Keltner Channels and EMA Strategy For MT4

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4

Table Of Contents:

  1. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
  2. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 nastavitev dolge trgovine Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
  3. Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 kratkoročno trgovino Keltner Channels and EMA Strategy For MT4
  4. Upravljanje poslov


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 so zasnovani na povprečnem povprečju pravil. Eksponentno drseče povprečje ponavadi reagira na zadnje gibanje cen. Ljudje, ki prvič uporabljajo EMA, jo verjetno uporabljajo na napačen način.

FREE Keltner Channels and EMA Strategy

Download the FREE Keltner Channels and EMA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Kot poudarja EMA na nedavnem gibanju cen, vlagatelji pogosto pozabljajo, da lahko kratkotrajno nihanje cen spremeni nagib EMA. Ko pa se načelo Keltnerjevega kanala poveže s strategijo EMA, dobite dobro uravnotežen in močan sistem, ki lahko deluje za kateri koli instrument. Govorimo o dobro pripravljeni strategiji, ki jo lahko kadar koli uporabimo v katerem koli časovnem okviru.

Če stvari potekajo v pravilnem vrstnem redu, se ni treba pritoževati nad trgovanjem, je težka naloga. Za boljše razumevanje se bo o vsakem koraku razpravljalo strateško, da se vlagatelji ne bi počutili izgubljene. Če se pravila tega vodnika držijo natanko tako, kot je, boste v 90% časa osvojili ponudbe. Toda ta sistem ima eno veliko pomanjkljivost. Namesto da bi se zanašali na grafikon minut, jih vlagatelji vključijo v urni grafikon. Urni grafikon vsebuje zložene podatke, ki so dešifrirani, da bi našli najboljše nastavitve. Analiza zloženih podatkov je zelo težka, saj ljudje ne vedo, kako se profesionalno ukvarja s pomembnimi podatki.

Toda to je zelo preprost postopek in vse je mogoče narediti urejeno. Ljudje, ki pozabijo sprejeti ključne korake ob pravem času, ne bi smeli biti odvisni od tega roba. Čeprav lahko izberete kateri koli časovni okvir, ko sta ročna in ročna nastavitev SL in TP, je še kako pomembno, da v skladu s tem vodnikom storite korake.

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 nastavitev dolge trgovine Keltner Channels and EMA Strategy For MT4




Za odpiranje poslov obstajata dve osnovni tehniki. Večina ljudi ne ve, kako naj uporabljajo rob. Za nakupno naročilo pa se bomo naučili, kako nam lahko napačna prekinitev močno predstavi trgovino. Za to mora biti celoten trend naraščajoč. Če ni bikovskega trenda, ne smete čakati na dolgo trgovanje. Beli kanal ali Keltnerjev pas nam daje pomembno obvestilo.

Prva točka, ki jo opazimo, je napačen prelom. Podporna črta kanala Keltner se bo prekinila z medvedjo palico in oblikoval se bo konsolidacijski vzorec. Konsolidacijski vzorec bo prekinjen z bikovsko svečo. Sveča bo šla čez bel pas in to bo pokazalo, da ima cena nagnjenost k rasti. Naslednja stvar je počakati na medvedji popravek.

Padec cene bo privedel do preizkusa podpornega pasu in to bi vam moralo dati signal, da odprete dolgo. Daljše naročilo se bo izvajalo z 1-odstotno izpostavljenostjo tveganju in vlagatelji ga ne bi smeli poskušati povečati.

Če se tveganje poveča za več kot 1%, bo to zelo velik izziv. Ljudje običajno nimajo veščine, da bi se spopadli s takšnimi izgubami. Naj bo izpostavljenost tveganju preprosta, da vas ne bodo stresno opazili kot uporabniki.

Keltner Channels and EMA Strategy For MT4 kratkoročno trgovino Keltner Channels and EMA Strategy For MT4




Redna metoda se bo uporabljala za kratko trgovino. Toda naučili se bomo procesa, s pomočjo katerega nam lahko nov obratni trend pomaga pri zaslužku. Postopek povratnega trgovanja je zelo težka tehnika in pomeni veliko grožnjo. Ne, če preberete ta priročnik. EMA, ki ima obdobje 8, bo močno padla in medvedja sveča bo večja od bika.

Raven podpore belega kanala Keltner bo prekršena. Upoštevajte, da srednji pas v kanalu Keltner ne bo močno podpiral sredstva. Nagib pri rdeči EMA in kanalu Keltner se bo močno spremenil. Ko postane višina kota negativna, je treba izvedbo takoj opraviti. Poiščite zadnji nedavni niz, ki je pokazal znak močne podpore.

Narišite podaljšano črto od zadnjega nizkega in naj vam daje idejo o ravni prodaje. Ta razširjena raven se bo povezala z EMA. Raven mrežnega očesa je območje, kjer lahko nastavite mejni vrstni red. Toda omejevanje naročil je napredna tehnika trgovanja. Ljudje se morajo poučiti o pravem mestu. Mejni vrstni red je treba dati z minimalnim razmerjem RR 1: 3. Če je manj kot to, ni možnosti, da bi zaslužili. Zaslužitev denarja ni nič drugega kot ukvarjanje z upravljanjem denarja.

Ljudje, ki ne uspejo urediti stvari, na trgu očitajo, da ne deluje pravilno. Upravljanje s tveganji ali upravljanje denarja je najbolj kritičen del trgovanja. Če tega ne storite pravilno, ne boste postali uspešni. Tako pripravite miselnost kot strokovnjak, da se boste lahko spopadli z izgubami.

Upravljanje poslov


Upravljanje novih poslov ni nič drugega kot poznavanje nove taktike zaslužka. Ljudje, ki ne uporabljajo nove taktike, nikoli ne vedo, zakaj je trgovanje tako priljubljeno. Na začetku je treba ta sistem uporabljati z 2% tveganjem, da lahko zaslužite veliko denarja. Ljudje, ki povečujejo tveganje nad mejo 2%, bi morali vedeti o vzorcu PA.

Vzorec PA lahko izboljša vaše priložnosti za zmago in vam omogoči boljši oprijem v tej panogi. Za postavitev stop izgube obstaja veliko načinov, na katere se lahko zanesete. Ne glede na vašo tehniko ne sme presegati 50 pipsov. V nasprotnem primeru imate težave z vstopno točko. Če zagotovite natančen vnos, lahko zaostrite SL za vsako trgovino in s tem boste lahko izboljšali velikost serije. Spremenite velikost serije v skladu s tržnimi razmerami.

Ocenjevanje stanja na trgu in njegovo uskladitev s strategijo kanala Keltner vlagateljem ponuja enostavno. Je pa napredna tehnika, ki zahteva živahno prakso na demo platformi. Če tega ne morete storiti, se morate držati vodnika. Tisti, ki jih zanima sprememba strategije, morajo novi modul podpreti v simulacijski programski opremi. Rezultat naj bi pokazal najnižjo 80-odstotno stopnjo dobitka ali pa bi ignoriral nove spremembe, ki jih želite uvesti v ta sistem.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Keltner Channels and EMA Strategy

Download the FREE Keltner Channels and EMA Strategy for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.