Isakas Sekelper Trading System For MT4

Isakas Sekelper Trading System For MT4

Table Of Contents:

  1. Isakas Sekelper Trading System For MT4
  2. Izbira instrumenta za trgovanje
  3. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - dolga trgovina
  4. Isakas Sekelper Trading System For MT4 - kratka trgovina
  5. Trgovinsko upravljanje
  6. Zaključek


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Sistem Isakas Sekelper Trading System For MT4 je zelo stara strategija trgovanja, ki jo še vedno uporabljajo izključno izkušeni trgovci. Ta strategija zahteva hitro razumevanje vzponov in padcev na trgu. Ljudje, ki imajo močno osnovo in vedo za fazo umika in trenda na trgu, lahko s pomočjo te edinstvene strategije izjemno trgujejo. Strategija obsega 3 edinstvene ključne kazalnike. To so - HMA, MA brez zakasnitve in FX Fischer mod. Po nalaganju predloge lahko indikator ustvari pojavno opozorilo, ki trgovcem na drobno daje jasen signal o potencialni dolgi in kratki priložnosti trgovanja. Morda bo trajalo nekaj časa, da se navadite na drugačen pikčast diagram, toda ko spoznate mehanizem tega kazalnika, si lahko enostavno zagotovite dosleden dobiček.

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Zagotovitev doslednega dobička v krajšem časovnem obdobju je zelo težka naloga. Ker je priporočeni časovni okvir za uporabo sistema trgovanja Isakas Sekelper le minutni grafikon, morajo biti trgovci zelo previdni pri svojih dejanjih. Majhna napaka pri analiziranju zaporedja pik brez zakasnitve lahko privede do izgube naročil. Toda dobra novica je, da strategija zahteva zelo preproste korake. Trgovec začetnik, ki dobro pozna različne cikle trenda, lahko izkoristi ta sistem.


Izbira instrumenta za trgovanje


Sistem trgovanja Isakas Sekelper ni podoben vaši običajni strategiji lasišča. Torej, to strategijo trgovanja lahko uporabite za trgovanje s katerim koli instrumentom. Pazljivo morate analizirati gibanje valutnega para in izbrati pravi instrument trgovanja. Da bi olajšali korake, bomo spodbujali trgovanje, da se ukvarja samo z glavnimi valutnimi pari. Toda izbira glavnega instrumenta za trgovanje izmed sedmih glavnih valutnih parov bo težko delo za začetnike. Vendar obstaja nekaj določenih pravil, ki jih lahko upoštevate, da zožite seznam valutnih parov.

Najprej morate upoštevati trend. Poskusite izbrati trendno sredstvo. Drugi dejavnik bi moral biti povprečni razmik in gibanje cen tega sredstva. Dnevno povprečno gibanje cen mora biti višje od 50 pipov, razmik pa mora biti nižji od 3 pipov. Običajno to širjenje ne bo ključno vprašanje, če trgujete z vrhunskim posrednikom. Zadnja stvar, ki jo je treba upoštevati, je dejavnik novic. Izogibajte se uporabi te strategije pred objavo ekonomskih novic. Temeljni podatki o novicah lahko na trgu ustvarijo ogromen kaos, ki povzroči napačen vzpon in nepričakovane preobrate v trendu. Torej je treba trgovalni sistem Isakas Sekelper uporabljati za trgovanje samo s stabilnim stanjem na trgu.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - dolga trgovina


Morda se sprašujete, da je postopek trgovanja zelo zapleten. V glavnem grafikonu bi morali videti dve nasedli črti, ki ju tvorita barvna pika. Tik pred preobratom bo ena pikčasta črta razdeljena na dve. Torej, če opazite tri pikčaste črte, bi morali pričakovati preobrat na trgu. Ko na grafikonu opazite tri rdeče pikčaste črte, se pripravite na dolg vrstni red. Ko pikčaste črte spremenijo svojo barvo v modro, se premaknite na indikatorsko ploščo FX Fish mod. Če opazite zelene palice na pozitivni strani referenčne črte, z dolgim trgovanjem izvedite z velikim zaupanjem.Stvari postanejo nekoliko zapletene, ko trgovci želijo določiti dobiček za prevzem. Trgovci običajno dolgo trgujejo odprto, dokler ne najdejo delitve v modro obarvanih črtkanih črtah. To pomeni, da morate na koncu, preden zaprete trgovino, opaziti tri modre pikčaste črte. Za stop-stop jo nastavite pod zadnjo rdečo piko, ki jo opazimo na grafikonu. Običajno je povprečna stop-izguba pri uporabi te strategije 15-20 pipov. Stopnja izgub in prevzemnega dobička pa se lahko bistveno razlikuje glede na naravo tržnih nihanj.


