Zee Zee Scalper Trading system For MT4

Zee Zee Scalper Trading system For MT4

Table Of Contents:

  1. Zee Zee Scalper Trading system For MT4
  2. Het handelsinstrument selecteren
  3. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Instellingen voor lange transacties
  4. Zee Zee Scalper Trading systeem voor MT4 - Short trade setup
  5. Handelsbeheer
  6. Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Conclusie


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Het Zee Zee Scalper Trading system For MT4 is een geavanceerde handelsstrategie. Mensen die niet de basiskennis hebben over steun, weerstand, overgekocht, oververkocht en verschillende fasen van de trend, zullen deze indicator niet op een professionele manier kunnen gebruiken. Hoewel het kernprincipe van dit systeem gebaseerd is op megatrend, zee zee en Swing zz indicator, is het belangrijk dat je vasthoudt aan dezelfde oude handelsmethode. Probeer bijvoorbeeld de potentiële trendlijnen en SR-niveaus te lokaliseren met behulp van de MT4-lijntools. De absolute beginners vinden het misschien moeilijk, maar als je dingen kunt leren in een demo-account. In feite zou iedereen de demo-account moeten gaan gebruiken om het gebruik van een nieuwe handelsmethode onder de knie te krijgen.

FREE Zee Zee Scalper Trading system

Download the FREE Zee Zee Scalper Trading system for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Nadat u de sjabloon in de hoofdgrafiek hebt geïnstalleerd, zou u het dominante voortschrijdend gemiddelde (HMA) van de romp moeten zien. De periode in de HMA is ingesteld op 144 en heeft een kleurveranderende eigenschap. Als de trend omhoog gaat, wordt de HMA groen gekleurd. En als de trend naar beneden is, wordt de HMA rood gekleurd. De zee-indicator wordt gebruikt om het sleutelzwenkpunt in de hoofdkaart te identificeren. Merk op dat het sleutelzwenkpunt moet overeenkomen met het ondersteunings- en weerstandsniveau. Voor de handelsbevestiging moet u de ZZI-indicator gebruiken, omdat deze de overbought en oververkochte staat van het activum laat zien.


Het handelsinstrument selecteren


Als nieuwe gebruiker van het Zee Zee Scalper Trading-systeem, moet u weten dat het Zee Zee Scalper Trading-systeem wordt gebruikt om alleen de transacties in de 5, 15 en 30 minuten chart te nemen. Omdat u te maken heeft met de prijsdynamiek op korte termijn, moet u uw handelsinstrument verstandig selecteren. Ervaren handelaren vragen de detailhandel meestal om in het EURUSD- en GBPUSD-paar te scalperen. U kunt echter ook transacties uitvoeren in andere belangrijke valuta's met een uitermate goed uitgebalanceerd scalpeersysteem. Houd in dat geval rekening met de dynamische spreiding. Aangezien scalperen de detailhandelaren de mogelijkheid biedt om snel winst te maken, zou u de transacties moeten nemen als de spread minder is dan 2 pips.

Als u met een goede broker handelt, hebben de meeste grote valutaparen een spread van minder dan 2 pips, behalve tijdens de nieuwsuren. Het is dus heel duidelijk dat u het Zee Zee Scalper Trading-systeem niet kunt gebruiken om de markt te scalperen tijdens een persbericht met hoge impact. Een ander belangrijk ding om te overwegen is de heersende trend. Je zou op zoek moeten zijn naar een trending asset, omdat het dingen gemakkelijker zal maken als het gaat om technische analyse. En negeer het nemen van de transacties, zelfs in het EURUSD- en GBPUSD-paar tijdens de schokkerige toestand van de markt.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Instellingen voor lange transacties


We hebben al gezegd dat het Zee Zee Scalper Trading-systeem een beetje afhankelijk is van de oude handelsmethode. Teken uw ondersteuningsniveau met behulp van de lijnhulpmiddelen die beschikbaar zijn op het handelsplatform. Het ondersteuningsniveau moet overeenkomen met de belangrijkste zwenkpunten van de zigzaglijnen. Als de prijs naar het ondersteuningsniveau zakt, lees dan de HMA. De kleur van de HMA moet groen zijn en de helling moet positief zijn. Soms komt het ondersteuningsniveau overeen met de HMA-niveaus. Handelssignalen gevormd in de HMA-niveaus hebben de neiging om snelle resultaten voor de transacties te bieden.

