Kenox Binary System For MT4

Kenox Binary System For MT4

Table Of Contents:

  1. Kenox Binary System For MT4
  2. Nastavitev možnosti klica
  3. Postavite možnost nastavitve
  4. Tehnike upravljanja trgovine


Please note: This strategy was publicly published in the trading community and is free to use. We do NOT make an attempt to decide if this strategy is profitable or not, because we know that the major factors regarding trading results are the skills/experience of the trader who executes the strategy. Therefore, we are mainly explaining the components and rules of the strategy. If applicable, we are highlighting advantages, disadvantages and possible improvements of the strategy.


Kenox Binary System For MT4 temelji na trendu po sistemu trgovanja. Trgovci ponavadi raje sistem Kenox, saj oddaja ali generira signal skupaj s trendom. Trgovci porabijo ogromno časa samo za iskanje trendov. Toda te sistemske datoteke ex4 imajo edinstveno lastnost, ki vam bo samodejno omogočala izvrševanje novih naročil s trendom.

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Za iskanje želenega trenda na trgu vam ne bo treba dodatno prizadevati. Za izdelavo predloge se uporabljajo eksponentna drsna povprečja 20, eksponentna drsna povprečja 11 ter parabolična in EMA 3 z zaprtimi nastavitvami.

Zaporedje je urejeno tako, da lahko trgovci raje signale, ki ustrezajo standardnim lastnostim trenda. Tudi če poskušate najti trgovino v nasprotju s trendom, vam sistemski proces ne bo omogočil. Morda se sprašujete, da gre za zelo zapleten postopek, ki je odvisen od preveč spremenljivk, vendar delate napačno. Ko poznate zaporedje, lahko sistem Kenox obravnavate kot najbolj poenostavljen način trgovanja z možnostmi.

Kljub temu pa je močna spretnost upravljanja trgovine ključnega pomena za pravilno uporabo tega sistema. Če ne boste pravilno ravnali v skladu s sistemom, boste pokritje izgube hitri. Vendar bomo opisali te korake v razdelku za upravljanje trgovine, tako da boste dobili popoln vodnik za uporabo Kenox Binary edge. Zdaj pa si oglejmo, kako profesionalci sprejmejo s to neverjetno strategijo.

Nastavitev možnosti klica
Pri nastavitvi možnosti klica vas bomo naučili izvajati naročila s prvo predlogo. Prva predloga nima paraboličnih pik SAR, vendar še vedno zagotavlja močna sredstva za izvajanje naše trgovine. Potrebujemo trendi bend Bollinger, ki bo imel pozitiven naklon. Rekli smo že, da sistem temelji na trendih.

Torej, iskanje možnosti klica, ko je naklon negativen, bo nezrelo dejanje. Ceno je treba vsaj dvakrat preizkusiti v podpori za Bollinger. V tem času mora 3 EMA prečkati 11 EMA, kar potrdi podporo ali pa je spodnja cena cene. Pred tem bi morali videti več rdečih puščic, ki so usmerjene proti jugu, in povedo, da se medvedi trudijo, da se prebijejo pod podporo.

Dejstvo je, da imamo bikovski križ skupaj z večkratnimi ponovitvami kaže, da so biki prevzeli nadzor. Zdaj je čas, da počakamo na zeleno puščico. Običajno se zelena puščica pojavi po 10-15 svečah blizu 11 EMA ali aqua blue drsnega povprečja. Odprite možnost klica desno na ravni. Rok veljavnosti trgovine bo enak časovnemu okviru, ko analizirate podatke.

Vendar bo to največja omejitev izteka veljavnosti, zato boste morda morali trgovati z nižjim rokom uporabe, odvisno od nestanovitnosti in prihodnjih gospodarskih novic. Več o tem bomo izvedeli v razdelku za upravljanje trgovine. Upoštevajte, da sistem lahko daje zelo natančen rezultat, vendar vas ne sme prisiliti v trgovanje z velikim tveganjem.

Postavite možnost nastavitve
Druga predloga bo uporabljena za možnost put. Vendar to ni zapleten postopek, saj bo ustvaril agresivne možnosti trgovanja. Za dolgo ali nastavitev klica ste morali počakati 10-15 sveč. Toda za to metodo vam po polni potrditvi ne bo treba čakati. Zavrnitev skupine Bollinger je naša prioriteta.

Cena mora stopnjo odpornosti preizkusiti več kot trikrat. Če se večkrat ne prebijemo, nam jasno kaže, da so kupci izčrpani. Pred zavrnitvijo bi morali videti najmanj tri rdeče puščice, ki kažejo, da se medvedi trudijo narediti nov niz. Med zavrnitvijo bi morali opaziti žareče majhne parabolične pike nad svečami.

Pika je pokazatelj, da kupci niso več pripravljeni ustvariti novega. Po 4-5 paraboličnih pikah bi morali videti medvedji križ v 3 in 11 EMA. Medvedji križ potrdi prag prodaje. Počakajte še tri sveče in preverite, ali EMA spoštuje ceno. Če cena odbije EMA, premoženje pojmite z veliko mero zaupanja.

Toda ne bodite pretirano pristranski, ko se navadite na zmagovalne posle. Izguba poslov je del te igre, zato se boste več soočili s tem, kako težko se ji izognete. Iz tega razloga se morate naučiti upravljati s pomočjo politike upravljanja s tveganji. Splošna politika obvladovanja tveganj vam lahko prinese 70-odstotno stopnjo dobitka, vendar lahko z uporabo napredne taktike izboljšate stopnjo dobitka nad 80% in to bo rezultat trgovanja potisnilo nad vaša pričakovanja. Naučimo se upravljati s posli kot vešč trgovec.

Tehnike upravljanja trgovine


Sistem se lahko uporablja na tradicionalnem trgu, kar pomeni, da trgovanje ni poteklo. V takem primeru se postaj postavi 11–14 pik nad ali pod točko SR. Čisti dobiček bo 3-krat večji od tveganega zneska. Kvalificirani trgovci, ki uporabljajo urni grafikon, lahko premaknejo SL do brezhibnosti, ko se trg premakne za 80% proti ravni TP.

Prilagodite novi dobiček dobička, ki bo temeljil na najbližji ravni SR in nadaljujte s tem, dokler vas trg ne ustavi. Ta končna postaja lahko znatno izboljša vašo uspešnost in poveča vaše trgovalne tehnike in vas naredi boljšega trgovca. Potek pogodbe ne sme biti daljši od 240 minut, ko se menjave opravijo v urnem ali dnevnem grafikonu.

V primeru, da raje trgujete s minutnim grafikonom, bi moral biti rok trajanja manjši od 15 minut. V nekaterih posebnih primerih lahko sklenete trgovanje s potekom roka 60-ih, vendar mora biti izplačilo večje od 80% tveganega zneska. Če izvajate naročila z nizkim izplačilom, bo zapleteno, ko se spopadate z nizom izgub. Zaradi varnosti naložbe vedno znižajte vzvod. Če niste prepričani, da lahko izkoristite vzvod na spreten način, ne smete poskušati tvegati.

Celoten opis sistema in datoteke prenesite tukaj:

FREE Kenox Binary System

Download the FREE Kenox Binary System for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.