Isakas Sekelper Trading System For MT4 - kratka trgovina


Izvajanje kratkih poslov s pomočjo trgovalnega sistema Isakas Sekelper je prav tako zelo enostavno. Morate slediti nasprotnemu koraku, ki se uporablja za dolge posle. Poiščite delitev v eni od modrih pikčastih črt blizu vrha. Ko na grafikonu opazite tri modre pikčaste črte, se premaknite nazaj na indikatorsko ploščo FX Fish mod. Rdeče črte na negativni strani indikatorske plošče nam dajejo jasen signal, da je cena pripravljena na padec. Sklepajte kratke posle z oblikovanjem prvih rdečih pik na grafikonu. Upoštevajte, da morata biti dve rdeči pikčasti črti samo, ko sklepate posle. Postanek postavite pod zadnje modre pike na grafikonu.Za nastavitev dobička prevzema morate uporabiti ročno metodo. Trgovanje naj bo odprto, dokler v modri pikčasti črti ne boste videli delitve blizu kritične ravni podpore. Toda nekateri trgovci na drobno med uporabo te strategije morda ne bodo spremljali trgovine. Uporabijo lahko fiksno 20 pips stop loss in 40 pipov dobiček. Toda v tem primeru mora biti izpostavljenost tveganju manjša od 1% stanja na vašem računu. Vedno obstajajo tri pikčaste črte. Toda ena se vedno zlije z drugo, zato se vidijo dve črtkani črti. Ko se dejavniki združevanja motijo, na trgu doživimo nov zamah.


Trgovinsko upravljanje


Odpiranje poslov s pomočjo trgovalnega sistema Isakas Sekelper se morda zdi enostaven postopek, vendar bodo stvari postale težke, ko boste upravljali več poslov. Ker sistem za stalno doseganje najboljših rezultatov zahteva stalno spremljanje poslov, imajo trgovci lahko hkrati dve odprti trgovini. Če imate hkrati odprtih več kot dva posla, bo težko najti popolno izhodno točko za oba posla. Morda sklepate posle z manj kot 1% tveganjem, vendar če poslov ne zaprete ob pravem času, lahko dobičkonosna trgovina postane izgubljena.

Ker postopek zahteva razumevanje ključne točke nihanja na trgu, trgovce prosimo, da se seznanijo z različnimi fazami trenda. Preden začnete uporabljati sistem trgovanja Isakas Sekelper, si priskrbite demo račun in preučite fazo umika, nihanje visoko in nizko. Če dobro poznate te tri izraze, lahko znatno izboljšate svoje trgovinske spretnosti. Razumeli boste pravi mehanizem tega sistema. Včasih boste videli, da cena kaže podaljšano gibanje. To ni nič drugega kot dejstvo, trg je v močnem trendu. Torej, ocenite temeljni dejavnik, da ugotovite, ali je sredstvo močno bikovsko ali medvedje. V primeru, da se ukvarjate z močnim trendom, poskusite trgovati samo v prid trendu.


Zaključek


Uspeh zahteva trdo delo in potrpljenje. Morda veste veliko o trgu, vendar se morate sinhronizirati s sistemom trgovanja Isakas Sekelper. To lahko storite z uporabo predstavitvenega računa. Nobenega razloga ni, da bi se naučili funkcij te strategije z uporabo svojega pravega denarja. Držite se predstavitvenega računa za trgovanje in pridno vadite, dokler se s tem sistemom ne počutite samozavestno. Tisti, ki upoštevajo osnovne protokole in dobro poznajo trg, lahko pričakujejo, da bodo ta sistem obvladali v enem mesecu.

Nekateri trgovci začetniki bodo morda težko dosledno dobivali, saj lahko trgujejo na 30-minutnem grafikonu. S prehodom na višji časovni okvir si dovolite trgovanje v stabilnem stanju na trgu. Ko postanete samozavestni s svojimi dejanji, se lahko počasi premaknete na grafikon M15 ali M5. A kljub temu imate med uporabo sistema trgovanja Isakas Sekelper svobodo, da izberete želeni časovni okvir. Nenazadnje ne pozabite dejstva, da vsak sistem ponavadi ustvarja izgubljene črte. Torej, soočite se s to situacijo samozavestno in ne kršite pravil.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Isakas Sekelper Trading System

Download the FREE Isakas Sekelper Trading System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.