die naar boven wijzen.

De zwarte pijl vormt zich op de blauwe lijn die de ondersteuning biedt. Om de handel te openen, is een sterke stuitering op de aqua-kleurenlijn vereist. Het stuiteren in de aqua-kleurenlijn zal suggereren dat de prijs naar een nieuw hoogtepunt zal gaan. Bekijk de platte pulsindicator en je zou een reeks groene histogrambalken moeten zien.

De groene histogrambalk vertelt je dat je de lange handel moet openen met een strakke SL onder de onderkant van de kaars. In het geval dat u ervoor kiest om in de volatiele activa te handelen, kunt u een limietorder voor kopen instellen bij de aquaband. Het stop loss voor de kooplimiet is 12-14 pips en de take-winst is meer dan 30 pips. Maar voor de zekerheid gebruiken duizenden handelaren 28 pips als de standaard TP-afstand.

Hoewel het systeem u kan helpen om de meeste transacties te winnen, moet u voorzichtig zijn met de verliezen.

Ultra Profit Scalping Strategy For MT4 Short trade setup
Kortom, we zullen je leren hoe je de handel op de groene band kunt openen. De aquaband is de middenband en de SL is niet strak wanneer de aquaband wordt gebruikt. In het geval dat u de handel op de groene band opent, kunt u een SL van 7-8 pips instellen en de winst blijft hetzelfde.

De groenachtige band moet samensmelten met de rode lijn en het zal een sterke barrière opleggen voor de rally in de prijs. Er verschijnt ook een neerwaartse pijl bij de groenachtige band. Merk op dat we geen drie neerwaartse pijlen nodig hebben voor de transactie die op de bovenste band wordt gedaan. Maar de bovenste band moet overeenkomen met de rode lijnen om te beschouwen dat de omkering geldig is.

De kleur die de lijn in de Flat Pulse-indicator verandert, ligt boven de 90 niveaus en dit zou u een duidelijk idee moeten geven over de perfecte plaats om te korten. Merk op dat de kleur van de Flat Pulse-indicator rood wordt wanneer u de zwarte pijl ziet. De balken in de platte pulsindicator worden ook rood, wat aangeeft dat de verkoopconfiguratie authentiek is.

De korte transactie moet worden genomen met een risico van minder dan 2%. Als u met een hoger risico wilt handelen, zal het erg gevaarlijk zijn, omdat u nooit weet hoe u het risicoprofiel het meest efficiënt kunt beheren. Elite-handelaren handelen vaak met een groot volume en verhogen de aandelencurve met een krachtige stuwkracht.

Maar het nemen van een dergelijke stuwkracht door de lotgrootte te vergroten, is een beetje riskant voor de beginnende handelaar die minder kennis en vaardigheid over de markt heeft. Laten we meer leren over geldbeheer, zodat we goed worden in het analyseren van de essentiële handelselementen die het winstpotentieel rechtstreeks beheersen.

Trade management techniek


Om de handel te managen terwijl je een scalpeerstrategie gebruikt, moet je super voorzichtig zijn met de timing. Het kan alleen als je de emoties hebt leren beheersen. Het beheersen van de emotionele stress bij het handelen is een zeer riskante taak en mensen hebben niet de duidelijke kennis om het onder controle te houden.

We hebben te veel tijd besteed aan het leren van de belangrijkste statistieken van een nieuw systeem, maar we hebben nooit de tijd om ons te concentreren op onze mentale ontwikkeling. Lees boeken over psychologie en bereid je geest voor op het accepteren van verloren transacties. Zonder het sterke vermogen om de handel te verliezen, zal het een zeer uitdagende taak zijn om de obstakels te overwinnen en zult u meestal geld verliezen.

De beginnende investeerders zouden de scalpeerrand moeten gebruiken met slechts een risico van 1%. Nadat ze weten hoe het voelt om een paar transacties te verliezen, kunnen ze risico's nemen op basis van hun risicoacceptatieniveau. Maar beleggers die met een groot volume handelen en toegang hebben tot groot kapitaal, zouden het risico met minder dan 1% moeten verlagen.

Hoe groter het kapitaal, hoe lager het risico dat u als handelaar moet nemen. Verwerf kennis over het scalpeersysteem en u zult weten waarom groter kapitaal een lager risico vereist. Denk ten slotte nooit aan het overtreden van de regels of het negeren van de stappen, omdat dit fouten in het systeem zal veroorzaken.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Ultra Profit Scalping Strategy

Download the FREE Ultra Profit Scalping Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.