Zee Zee Scalper Trading systeem voor MT4 - Short trade setup
In dit segment leren we u het Zee Zee Scalper Trading-systeem op de meest geavanceerde manier te gebruiken. Omdat de HMA fungeert als een sterk ondersteunings- en weerstandsniveau, hebben de meeste mensen de neiging om de transacties op dat niveau aan te nemen. Maar ze vergeten gewoon het feit dat de HMA-niveaus kunnen worden doorbroken door de extreme verkoop- of koopdruk. Voor de short trade moet u een duidelijke bearish break vinden in de HMA-lijn. De HMA-lijn moet ook passen bij het kritieke ondersteuningsniveau. Als de prijs de steun breekt, zul je merken dat de zigzaglijnen hun been uitstrekken en het sterke momentum van de verkopers laten zien.Om het bevestigingssignaal te krijgen, moet u naar de ZZI-indicatielijn kijken. Boven de 100 punten zou u een rood lijnsegment moeten zien dat de overgekochte staat van het activum aangeeft. Neem onmiddellijk de short trade met 8 pips stop loss. De take-profit voor deze short trade is 24 pips. Aangezien je gaat handelen ten gunste van een sterke uitbraak, heb je een behoorlijke kans om een sterke bearish rally te rijden. Dus, telkens wanneer u een uitbraak verhandelt, verhoogt u de risico-beloningsverhouding tot 1: 3. En zorg ervoor dat u geen waanzinnige risico's neemt alleen omdat het Zee Zee Scalper Trading-systeem een hoog slagingspercentage heeft.


Handelsbeheer


Professionele handelaren evalueren de handelssignalen altijd op basis van de risicofactoren. Als u hoge risico's neemt, kunt u de intense stress niet aan. De meeste mensen handelen met 2-3% terwijl ze het Zee Zee Scalper Trading-systeem gebruiken. Maar degenen die absoluut nieuw zijn in de handelssector, zouden slechts 1% van hun rekeningsaldo moeten riskeren. En ze mogen niet meer dan 1 openstaande transacties hebben tijdens het gebruik van dit unieke handelssysteem. Nadat u vertrouwd bent geraakt met het gebruik van deze handelsmethode, kunt u beginnen met het hebben van meerdere open posities op basis van deze unieke strategie.

Het hebben van meerdere openstaande transacties resulteert in extra verantwoordelijkheid. De cumulatieve risicofactoren voor de transacties mogen nooit meer dan 2% van uw rekeningsaldo bedragen. Dus als het risico 1% is in elke transactie, kunt u 2 lopende transacties hebben. En probeer transacties te doen door de handelssessies te analyseren. Het openen van een nieuwe transactie in het EURUSD- of GBPUSD-paar tijdens de Aziatische handelssessie is geen verstandig idee. Gebruik het Zee Zee Scalper Trading-systeem alleen om transacties te openen in de actieve handelssessie. Door deze eenvoudige techniek te volgen, kunt u de winst veel sneller boeken.


Zee Zee Scalper Trading system For MT4 - Conclusie


De instellingen in het Zee Zee Scalper Trading-systeem zijn heel gemakkelijk te begrijpen. Maar laat u niet misleiden door zulke eenvoudige instellingen te zien. Duizenden handelaren leiden hun leven op een strategische manier op basis van dit unieke systeem. Geen enkel systeem ter wereld is perfect. U moet bereid zijn om af en toe een paar verliezende transacties te accepteren en dit zou u niet gefrustreerd moeten maken. Accepteer de verliezen en zoek met logica naar de volgende handelsopstellingen. Als u zich gefrustreerd voelt, verlaat dan uw handelsstation totdat u een heldere geest heeft om de marktvariabelen te analyseren. En probeer dit geweldige scalpeersysteem niet te gebruiken in de 1-minuutgrafiek. De 1-minuut grafiek is extreem schokkerig van aard en het vermindert het slagingspercentage van dit systeem.

Handelaren raken meestal verslaafd aan het Zee Zee Scalper Trading-systeem nadat ze het een paar maanden hebben gebruikt. De winning streaks zorgen ervoor dat ze overmoedig zijn en uiteindelijk de markt overbelasten. Om een dergelijk kritiek probleem te voorkomen, moet u altijd handelen met behulp van een standaard handelsdagboek. Welke handelsstrategie u ook gebruikt, als u de regels overtreedt, maak u dan klaar om uw handelsaccount snel op te blazen.

Download hier de volledige systeembeschrijving en de bestanden:

FREE Zee Zee Scalper Trading system

Download the FREE Zee Zee Scalper Trading system for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.